Seniorin toive

Suomen Seniorihoivan tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien.

Tiedämme, että pienillä teoilla voi olla suuri merkitys jaksamiselle. Sen vuoksi olemme toteuttaneet tänä vuonna senioreiden ja senioreiden omaisten toiveita joka kuukausi.

Seniorin toive

Lue toteuttamiamme toiveita:

Suomen Seniorihoiva - Seniorin toive

Suomen Seniorihoiva toteutti seniorin toiveen omasta lihaskunto-ohjelmasta

Suomen Seniorihoivan tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien. Tiedämme, että pienillä teoilla voi olla suuri merkitys jaksamiselle. Sen vuoksi toteutamme tänä vuonna senioreiden ja senioreiden omaisten toiveita.

Maaliskuussa pääsimme toteuttamaan sipoolaisen Leila Koskisen toiveen ja lähetimme matkaan Suomen Seniorihoivan Iita Mastosalon antamaan lihaskunto-ohjeita Leilalle.

Suomen Seniorihoiva toteutti seniorin toiveen antamalla aikaa ja auttamalla arjen askareissa

Antamalla aikaa voi saada aikaan pieniä ihmeitä, joilla on valtava merkitys seniorin jaksamiselle. Suomen Seniorihoivan työntekijän käynti huojentaa usein myös omaisen mieltä. Tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien. Sen vuoksi toteutamme tänä vuonna senioreiden ja senioreiden omaisten toiveita. Maaliskuussa pääsimme toteuttamaan 95-vuotiaan vantaalaisen Terttu Mäen toiveen. Suomen Seniorihoivan Erja laittoi kuntoon niin Tertun kodin kuin piristi mieltäkin pitkäksi aikaa.

Suomen Seniorihoiva - Seniorin toive

Viime jouluna keräsimme senioreiden toiveita, joita toteutimme koko vuoden ajan.

Legot, junarata, nukkekoti… Lasten joululahjatoiveet kuullaan aina, mutta kuka kuulisi ikäihmisten toiveet?

Suomen Seniorihoiva on olemassa, koska haluamme, että Suomen jokainen seniori saisi elää arvokasta ja omannäköistään arkea. Siksi viime jouluna kuuntelimme senioreiden toiveita erityisen tarkalla korvalla.

#seniorintoive #seniorinjoulu #suomenseniorihoiva

Seniorin toive

Lue toiveiden toteutuksia

Yksin asuvan Pirkon huvimaja sai uuden ilmeen

Yksin asuvan Pirkon huvimaja sai uuden ilmeen Pirkon huvimaja oli kokonaan villiintyneen köynnöksen peitossa. Lähes jokaisen ikäihmisen toive on pystyä asumaan mahdollisimman pitkään omassa kodissa. Yleiskunnon heikentyessä voi omasta kodista

Lue lisää

Toteutimme Kaija-Leenan toiveen puhtaasta kodista

Toteutimme Kaija-Leenan toiveen puhtaasta kodista Kaija-Leena sai itse rentoutua sillä aikaa, kun siivoojat kävivät kaikki kodin pinnat perusteellisesti läpi. Keravalla asuva eläkeläinen Kaija-Leena Johtela täytti viime vuonna joulun alla lomakkeen,

Lue lisää

Myös seniorit ansaitsevat pientä hemmottelua

Myös seniorit ansaitsevat pientä hemmottelua 74-vuotias Matti pääsi ensimmäistä kertaa elämässään kasvohoitoon. Viime vuonna joulun alla jyväskyläläinen Riitta esitti Seniorin toive -kampanjan myötä toiveen: kunpa Matti pääsisi kasvohoitoon. Pidempään sairastellut

Lue lisää