Kotiapu Vantaa

Suomen Seniorihoiva - Kotiapu Vantaa

 

Vantaan kaupungin sydämessä – Senioripalveluiden kehto

Vantaalla asuvat vanhukset ansaitsevat saada tukea ja huolenpitoa omassa kodissaan, ja tämä onkin yksi syy, miksi paikalliset palveluntarjoajat ovat omistautuneet tarjoamaan parasta mahdollista apua. Kaupungin monipuoliset palvelut ja hyvin suunniteltu infrastruktuuri tukevat ikäihmisten itsenäistä elämää. Vantaan viheralueet, kuten kuuluisa Tikkurilan puisto, tarjoavat rauhallisia hetkiä ja virkistäviä kävelyreittejä, jotka ovat tärkeitä niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin kannalta. Tämä ympäristö luo ihanteelliset puitteet kotihoivapalveluille, jotka tuovat turvaa ja mukavuutta vanhusten päivittäiseen elämään.

Henkilökohtaista ja inhimillistä hoivaa

Kun puhutaan kotihoivapalveluista, henkilökohtainen lähestymistapa on avainasemassa. Jokainen vanhus on yksilö, jolla on omat tarpeensa ja toiveensa. Tästä syystä keskitymme luomaan henkilökohtaisia hoitosuunnitelmia, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin. Inhimillisyys ja yksilöllinen huomio ovat toimintamme kulmakiviä.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Kotihoivapalvelut eivät rajoitu vain perushoitoon, vaan ne kattavat laajan kirjon erilaisia palveluita aina siivouksesta ja kaupassakäynnistä lääkehoidon hallintaan ja seuranpitoon. Tämä tarkoittaa, että vanhukset voivat nauttia elämästään täysillä, tietäen, että heidän jokapäiväiset tarpeensa huomioidaan ja heidän toiveensa kuullaan.

Turvallisuus ja luotettavuus kotihoidossa

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun valitaan kotihoivapalveluita. Vantaalaiset vanhukset ja heidän perheensä voivat luottaa siihen, että kotihoivapalveluiden tarjoajat ovat kattavasti vakuutettuja ja että heidän henkilökuntansa koostuu koulutetuista ammattilaisista. Tämä takaa mielenrauhan niin asiakkaille kuin heidän omaisilleenkin.

Luotettavuus näkyy myös siinä, miten palvelut sovitetaan asiakkaan elämänrytmiin. Joustavat aikataulut ja 24/7 saatavilla oleva tuki takaavat, että apu on aina lähellä, kun sitä tarvitaan. Olipa kyseessä sitten odottamaton tilanne tai suunniteltu käynti, kotihoivapalvelut Vantaalla ovat valmiita vastaamaan kutsuun.

Kotihoidon palvelut räätälöitynä

Jokainen vanhus on ainutlaatuinen, ja tämä näkyy myös kotihoidon palveluissa. Räätälöidyt palvelupaketit Vantaalla takaavat, että jokainen asiakas saa juuri hänelle sopivaa apua. Kuuntelemme tarkasti asiakkaiden toiveita ja tarpeita, jotta voimme tarjota parasta mahdollista tukea.

Räätälöinti ulottuu myös palveluiden aikataulutukseen. Asiakkaamme voivat valita, milloin ja kuinka usein he haluavat palvelun toteutuvan, olipa kyseessä sitten päivittäinen avustaminen tai viikoittainen siivousapu. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että vanhukset voivat säilyttää itsenäisyytensä ja elää omannäköistään elämää turvallisesti omassa kodissaan.

Yhteisöllisyys ja tuki Vantaalla

Vantaan vahva yhteisöllisyys heijastuu myös sen kotihoivapalveluihin. Paikalliset palveluntarjoajat ymmärtävät, että vanhusten hyvinvointiin vaikuttaa merkittävästi myös sosiaalinen kanssakäyminen ja yhteisön tuki. Tämän vuoksi palveluihin sisältyy usein mahdollisuuksia osallistua erilaisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin, jotka rikastuttavat vanhusten sosiaalista elämää.

Tuki ei rajoitu vain fyysiseen apuun, vaan se kattaa myös henkisen ja emotionaalisen tuen. Kokeneet hoitajat ovat valmiita kuuntelemaan, keskustelemaan ja viettämään aikaa asiakkaidensa kanssa, mikä on korvaamatonta niille, jotka kaipaavat seuraa ja ymmärrystä. Tämä lämmin ja välittävä lähestymistapa on olennainen osa Vantaan kotiapu tarjontaa.

Kotiavun merkitys elämänlaadulle

Kotiavun vaikutus vanhusten elämänlaatuun on korvaamaton. Tarjoamme paitsi käytännön apua, myös henkistä tukea ja mahdollisuuden säilyttää itsenäisyys ja arvokkuus. Vantaalla palveluiden korkea laatu ja asiakaslähtöisyys varmistavat, että jokainen vanhus voi kokea päivittäisen elämänsä mielekkäänä ja turvallisena.

Kotihoivapalvelut ovat avainasemassa, kun tavoitteena on mahdollistaa vanhusten asuminen omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Vantaalla tämä tavoite on saavutettavissa, sillä olemme sitoutuneita tarjoamaan juuri sellaista tukea, joka tekee jokaisen päivän elämisen arvoiseksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.