Seniorin toive

Tee Seniorin toive todeksi yhdessä Suomen Seniorihoivan kanssa!

Suomen Seniorihoivan tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien.

Tiedämme, että pienillä teoilla voi olla suuri merkitys jaksamiselle. Sen vuoksi annamme nyt uudenvuodenlupauksen: ensi vuonna toteutamme yhden seniorin toiveen tai unelman joka kuukausi. 

Rekiajelu, saunahetki savusaunassa, kynttiläillallinen hienossa ravintolassa, kokovartalohieronta tai vaikka ikkunoiden pesu. Osallistu kilpailuun kertomalla, mikä piristäisi päivääsi tai tuntemasi seniorin päivää. Olemme voittajiin suoraan yhteydessä toiveen toteuttamista varten.

Tänä jouluna keräämme senioreiden toiveita, joita toteutamme koko ensi vuoden ajan.

Legot, junarata, nukkekoti… Lasten joululahjatoiveet kuullaan aina, mutta kuka kuulisi ikäihmisten toiveet?

Suomen Seniorihoiva on olemassa, koska haluamme, että Suomen jokainen seniori saisi elää arvokasta ja omannäköistään arkea. Siksi tänä jouluna kuulemme senioreiden toiveita erityisen tarkalla korvalla.

#seniorintoive #seniorinjoulu #suomenseniorihoiva

0 +
toivetta

Suomen Seniorihoiva toteuttaa 12 ikäihmisen toiveen vuonna 2022

Suomen Seniorihoiva lanseerasi marraskuun lopussa Seniorin toive -joulukampanjan, jonka aikana yritys kerää senioreiden toiveita. Kampanjan tarkoituksena on kerätä tietoa siitä, millaisista asioista seniorit unelmoivat. Kampanjan loputtua yritys valitsee 12 toivetta, jotka toteutetaan vuoden 2022 aikana.

– Jouluaikana keskitytään usein lapsiin, mutta me haluamme tuoda esiin nimenomaan senioreiden toiveet. Olemme työssämme huomanneet, että seniorit saattavat haaveilla sellaisista asioista, jotka ovat meille nuoremmille arkipäivää: ravintolaillallisesta, saunahetkestä tai esimerkiksi konserttikäynnistä. Kynnys lähteä kotoa on kuitenkin monelle liian suuri, jos kukaan ei ole saattamassa, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja Mika Suominen ja jatkaa:

– Sen lisäksi, että pääsemme toteuttamaan ensi vuonna 12 seniorin toiveen, saamme kampanjan aikana kerättyjen toiveiden myötä myös arvokasta tietoa siitä, millaisia asioita asiakkaamme mahdollisesti kaipaisivat arkeensa. Näin ollen voimme kehittää palveluitamme vieläkin asiakaslähtöisempään suuntaan.


Seniorin toive
Seniorin toive

 

Kampanjan toiveita kerätään yrityksen verkkosivuilta löytyvän kyselyn kautta, mutta myös Suomen Seniorihoivan oma henkilökunta osallistuu toiveiden keräämiseen asiakaskäynneillä. Kilpailuun osallistuakseen ei tarvitse olla Suomen Seniorihoivan asiakas.

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva on erikoistunut asiakaslähtöiseen, läsnäolevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun kotihoivaan. Yhtiöllä on toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella, mutta lokakuun alusta alkaen yrityksen palvelut ovat olleet saatavilla koko Suomessa.