Vanhuspalvelut Tampere

Suomen Seniorihoiva - Vanhuspalvelut Tampere

Asiakaslähtöisyys vanhuspalveluissa

Tampereen sydämessä, missä Tammerkoski solisee ja Pyynikin mäki kohoaa, me Suomen Seniorihoivalla olemme omistautuneet tarjoamaan asiakaslähtöistä hoivaa kaupungin senioreille. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että jokaisen vanhuksen yksilölliset tarpeet ja toiveet ovat toimintamme keskiössä. Me kuuntelemme ja kunnioitamme asiakkaidemme ääntä, jotta voimme tarjota juuri heille sopivaa tukea ja apua.

Tampere, tunnettu teollisuuden ja teknologian kehtona, on myös kaupunki, jossa väestön ikääntyminen on tuonut esiin tarpeen laadukkaille vanhuspalveluille. Me vastaamme tähän tarjoamalla palveluita, jotka tukevat heidän sosiaalista hyvinvointiaan ja mahdollistavat aktiivisen osallistumisen yhteiskunnan toimintaan.

Kiireetön hoiva – aikaa kuunnella ja kohdata

Kiireettömyys on yksi hoivapalveluidemme kulmakivistä. Tiedämme, että kiireen tuntu voi olla vanhuksille stressaavaa ja turhauttavaa. Siksi meidän ammattitaitoiset hoitajamme varmistavat, että jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on rauhallinen ja keskittynyt. Tämä tarkoittaa, että meillä on aikaa kuunnella, ymmärtää ja vastata jokaisen asiakkaamme tarpeisiin henkilökohtaisesti.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Tampereen kaupunki tarjoaa monipuolisen ympäristön, jossa vanhusten on mahdollista nauttia elämästään täysillä. Me tuemme tätä mahdollisuutta tarjoamalla palveluita, jotka mahdollistavat senioreiden osallistumisen kaupungin kulttuurielämään ja muihin aktiviteetteihin, aina heidän omista lähtökohdistaan käsin.

Kotona asumisen tukeminen

Uskomme, että jokaisella on oikeus asua omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista. Kotiin tuotavat palvelumme on suunniteltu tukemaan tätä periaatetta. Tarjoamme monipuolista apua arjen askareissa, henkilökohtaisessa hygieniassa ja lääkehoidon hallinnassa, jotta asiakkaamme voivat nauttia tutusta ja turvallisesta ympäristöstä.

Tampereella, jossa kaupunkikuva yhdistää modernin elämänmenon ja historiallisen miljöön, on tärkeää, että myös senioreiden palvelut ovat joustavia ja mukautuvat yksilöllisiin tarpeisiin. Meidän palvelumme ovat räätälöitävissä, jotta ne sopivat kunkin asiakkaan elämäntilanteeseen ja toiveisiin.

Laadukas ja vastuullinen hoivapalvelu

Laatu ja vastuullisuus ovat toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeatasoista palvelua, joka perustuu eettisiin arvoihin ja ammattitaitoon. Jokainen hoitajamme on huolellisesti valittu ja koulutettu, jotta voimme taata parhaan mahdollisen hoidon ja huolenpidon.

Tampereen kaupungin asukkaana voit luottaa siihen, että meidän palvelumme ovat luotettavia ja turvallisia. Meillä on kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus, joka takaa turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Lisäksi me hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet ja maksut, jotta voimme keskittyä täysin asiakkaidemme hyvinvointiin.

Henkilökohtainen ja inhimillinen lähestymistapa

Inhimillisyys on yksi arvoistamme, joka ohjaa päivittäistä työtämme. Me kohtelemme jokaista asiakasta yksilönä, jolla on oma tarinansa ja toiveensa. Tämä lähestymistapa mahdollistaa sen, että voimme tarjota henkilökohtaista ja empaattista hoivaa, joka kunnioittaa asiakkaan arvokkuutta ja yksilöllisyyttä.

Tampereen monikulttuurinen ja eläväinen ilmapiiri heijastuu myös meidän palveluihimme. Me haluamme, että jokainen seniori tuntee itsensä osaksi yhteisöä ja kokee elämänsä merkitykselliseksi. Meidän tehtävämme on tukea tätä kokemusta tarjoamalla palveluita, jotka yhdistävät inhimillisyyden ja ammattitaidon.

Ympärivuorokautinen tuki ja turva

Elämä ei noudata aina aikatauluja, ja siksi meidän palvelumme ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota apua ja tukea juuri silloin, kun asiakkaamme sitä tarvitsevat – oli kyseessä sitten päivä tai yö.

Tampereen dynaamisessa ympäristössä, jossa tapahtumia ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti, on tärkeää, että myös vanhuspalvelut ovat joustavia ja helposti saatavilla. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen seniori Tampereella voi luottaa saavansa tarvitsemansa avun ja huolenpidon, milloin tahansa.

Yhteenveto

Tampereella vanhuspalveluiden tarve kasvaa jatkuvasti, ja me Suomen Seniorihoivassa olemme täällä vastaamassa tähän tarpeeseen. Asiakaslähtöinen lähestymistapamme, kiireetön hoiva, kotona asumisen tukeminen, laadukas ja vastuullinen palvelu, henkilökohtainen ja inhimillinen lähestymistapa sekä ympärivuorokautinen tuki ovat peruspilareita, joiden varaan rakennamme palvelumme. Me olemme täällä Tampereella, valmiina tarjoamaan senioreille arvokasta ja kiireetöntä hoivaa, joka kunnioittaa heidän yksilöllisyyttään ja toiveitaan.

Olipa kyseessä sitten päivittäinen avustaminen kotona tai yksilöllisesti räätälöidyt hoivapalvelut, me Suomen Seniorihoivassa olemme sitoutuneet tukemaan Tampereen seniorien hyvinvointia. Ota yhteyttä ja keskustellaan, kuinka voimme auttaa juuri sinua tai läheistäsi nauttimaan elämästä täysin rinnoin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.