Kotiapu Tampere

Suomen Seniorihoiva - Kotiapu Tampere

 

Kodinhoitopalvelut Tampereen sydämessä

Tampere tunnetaan paitsi teollisuuden myös lämpimän yhteisöllisyyden kaupunkina. Täällä, missä Tammerkoski solisee ja Pyynikin munkit maistuvat, on myös kasvava tarve kodinhoitopalveluille, jotka tuovat turvaa ja mukavuutta senioreiden arkeen. Suomen Seniorihoivan ammattitaitoiset hoitajat ovat valmiina astumaan sisään tamperelaisten vanhusten koteihin, tarjoten paitsi apua päivittäisissä askareissa, myös lämpöä ja välittämistä.

Kotiapu ei ole pelkästään käytännön tekoja, vaan se on myös kuuntelevaa läsnäoloa ja ystävällistä seuraa. Tampereen kaupunkikulttuuri heijastuu myös hoivapalveluihimme – me ymmärrämme paikallisten tarpeet ja toiveet. Olipa kyse sitten kauppareissusta Tammelantorille tai lenkistä Pyhäjärven rannalla, meidän hoitajamme ovat valmiita tukemaan ikäihmisten itsenäistä elämää kotona.

Henkilökohtaista hoivaa ja huolenpitoa

Kun puhutaan vanhusten hoivasta, on tärkeää muistaa, että jokainen seniori on yksilö omilla tarpeillaan ja toiveillaan. Suomen Seniorihoivan palvelut räätälöidään aina henkilökohtaisesti, jotta jokainen asiakas saa juuri hänelle sopivaa apua ja tukea. Tämä tarkoittaa sitä, että olipa kyseessä sitten lääkehoidon tarkistus tai yhteinen hetki kahvikupin ääressä, palvelumme ovat aina yksilöllisiä ja asiakaslähtöisiä.

Henkilökohtainen hoiva tarkoittaa myös sitä, että otamme huomioon asiakkaidemme elämäntarinat ja mieltymykset. Tampereen monipuolinen kulttuuritarjonta antaa mahdollisuuksia yhteisiin kulttuurielämyksiin, ja meidän hoitajamme ovat valmiita saattamaan asiakkaat vaikkapa teatteriin tai konserttiin, mikäli se on asiakkaan toive.

Luotettava ja vastuullinen hoivakumppani

Luottamus on kaiken perusta, kun valitaan hoivapalveluiden tarjoajaa. Suomen Seniorihoiva on tunnettu luotettavuudestaan ja vastuullisuudestaan. Me pidämme huolen siitä, että kaikki työnantajavelvoitteet ja maksut hoidetaan asianmukaisesti, ja että henkilökuntamme on koulutettua ja vakuutettua. Tämä takaa sen, että asiakkaamme voivat luottaa saavansa turvallista ja laadukasta palvelua.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Tampereella toimivana yrityksenä olemme osa paikallista yhteisöä ja haluamme olla mukana tukemassa tamperelaisten seniorien hyvinvointia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi omassa kodissaan. Luotettavuus näkyy myös siinä, että palvelumme ovat saatavilla vuorokauden ympäri, joka päivä – aina kun apua tarvitaan.

Arvot, jotka näkyvät toiminnassamme

Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus eivät ole vain sanoja, vaan ne ovat periaatteita, jotka näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Kohtelemme jokaista asiakasta yksilönä, kunnioittaen heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Tämä tarkoittaa, että jokainen kohtaaminen on täynnä lämpöä ja ymmärrystä.

Tampereen henki elää myös meidän arvoissamme. Kaupungin tunnettu yhteisöllisyys ja avoimuus heijastuvat myös siinä, miten kohtaamme asiakkaamme ja työtoverimme. Haluamme, että jokainen tamperelainen seniori tuntee elämänsä arvokkaaksi ja merkitykselliseksi, ja että he voivat luottaa saavansa meiltä parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa.

Palvelut, jotka tukevat itsenäistä elämää

Itsenäisen elämän tukeminen on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka auttavat senioreita selviytymään päivittäisistä toimistaan ja säilyttämään aktiivisen elämäntyylin. Tämä voi tarkoittaa apua kodinhoidossa, henkilökohtaisessa hygieniassa tai vaikkapa ruoanlaitossa. Tavoitteenamme on, että jokainen seniori voi nauttia elämästään Tampereella täysin rinnoin, turvallisesti ja mukavasti omassa kodissaan. Palvelumme ovat joustavia ja suunniteltu vastaamaan tamperelaisten ikäihmisten tarpeita. Olipa kyseessä sitten satunnainen apu tai säännöllinen tuki, meidän hoitajamme ovat aina valmiita auttamaan.

Yhteistyössä tamperelaisten kanssa

Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on meille sydämen asia. Tampereella on vahva verkosto erilaisia palveluntarjoajia ja yhteisöjä, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukea ja palveluita, jotka täydentävät toisiaan. Yhdessä voimme varmistaa, että tamperelaiset seniorit saavat parasta mahdollista hoivaa ja huolenpitoa.

Yhteistyö näkyy myös siinä, miten otamme huomioon asiakkaidemme sosiaalisen verkoston – perheen, ystävät ja naapurit. He ovat tärkeä osa seniorien elämää, ja me haluamme tukea tätä verkostoa tarjoamalla palveluita, jotka helpottavat kaikkien osapuolten arkea. Tampereen yhteisöllinen henki elää vahvana, ja me olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa tätä yhteisöä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.