Kotisiivooja Oulu

Suomen Seniorihoiva - Kotisiivooja Oulu

Ammattimainen kotisiivous Oulussa

Kun arki on kiireistä ja aikaa halutaan käyttää muuhun kuin siivoamiseen, ammattimainen kotisiivous Oulussa tarjoaa ratkaisun. Me Suomen Seniorihoivassa ymmärrämme, että jokainen koti ja sen asukas on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä siivouspalveluita, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne Oulun alueella.

Palvelumme kattavat kaiken perusteellisesta suursiivouksesta säännölliseen ylläpitosiivoukseen. Käytämme normaalisti asiakkaan omia siivousvälineitä ja -aineita, joten voitte luottaa siihen, että ne sopivat juuri teidän kotinne pinnoille eivätkä aiheuta allergiaa tai muita yllätyksiä. Meidän ammattitaitoiset kotisiivoojamme ovat luotettavia, ja heidät on valittu huolellisesti vastaamaan korkeita standardejamme.

Erityisesti Oulussa, missä vuodenajat vaihtelevat rajusti, kotien siivousvaatimukset voivat muuttua nopeasti. Me mukaudumme näihin tarpeisiin ja tarjoamme palveluita, jotka helpottavat elämäänne vuoden jokaisena päivänä.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

Ymmärrämme myös, että koti on monille meistä paikka, jossa haluamme tuntea olomme mukavaksi ja turvalliseksi. Siksi kunnioitamme aina asiakkaidemme yksityisyyttä ja toimimme hienovaraisesti. Kotisiivoojamme ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös empaattisia ihmisiä, jotka ymmärtävät asiakkaidemme erityistarpeet.

Me Suomen Seniorihoivassa olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta palvelua, ja kotisiivous on yksi tärkeimmistä palveluistamme. Luotettavuus, inhimillisyys ja eettisyys ohjaavat toimintaamme päivittäin, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme. Valitsemalla meidät, valitsette laadun ja ammattitaidon, joka takaa puhtaan ja viihtyisän kodin.

Kotisiivouspalvelut Oulussa

Kotisiivouspalvelumme Oulussa tarjoavat monipuolisia ratkaisuja niin satunnaisiin suursiivouksiin kuin jatkuvaan ylläpitoon. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä, ja siksi olemme kehittäneet laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki kotitalouden siivoustarpeet.

Esimerkkejä kotisiivouksen sisällöstä:

 • Keittiön pintojen pyyhintä
 • Jääkaapin siivous ja pilaantuneiden ruokien poisto
 • Roskien pois vieminen
 • Roskakaapin siivous
 • Kodin turvallisuuden edistäminen
 • Kaatumisriskien ehkäisy
 • Imurointi
 • Lattioiden ja mattojen imurointi
 • Lattioiden moppaus
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä
 • Astioiden tiskaus
 • Pyykinpesu
 • Vaatteiden silitys
 • Puutarhanhoito ja pihatyöt

Kaikki palvelumme toteutetaan ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Lisäksi kaikki kotisiivoojamme ovat kokeneita ja luotettavia ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Ota yhteyttä meihin, niin voimme yhdessä suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan siivouspalvelun. Olipa kyseessä sitten kertaluonteinen suursiivous tai säännöllinen kotisiivous, me Suomen Seniorihoivassa olemme valmiita auttamaan. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat nauttia puhtaasta ja viihtyisästä kodista ilman, että siivouksesta tarvitsee huolehtia itse.

Löydä luotettava kotisiivooja Oulusta

Kotisiivoojan valinta voi olla haastavaa, mutta Oulussa Suomen Seniorihoiva tarjoaa luotettavia ja kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät kodistasi puhtaan ja viihtyisän. Luotettavuus ja ammattitaito ovat avainasemassa, kun valitsette kotisiivoojaa, ja meidän kauttamme löydätte henkilön, joka vastaa näihin odotuksiin.

Meillä on tiukat kriteerit kotisiivoojiemme valinnassa. Jokainen työntekijämme läpäisee perusteellisen taustatarkastuksen ja heidät koulutetaan huolellisesti, jotta he voivat tarjota parasta mahdollista palvelua. Tämä tarkoittaa, että voitte luottaa siihen, että kotisiivoojamme ovat paitsi ammattitaitoisia, myös luotettavia ja vastuullisia.

Kun valitsette meidät, saatte:

 • Henkilökohtaisen palvelun: Nimetyn kotisiivoojan, joka tuntee kotinne ja tarpeenne.
 • Joustavuutta: Palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti, olipa kyseessä sitten viikoittainen siivous tai suursiivous.
 • Turvallisuutta: Kiinnitämme huomiota kodin turvallisuuteen ja huolehdimme tarvittaessa esimerkiksi pilaantuneet ruoat jääkaapista roskikseen.

Lisäksi ymmärrämme, että koti on henkilökohtainen ja yksityinen paikka. Kotisiivoojamme kunnioittavat aina yksityisyyttänne ja toimivat hienovaraisesti. He ovat paitsi siivousalan ammattilaisia, myös empaattisia ihmisiä, jotka ymmärtävät asiakkaidemme erityistarpeet.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia tukipalveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan.

Olipa kyseessä sitten kertaluonteinen suursiivous tai säännöllinen viikoittainen siivous, voit luottaa siihen, että palvelumme on aina korkealaatuista.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kuinka voimme tehdä elämästäsi helpompaa ja kodistasi puhtaamman.