Seniorin toive

Suomen Seniorihoivan tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien.

Tiedämme, että pienillä teoilla voi olla suuri merkitys jaksamiselle. Sen vuoksi annoimme nyt uudenvuodenlupauksen: tänä vuonna toteutamme yhden seniorin toiveen tai unelman joka kuukausi. 

Lue ensimmäiset tarinat.

Seniorin toive
Suomen Seniorihoiva - Seniorin toive

Suomen Seniorihoiva toteutti seniorin toiveen omasta lihaskunto-ohjelmasta

Suomen Seniorihoivan tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien. Tiedämme, että pienillä teoilla voi olla suuri merkitys jaksamiselle. Sen vuoksi toteutamme tänä vuonna senioreiden ja senioreiden omaisten toiveita.

Maaliskuussa pääsimme toteuttamaan sipoolaisen Leila Koskisen toiveen ja lähetimme matkaan Suomen Seniorihoivan Iita Mastosalon antamaan lihaskunto-ohjeita Leilalle.

Suomen Seniorihoiva toteutti seniorin toiveen antamalla aikaa ja auttamalla arjen askareissa

Antamalla aikaa voi saada aikaan pieniä ihmeitä, joilla on valtava merkitys seniorin jaksamiselle. Suomen Seniorihoivan työntekijän käynti huojentaa usein myös omaisen mieltä. Tavoitteena on, että jokainen Suomen ikäihminen saisi elää arkeaan arvokkaasti ja hetkestä nauttien. Sen vuoksi toteutamme tänä vuonna senioreiden ja senioreiden omaisten toiveita. Maaliskuussa pääsimme toteuttamaan 95-vuotiaan vantaalaisen Terttu Mäen toiveen. Suomen Seniorihoivan Erja laittoi kuntoon niin Tertun kodin kuin piristi mieltäkin pitkäksi aikaa.

Suomen Seniorihoiva - Seniorin toive

Viime jouluna keräsimme senioreiden toiveita, joita toteutamme koko vuoden ajan.

Legot, junarata, nukkekoti… Lasten joululahjatoiveet kuullaan aina, mutta kuka kuulisi ikäihmisten toiveet?

Suomen Seniorihoiva on olemassa, koska haluamme, että Suomen jokainen seniori saisi elää arvokasta ja omannäköistään arkea. Siksi viime jouluna kuuntelimme senioreiden toiveita erityisen tarkalla korvalla.

#seniorintoive #seniorinjoulu #suomenseniorihoiva

0 +
toivetta