Siivouspalvelu senioreille

Arvonlisäveroton kotisiivous senioreille – pidämme kotinne edullisesti puhtaana

Tiesitkö, että palvelutarjontamme kattaa myös siivouspalvelut?

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Toteutamme laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut osana hoivapalveluitamme, jolloin palvelu on täysin arvonlisäverotonta ja perustuu kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Tämän lisäksi palvelun maksuista saa -60 % kotitalousvähennyksellä pois. Kyseinen kotisiivous on siis hyvin edullinen senioreille tai ihmisille, joilla on alentunut toimintakyky.

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, joka kattaa kodin siisteyden ja puhtauden sekä tarvittavat kotitaloustyöt ja mahdollisesti myös pihatyöt. Kiinnitämme myös erityistä huomiota kodin turvallisuuteen ja mahdollisten asumisen riskien minimoimiseen.

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Yksilöllisen palvelukokonaisuuden ansiosta seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

Siivouspalvelu on saatavilla kaikkialla Suomessa.

Olemme toimineet pitkään muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tampere, Turku, Lohja ja Siuntio.

Toteutamme kotisiivousta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki avustajat ovat meillä töissä suurella sydämellä, iloisella mielellä ja terveellä maalaisjärjellä, ja heidät on valittu tehtävään tarkan rekrytointiprosessimme mukaisesti.

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Nimeämme teille oman siivoojan – tuttu ja turvallinen kotisiivous säännöllisesti

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen siivooja. Tuttu ja turvallinen siivooja toimii asiakkaan tukena ja seurana kaikessa toiminnassa. Toimimme aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi.

Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut sisältävät esimerkiksi apua arjen askareissa, tiskausta, pyykinpesua tai ikkunanpesua.

Siivouspalvelu on mahdollista tilata esimerkiksi viikoittaisella tai kuukausittaisella säännöllisellä ajalla.

Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Esimerkkejä kotisiivouksen sisällöstä:

 • Keittiön pintojen pyyhintä
 • Jääkaapin siivous ja pilaantuneiden ruokien poisto
 • Roskien pois vieminen
 • Roskakaapin siivous
 • Kodin turvallisuuden edistäminen
 • Kaatumisriskien ehkäisy
 • Imurointi
 • Lattioiden ja mattojen imurointi
 • Lattioiden moppaus
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä
 • Astioiden tiskaus
 • Pyykinpesu
 • Vaatteiden silitys
 • Puutarhanhoito ja pihatyöt

Raimo, 77v.

"Mahtavaa, kun saan parranajon ja siivouksen samalla kertaa."

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä siivoojillamme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan työntekijä tulee aina luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Kotisiivous ja sen tekijät – kuka sinun tai lähimmäisesi kotia siivoaa?

Siivouspalvelua toteuttaa kotihoidon henkilökuntamme, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja avustajista.

Vaikka kotisiivous ei vaadi erillistä tutkintoa, kaikki työntekijämme on perehdytetty huolellisesti tehtävään.

Työntekijöiden rekrytoinnissa käytämme laajaa 4-vaiheista rekrytointiprosessia, jotta löydämme kaikkein sitoutuneimmat, osaavimmat ja motivoituneimmat tekijät. Vain näin voimme taata sinulle, että yksi ja sama henkilö suorittaa siivouksen joka kerta, toki mahdollisia sairastumisia tai lomia lukuun ottamatta.

Henkilökuntamme palvelee teitä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Seuranpito ja asiointiapu kotisiivouksen yhteydessä

Tuemme siivouspalveluiden lisäksi seniorien ja vammautuneiden seuranpitoa, asiointia ja liikkumista. Teemme kaikkea aina seuranpidosta siivoukseen ja avustamme tarvittaessa apteekissa, kaupassa tai pankissa asiointia.

Työntekijämme kanssa voit kahvitella ja jutella kaikessa rauhassa tai asioida missä tahansa melkein milloin tahansa. Myös mukavaa yhdessä tekemistä on esimerkiksi ruoan valmistaminen ja yhdessä syöminen.

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Kotisiivous osana kotipalveluita ja pihatöitä

Halutessanne kotisiivous voi sisältää monenlaisia kotipalveluita ja pihatöitä, mitkä kattavat kaikki kotitaloustöihin ja pihanhoitoon liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista ja ympäristöstä turvallisen ja puhtaan paikan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja jopa kevyet kodin perusparannustyöt.

Camilla, 84v.

"Käyntiajat on voinut sopia tarkkaan."

Kaarina, 89v.

"Henkilökohtainen palvelualttius ja empaattinen työote."

Muista kotitalousvähennys -60 % palveluhinnoista

Siivouspalveluistamme voit myös saada 3500 euron kotitalousvähennyksen henkilöä kohden. Katso lisätietoa verottajan sivuilta ja syventävistä ohjeista tai veronmaksajien sivuilta. Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen saa myös siivous- ja hoivatyöstä, joka kohdistuu omiin, puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin tai heidän puolisoihin. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Siivouspalvelun hinta

Siivouspalvelun hinta vaihtelee hieman kohteesta ja palvelun sisällöstä riippuen. Muistutamme vielä, että erityisesti vanhusten siivouspalvelut ovat aina verohyödyn takia normaalia siivouspalvelua edullisempia. Kyseessä on siis täysin alviton siivous vanhuksille, josta voitte lisäksi vähentää puolet kotitalousvähennyksellä.

Näin palvelu on hyvin edullinen ja hinta on normaalisti 39-44 €/h alv. 0 % kevyissä ylläpitosiivouksissa ja kotitaloustöissä.

Epäsäännöllisissä ja tilapäisissä kotisiivouksissa ja pihatöissä hinta on 44-49 €/h alv. 0 %.

Edellä mainituista hinnoista saa -60 % kotitalousvähennyksellä pois, jolloin palvelun todellinen kustannus on 15,60 €/h – 19,60 €/h alv. 0 %.

Voit katsoa tarkemman hinnastomme täältä. Hinnastosta löydät myös muiden hoivapalveluidemme hinnat.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, mikäli sinulle herää jotain kysyttävää! Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Kotisiivouspalvelu Vantaa Uusimaa Suomen Seniorihoiva

Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksenne toivomananne ajankohtana

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. Tarjoamamme tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan käynnin tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yhtiömme toiminnasta ja arvoista sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta kotisiivous- ja palvelukokonaisuudesta.

Siivouspalvelun toteuttaa teille aina sama siivooja ja palvelusisältö on täysin räätälöitävissä tarpeenne mukaan. Näin voimme taata teille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen ja tyydyttävän lopputuloksen.

Tuottamamme siivouspalvelu on saatavilla kaikkialla Suomessa.

Olemme toimineet pitkään muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tampere, Turku, Lohja ja Siuntio.

Olemme kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä kotihoidon palveluntuottaja, ja toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

 

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Hinnoittelemme siivouspalvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme kotisiivous on vanhuksille aina arvonlisäverotonta ja perustuu kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Lisätietoa siivouspalveluiden hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää