Kotihoito Espoo

Kiireetön kotihoito on arjen askareissa auttamista – kotona ja kodin ulkopuolella

Kotihoito on laaja käsite, minkä takia eri palveluntarjoajien välillä se voi tarkoittaa eri asiaa. Meillä kotihoito tarkoittaa asiakkaamme kokonaisvaltaista auttamista ja arjen helpottamista. Saatte meiltä hoitoa ja huolenpitoa, jossa on panostettu erityisesti palvelun kiireettömyyteen, korkeaan laatuun, asiakkaan yksilölliseen huomioimiseen sekä hoidon turvallisuuteen.

Kotihoito Helsinki - Espoo

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Tapiolan keskustornissa aivan keskeisellä paikalla, josta voit lukea lisää tämän sivun alaosasta. Löydät myös alempaa tältä sivulta tarkemman kotihoidon palvelukuvauksen.

Asiakastyytyväisyytemme on 4,7 / 5
 

Kotihoitoa ja muita kotipalveluita saa toteuttaa vain kunnan erikseen hyväksymät yritykset.

Suomen Seniorihoiva on kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä kotihoidon palveluntuottaja, jonka toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Palvelemme suomeksiruotsiksi ja englanniksi.

Teille henkilökohtaisesti nimetty hoitaja toteuttaa kotihoidon joka kerta – hoitaja ei vaihdu kuin poikkeustapauksissa

Hoitohenkilö muodostuu tutuksi ja usein hyväksi ystäväksi, kun yksi ja sama henkilö toteuttaa kotihoidon teille joka kerta. Näin hoidon laatu paranee, kun asiakkaan tarpeet ovat tuttuja, eikä samoja asioita ja ”pelisääntöjä” tarvitse käydä joka kerta uudestaan läpi. Kotihoito muuttuu näin paljon miellyttävämmäksi osaksi arkea, kun varsinainen hoidettavana olemisen tunne katoaa tuttuuden myötä.

Laajemmissa palvelutarpeissa asiakkaalle nimetään oma hoitotiimi, joka koostuu 1-3 hoitohenkilöstä, jotka ovat aina samoja.

Toki lomat, sairastumiset sekä laajemmat kotihoidon tarpeet ovat poikkeuksia, jolloin hoitohenkilö on eri, mutta lähtökohtaisesti sama henkilö suorittaa hoidon.

Hienovarainen ja kiireetön palvelu – yksityisyyttänne kunnioittaen

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä työntekijöillämme ole logoilla varustettuja hoitoasuja, vaan tulemme luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Toimimme myös aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi.

Kotihoito Espoo – Tapiola – Westend – Haukilahti

 

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Marjatta, 80v.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että hoitajan käyntiin on varattu riittävästi aikaa."

Kotihoidon palvelukuvaus

Räätälöimme kotihoidon täysin teidän tarpeidenne mukaan. Luomme kanssanne palvelu- ja hoitosuunnitelman, jossa sovimme tarkemmin, mitä kaikkea palvelukokonaisuuteen kuuluu. Palvelu- ja hoitosuunnitelmaa tarkastellaan ja päivitetään tarpeen vaatiessa.

Kotihoitoa voidaan toteuttaa muutamista kerroista kuussa aina ympärivuorokautiseen 24/7-palveluun saakka.

Tässä esimerkkejä siitä, mitä kotihoito voi sisältää:

  • Seuranpito kotona tai kodin ulkopuolella (erilaiset harrastukset tai ihan vain kahviseura)
  • Asiointiapu esimerkiksi kaupassa, teatterissa tai apteekissa
  • Ulkoilussa auttaminen
  • Ruoanlaitto, siivoaminen sekä muut kotitaloustyöt sisällä ja ulkona
  • Pukeutumisessa, peseytymisessä ja syömisessä auttaminen
  • Yleinen vanhusten kotipalvelu ja arjessa auttaminen esimerkiksi teknisten laitteiden käyttämisessä
  • Lääkemuistutukset
  • INR-mittaus (Marevan-lääkityksen seuranta)

Yleisesti pystymme toteuttamaan mitä tahansa, jossa sinä tai läheisesi kaipaatte apua. Tarkoituksena on luoda teille yksilöity palvelukokonaisuus, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman vaivatonta, turvallista ja virikkeellistä.

Mikäli palveluntarpeenne on enemmän kodin siisteyteen liittyvää, voitte lukea lisätietoa siivouspalveluistamme tältä sivustolta.

Kiireetön kotihoito Espoo - Palveluseteli Espoo - Palveluseteli Espoo vanhus - Vanhusten palveluseteli - Espoon kotihoidon palveluseteli

Mikäli tarvitsette lääkinnällistä hoitoa tai hoitajan ammattitaitoa vaativaa palvelua, niin sekin onnistuu kotisairaanhoidon avulla. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin selvitetään palveluntarpeenne.

Kiinnitämme erityisen suurta huomiota kodin turvallisuuteen, koska iso osa ihmisten tapaturmista sattuu juuri kotona. Saatte meiltä ehdotuksia ja tarvittaessa toteutuksen siihen, miten kodistanne poistetaan suurimmat tapaturmille altistavat riskitekijät.

Kotihoito ja sen tekijät – kuka sinua tai lähimmäistäsi hoitaa?

Kotihoitoa toteuttaa kotihoidon henkilökuntamme, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja avustajista.

Kotihoito ei välttämättä vaadi erillistä hoitajan tutkintoa, mikäli hoito on seuranpitoa, harrastamista sekä arkisissa asioissa auttamista. Tarjoamme teille ilmaisen tutustumiskäynnin, jonka tarkoitus on se, että selvitämme, millainen hoitotarve teillä on. Sen perusteella osaamme nimetä teille ja teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvan omahoitajan.

Hoitohenkilöiden ja hoitajien rekrytoinnissa käytämme laajaa 4-vaiheista rekrytointiprosessia, jotta löydämme kaikkein sitoutuneimmat, osaavimmat ja motivoituneimmat tekijät. Vain näin voimme taata sinulle, että yksi ja sama henkilö suorittaa hoidon joka kerta, toki mainittuja sairastumisia tai lomia lukuun ottamatta.

Kotihoito Espoo - Seniorineuvonta Nestori

Kenelle kiireetön kotihoito on tarkoitettu?

Kiireetön kotihoito on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat apua arjen askareisiin joko omassa kodissaan tai kodin ulkopuolella.

Meiltä löytyy laaja kokemus eri hoidon tarpeessa olevista henkilöistä. Olemme erikoistuneet erityisesti vanhusten sairauksien, muistisairauksien ja neurologisten sairauksien sekä eri kroonisten sairauksien hoitoon ja kuntoutukseen asiakkaan kotona.

Näitä ovat esimerkiksi:

Kiireetön kotihoito Espoo - Palveluseteli Espoo - Palveluseteli Espoo vanhus - Espoon kotihoidon palveluseteli

Olemme kokemuksemme ansiosta hoitaneet hyvin todennäköisesti vastaavassa hoidon tarpeessa olevaa asiakasta, kuin mitä teidänkin mielessä oleva hoidon tarve on.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, millainen hoidon tarve sinulla tai lähimmäiselläsi on.

Kotihoidon hinta

Kotihoidon hinta on 40 €/h – 45 €/h (alv. 0%) riippuen palvelun tarpeestanne. Voit tutustua tarkemmin kotihoidon hintaan tältä sivustolta.

Huomaathan myös mahdollisuuden vähentää 40% kotihoidon työn hinnasta kotitalousvähennyksellä aina 2 250 €/henkilö/vuosi asti.

Edellä mainituista hinnoista saa siis -40 % kotitalousvähennyksellä pois, jolloin palvelun todellinen kustannus on 24 €/h – 27 €/h (alv. 0 %).

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät täältä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa ja vastaamme kaikkiin siihen liittyviin kysymyksiisi.

Kannattaa ehdottomasti myös hyödyntää Kelan tarjoamat edut. Esimerkiksi eläkettä saavan hoitotuella voit kattaa merkittävän osan tarvitsemasi kotihoidon kustannuksista.

Voit lukea lisätietoa hoivapalveluistamme tältä sivustolta.

Kotihoito Espoo - Seniorineuvonta Nestori

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Harri, 86v.

"Aikataulumuutokset voidaan sopia keskenämme suullisesti ja sopimukset ovat pitäneet 100 prosenttisesti."

Espoon kotihoidon palveluseteli

Toimimme Espoossa kotihoidon palvelusetelituottajana sekä Etelä-Tapiolan kotihoidon valinnanvapaus pilotissa palveluntuottajana. Espoon toimipisteemme sijaitsee Tapiolan keskustornissa, mistä käsin palvelemme lukuisia espoolaisia asiakkaitamme.

Espoon kotihoidon palveluita ohjataan Seniorineuvonta Nestorin kautta, jonka yhteystiedot näet alta.

Säännöllisessä kotihoidossa palvelusetelin arvo on enimmillään 34 euroa tunnilta, sillä kotitalouden tulot vaikuttavat säännöllisen kotihoidon palvelusetelin arvoon.

Tilapäisessä kotihoidossa palvelusetelin arvo on 27 euroa tunnilta. Kotitalouden tulot eivät vaikuta tilapäisen kotihoidon palvelusetelin arvoon.

Palveluseteli on saajalleen veroton etuus tuloverotuksessa. Verottomuus edellyttää, että palveluseteli myönnetään selkeästi määriteltyjä palveluja varten ja että se ei ole siirrettävissä toiselle henkilölle.

Palvelusetelistä voi kysyä Seniorineuvonta Nestorista.

Seniorineuvonta Nestori

Seniorineuvontaa espoolaisille ja heidän läheisilleen tarjotaan Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorissa.

Voit soittaa Nestoriin arkisin klo 9-15 numeroon (09) 816 33 333 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen nestori@espoo.fi.

Nestoriin voi ottaa yhteyttä, mikäli haluat keskustella kotona pärjäämisestä, liikkumisesta ja asioinnista, ikääntyneiden palveluista ja asumisesta tai uusien ystävien ja harrastusten löytämisestä.

Nestorin henkilökunta avustaa tarpeiden kartoittamisessa ja ohjeistaa, miten asiassa tulisi menetellä.

Espoon eri alueiden kotihoidon yhteystiedot löytyvät tältä sivustolta.

Espoon kaupungin sosiaali- ja terveyshuoltoon voit tutustua tästä. Voit tehdä ajanvarauksen lähimpään toimipisteesi joko puhelimitse tai verkossa.

Terveysasemien ajanvaraus ja neuvonta palvelee arkisin klo 7-18 numerossa (09) 816 34500.

Voit lukea lisää palvelusetelillä tuottamistamme palveluista tältä sivustolta.

Kotihoito Espoo - Seniorineuvonta Nestori

Liikuntaa espoolaisille

Espoon kaupunki tarjoaa senioreilleen liikuntaa ja liikuntatapahtumia esimerkiksi kauppakeskuksissa. Liikuntaneuvontaa saat puhelimitse arkisin klo 12–13 numerosta (09) 816 60800.

Kaupunki tarjoaa maksuttomia liikuntapalveluita kaikille 68-vuotta täyttäneille 68+ Sporttirannekkeella. Voit tutustua sporttirannekkeen ominaisuuksiin tästä.

Rannekkeen saat Espoon kaupungin infopisteistä tai uimahalleista (ei koske Olarin uimahallia) henkilötodistusta vastaan.

Missä Suomen Seniorihoiva palvelee?

Suomen Seniorihoivan kotipaikka ja toimipiste sijaitsevat Espoon Tapiolan keskustornissa hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme lähes 284 000 espoolaista ja lukuisia espoolaisia asiakkaitamme.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Espoota, joten kotisi lähialue on varmasti tuttu meillekin – oli kyseessä sitten Tapiola, Westend, Haukilahti tai kenties Järvenperä.

Kotihoito Espoo – Tapiola – Otsolahti - Länsikorkee – Hakalehto - Pohjois-Tapiola – Laajalahti – Friisinmäki – Otaniemi – Westend – Haukilahti – Mankkaa - Olari – Kuitinmäki – Matinkylä – Friisilä -Iivisniemi – Suomenoja – Puolarmetsä - Puolarmetsän sairaala - Jorvin sairaala – Nöykkiö – Kivenlahti – Kattilalaakso – Latokaski – Espoonlahti – Suvisaaristo - Etelä-Leppävaara – Kilo – Karakallio – Nihtisilta – Pohjois – Leppävaara – Lintuvaara – Uusmäki – Viherlaakso – Laaksolahti – Lähderanta - Karvasmäki – Kunnarla – Sepänkylä - Espoon Keskus – Kauklahti - Kumpyöli - Karhusuo Nupuri – Nuuksio – Siikajärvi – Niipperi – Lippajärvi – Kalajärvi – Lakisto - Niittykumpu – Järvenperä – Muurala – Tillinmäki – Saunalahti

Suomen Seniorihoiva Oy
Kotihoito Espoo
Tapiolan keskustorni
Tapiontori 1, 4. krs
02100 Espoo
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen Seniorihoiva on Espoon kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja, kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Voit tutustua yleisesti hoivapalveluihimme tällä sivustolla sekä siivouspalveluihimme täältä.

Kotihoito Espoo

Kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksesi toivomanasi ajankohtana!

Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on päästä yhdessä samalle aaltopituudelle hoidon tarpeestanne ja konkretisoida, että yritys ei hoida sinua tai lähimmäistäsi, vaan toinen ihminen.

Sen takia haluamme tarjota ilmaisen tutustumiskäynnin, jotta saat paremman kuvan siitä, millainen ihminen toimii sinun tai läheisesi hoitajana, miten arvomme kohtaavat ja miten pystymme vastaamaan kotihoidon tarpeisiinne.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja sovitaan halutessanne sopiva tutustumiskäynnin ajankohta mahdollista kotihoitoa varten.

Kiireetön kotihoito on saatavilla paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tampere, Lohja ja Siuntio.

 

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

 


 

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000

Hinnoittelemme kotihoitopalvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Kiireetön kotihoito Espoo on palveluna arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston kotihoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös Helsingin kotihoidon palveluseteli, jonka omavastuun arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa kotihoidon hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää