Henkilökohtainen avustaja Joensuu

Henkilökohtaista apua joensuulaisten arjen askareisiin

Henkilökohtainen avustaja toteuttaa kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimenpiteitä. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Palvelemme vankalla ammattitaidolla joensuulaisia ikäihmisiä, vammautuneita tai kroonisesti sairaita henkilökohtaisen avun asiakkaitamme. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Joensuu

Asiakastyytyväisyytemme on 4,7 / 5

 

Soita ja tilaa 010 324 9000

Toteutamme palveluamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki avustajat ovat meillä töissä suurella sydämellä, iloisella mielellä ja terveellä maalaisjärjellä. Heidät on valittu tehtävään tarkan rekrytointiprosessimme mukaisesti, jossa määritämme työntekijän soveltuvuuden alalle ja tarkastamme heidän taustat.

Henkilökohtainen avustaja – kiireetön ja huolellinen, aito ystävä

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja.

Tuttu ja turvallinen avustaja toimii asiakkaan tukena ja seurana kaikessa toiminnassa. Toimimme aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi tai yöksi.

Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään aina jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut sisältävät esimerkiksi seuranpitoa arjen askareissa tai avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, vaatehuollossa ja peseytymisessä.

Henkilökohtainen avustaja on mahdollista saada luoksenne muutamasta kerrasta kuussa aina ympärivuorokautiseen palveluun saakka.

Ota meihin yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Joensuu - Suomen seniorihoiva

Esimerkkejä, missä henkilökohtainen avustaja voi auttaa:

 • hoivapalvelut: kotihoito, kotipalvelut, ja muut tukipalvelut senioreille ja vammaisille
 • seuranpito kotona ja kodin ulkopuolella esimerkiksi elokuvateatterissa tai museossa
 • asiointiapu esimerkiksi kaupassa, apteekissa ja pankissa
 • virikkeellinen toiminta (seurustelu, matkailu, askartelu, käsityöt, korttipelit)
 • ulkoilu ja liikunta sekä niissä avustaminen
 • ruoanlaitto ja leipominen yhdessä tai ruoan valmistaminen
 • avustaminen päivittäistoimissa (pukeutuminen, henkilökohtainen hygienia)
 • avustaminen elektroniikan ja uuden teknologian käytössä
 • saattoapu esimerkiksi sukulaisten ja ystävien luokse
 • lääkärikäynneissä avustaminen ja lääkkeistä muistuttaminen
 • sairaalasta kotiuttaminen turvallisesti ja suunnitelmallisesti
 • saattohoito asiakkaan omassa tutussa ja turvallisessa kodissa
 • tavanomaiset kotitaloustyöt (tiskaus, siivous, pyykinpesu, silitys, jätehuolto)
 • pihatyöt (nurmikonleikkuu, puutarhanhoito, lumenluonti ja hiekoitus)
 • mahdollisesti jopa ympärivuorokautinen huolenpito
 • omaishoidon lomitukset

Stefan, 77v.

"Olen erittäin tyytyväinen henkilökohtaiseen avustajaani."

Kaarina, 89v.

"Henkilökohtainen palvelualttius ja empaattinen työote."

Henkilökohtainen avustaja osana vammaispalvelulain henkilökohtaista apua

Suomen Seniorihoiva tarjoaa palvelua myös henkilökohtaisen avun ostamiseen vammaispalvelulain mukaisella palvelusetelillä, kunnan ostopalveluna tai itsemaksavana asiakkaana. 

Siun soten järjestämän vammaispalveluiden yhteystiedot löytyvät tämän linkin takaa. Me seniorihoivalaiset palvelemme kaikkia asiakkaita yhdenvertaisesti ja ammattitaitoisesti riippumatta siitä, millä tavalla palvelu on hankittu. 

Voit lukea lisää yleistietoa vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palvelusta THL:n sivuilta.

Joissain tilanteissa seniori tarvitsee apua arjessa selviytymiseen ja tuolloin ratkaisu voi olla henkilökohtainen avustaja. Apua voi saada henkilö, jolla on pitkäaikainen tai etenevä sairaus tai vamma, ja joka tämän vuoksi tarvitsee välttämättä ja toistuvasti toisen henkilön apua suoriutuakseen tavallisista elämän toiminnoista. Henkilökohtaista apua myönnettäessä on tärkeää, että hakija pystyy itse määrittelemään millaista apua tarvitsee ja miten apu toteutetaan. Henkilökohtainen avustaja auttaa muun muassa päivittäisissä toimissa ja sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä. Lisätietoja henkilökohtaisesta avusta saat tämän linkin takaa. Henkilökohtaista apua haetaan vammaispalveluhakemuksella.

Hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä avustajillamme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan henkilökohtainen avustaja tulee aina luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä.

Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Kattavalla osaamisella huoletonta arkea

Meillä on pitkä kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta ja kuntoutuksesta asiakkaan kotona. Erityisesti ikääntyneille tyypilliset sairaudetneurologiset sairaudet sekä monet muut krooniset sairaudet ovat erityisosaamistamme.

Hoidamme esimerkiksi seuraavia sairauksia ammattitaidolla ja kokemuksella:

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme myös monipuolista virikkeellistä palvelua. Henkilökohtainen apu voi pitää sisällään esimerkiksi seuranpitoa, liikuntaa, ulkoilua, askartelua, ompelua, korttipelejä, teatteria, oopperaa, musiikkia, urheilutapahtumia ja elokuvia, jotka ovat kaikki hyödyllistä viriketoimintaa ja parantavat seniorin tai vammautuneen elämänlaatua ja lisäävät yleistä vireystilaa.

Lisäksi liikkuminen ylläpitää lihaskuntoa, minkä takia tuolijumppa tai ulkona liikkuminen ovat tärkeitä yleisen toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Voit lukea lisää viriketoimintaan liittyvistä palveluistamme tältä sivustolta.

Henkilökohtainen avustaja Joensuu - Suomen Seniorihoiva Joensuu

Asiointi ja matkailu

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa.

Monet haaveilevat lähtevänsä vielä kerran jonnekin lämpimään tai järven rauhaan mökille. Me teemme siitä mahdollista.

Voit ottaa henkilökohtaisen avustajan mukaan matkalle tai retkelle, jolloin pystyt keskittymään enemmän pelkästään lomailuun, kun avustajasi hoitaa kaikki käytännön asiat puolestasi.

Kotipalvelut ja pihatyöt

Henkilökohtainen avustaja suorittaa myös monenlaisia kotipalveluita, mitkä kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen.

Teemme kodistasi turvallisen ja puhtaan paikan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi pyykinpesu, silitys, imurointi, kodinhoito, pihatyöt ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Voit lukea tarkemmin siivouspalveluistamme tältä sivustolta.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Joensuu kokemuksia

Maksuton etähoito ja -neuvonta

Kiireettömän kotihoidon tueksi Suomen Seniorihoiva tarjoaa kaikille asiakkailleen myös maksuttoman etäsairaanhoitajapalvelun, joka on saatavilla valtakunnallisesti riippumatta siitä, millaisia palveluita on meiltä tilannut. Etäsairaanhoitajalta voi kysyä neuvoa, kun jokin omaan terveyteen liittyvä asia askarruttaa.

Etäsairaanhoitajan puhelinaika varataan asiakaspalvelustamme joko soittamalla tai viestillä. Etähoitoon osallistuu laaja kaarti terveydenhoitoalan ammattilaisia: sairaanhoitajia, muistihoitajia, fysioterapeutteja ja lähihoitajia.

He osaavat ohjata asiakasta kaikissa hänen terveydentilaansa liittyvissä kysymyksissä ja arjen toimintojen järjestämisessä sekä samalla arvioivat, vaatiiko asia lääkärin vastaanotolle lähtemistä.

Etäsairaanhoitoon voi ottaa yhteyttä ainakin seuraavissa asioissa:

 • Erilaisten mittaustulosten tulkinta (verenpaine- ja verensokeriarvot)
 • Muistisairaan käytökseen liittyvät huolet
 • Ruokavalioon liittyvä neuvonta
 • Turvalliseen liikkumiseen liittyvä neuvonta
 • Oikean asiantuntijan puoleen kääntyminen
 • Tarvittavien apuvälineiden kartoittaminen
 • Yleiset terveydentilaan liittyvät huolet

Henkilökohtainen avustaja Joensuussa - Henkilökohtainen avustaja Joensuu - Suomen Seniorihoiva

Senioripalvelut Joensuussa

Pohjois-Karjalan helmi on monipuolinen asuinpaikka sen 77 000 asukkaalle. Kaupunkia ympäröivä järvialue sekä upeat vaara-alueet mahdollistavat ikäihmisille luonnosta nauttimisen ympäri vuoden. Karjalainen luonne näyttäytyy katukuvassa iloisena puheensorinana, kun kaupungin seniorit tapaavat toisiaan niin paikallisissa kahviloissa, torilla kuin erilaisissa kohtaamispaikoissa.

Joensuussa on senioreita noin 17 000 ja heidän hyvinvointinsa on kaupungille tärkeää. Ikäihmisiä kannustetaan motivoitumaan pitämään omasta hyvinvoinnista, toimintakyvystä ja terveydestä huolta. Julkisten palveluiden lisäksi on tarjolla laaja kattaus myös yksityisiä ja kolmannen sektorin palveluita. Kaupungin ikäihmisiä palvelee seniorineuvonta Ankkuri, jonka yhteystiedot löytyvät tämän linkin takaa. Seniorineuvonnan soittoajat ovat klo 8–16. Saman linkin takaa löytyy yhteystiedot myös muihin ikäihmisten tärkeisiin palveluihin, kuten terveyspalveluihin.  Seniorin kanssa tehdään terveys- ja hoitosuunnitelma, joka auttaa kaikkia potilaan hoitoon osallistuva ammattilaisia hahmottamaan kokonaistilanteen ja toimimaan siten, että hoito vastaa potilaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita.

Siun sote, eli Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, järjestää julkiset palvelut alueella ja on koonnut sivuilleen tietoja muun muassa senioreiden kotona asumisen tueksi. Lisätietoja erilaisista asumisen muodoista löydät täältä. Joensuussa senioreita palvelee esimerkiksi Ikäneuvola, jonka tavoitteena on muun muassa ikääntyvien hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä sairauksien ennaltaehkäiseminen.  Toimintaan sisältyy muun muassa erilaisia yleisötilaisuuksia. Kaupungin senioreita palvelee myös gerontologinen sosiaalityö, jonka tehtävänä on tukea ikäihmistä sosiaalisissa ongelmissa ja erilaisissa vaikeissa elämäntilanteissa. Palvelun yhteystiedot löytyvät tämän linkin takaa.

Joensuussa on senioreille tarjolla useita matalan kynnyksen sosiaalisia kontakteja ylläpitäviä toimintoja. Sepänpihan kerhotalolla eli Ruplalla ja yhteisötalo Satamalla on tarjolla erilaista tekemistä ja toimintaa ikäihmisille. Yhteisötalo Satama on kaikille avoin kohtaamispaikka ja se on avoinna arkisin kello 10–15. Sataman toiminta on maksutonta ja sen käyntiosoite on Yläsatamakatu 28, Joensuu. Kerhotalo Ruplassa seniori voi osallistua yhdistysten järjestämään toimintaan. Lisätietoja löytyy tämän linkin takaa. Kaupungista löytyy myös lukuisia muita kohtaamispaikkoja aktiivisille senioreille. Lisätietoa löytyy tämän linkin takaa.

Kulttuurista kiinnostuneille ikäihmisille Joensuussa on tarjolla muun muassa Bunkkerimuseo, joka on osa 1200 kilometrin pituista, talvisodan jälkeistä linnoitusketjua. Kaupunkilaisia hemmotellaan myös omalla kaupunginorkesterilla kuten kaupunginteatterilla.

Suomen Seniorihoiva tarjoaa senioreille korkealuokkaisia ja kiireettömiä palveluja. Seniorihoivan palvelut ovat käytettävissä vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Palvelut kattavat seniorin kaikki tarpeet kodinhoidosta seuranpitoon. Tehtävämme on rikastuttaa senioreiden elämää ja tukea ikääntyneiden hyvinvointia. Voit tutustua Suomen Seniorihoivan palveluihin täältä. Meihin voi ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen tästä tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 010 324 9000.

Missä päin Suomen Seniorihoiva palvelee?

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Joensuuta ja toimimme myös Joensuun lähikunnissa, kuten IlomantsiKontiolahtiLieksaLiperiRääkkylä ja Tohmajärvi, joten varmasti myös lähialueenne on meille tuttu.

Palvelemme kaikkialla Suomessa. Toimimme muun muassa Joensuussa, Hämeenlinnassa, Turussa, Porissa, Salossa, Raisiossa, Raumalla, Vaasassa, Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Keravalla, Siuntiossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Oulussa, Hämeenlinnassa, SeinäjoellaKouvolassa ja Lappeenrannassa.

Suomen Seniorihoivan toimistot löytyvät Helsingistä, Espoosta, Turusta ja Tampereelta.

Joensuun henkilökohtainen avustaja - Suomen seniorihoiva Joensuu - Joensuun henkilökohtainen avustaja - Henkilökohtainen avustaja Joensuussa

Suomen Seniorihoiva Oy
Henkilökohtainen avustaja Joensuu
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Laskutustiedot
Facebook
Intagram
Twitter
LinkedIn

Tietoa eri sairauksista ja muista hoiva-alaan liittyvästä voit lukea tietopankistamme.

Suomen Seniorihoiva on Joensuun kaupungin ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen hyväksymä kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Voit tutustua yleisesti vanhusten palveluihin tällä sivustolla ja hoivapalveluihimme tällä sivustolla sekä siivouspalveluihimme täältä.

Mikäli haluat ilahduttaa läheistäsi, esimerkiksi vanhempiasi tai isovanhempiasi, meiltä voit ostaa myös lahjakortin, millä voi hankkia mitä tahansa palveluitamme. Lahjakortti on kätevä tapa muistaa lähimmäistä merkki- ja juhlapäivinä.

Salme, 88v.

"Olen erittäin tyytyväinen, minulle valittu avustaja sopii erinomaisesti minun tarpeisiin."

Harri, 86v.

"Aikataulumuutokset voidaan sopia keskenämme suullisesti ja sopimukset ovat pitäneet 100 prosenttisesti."

Henkilökohtaisen avustajan hinta

Henkilökohtainen avustaja ja sen hinta vaihtelevat hieman hoidettavan hoitotarpeen mukaan 39 – 44 €/h alv. 0 % välillä.

Edellä mainituista hinnoista saa -60 % kotitalousvähennyksellä pois, jolloin palvelun todellinen kustannus on 15,60 €/h – 17,60 €/h alv. 0 %.

Voit katsoa tarkemman hinnastomme täältä.  Ota yhteyttä meihin, mikäli sinulle herää jotain kysyttävää!

Kotitalousvähennyksellä jopa -60 % pois kustannuksista

Itsemaksavana asiakkaana voit vähentää 60 prosenttia maksamasi työn määrästä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 500 euroa per henkilö ja pariskunnan enimmäisvähennys on 7 000 euroa. Katso lisätietoa verottajan sivuilta ja syventävistä ohjeista tai veronmaksajien sivuilta.

Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen saa myös hoiva- ja hoitotyöstä, joka kohdistuu omiin, puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin tai heidän puolisoihin.

Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Suomen Seniorihoiva Joensuu - Henkilökohtainen avustaja Joensuu

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti, niin tulemme luoksenne keskustelemaan teille sopivana ajankohtana

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana. Tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yrityksemme arvoista ja toiminnasta sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Henkilökohtainen avustaja on nimensä mukaisesti henkilökohtainen ja juuri teille nimetty työntekijä. Haluamme kuulla henkilökohtaiset tarpeenne, jotta voimme yksilöidä juuri teille sopivan henkilökohtaisen avustajan ja parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Näin saamme tyytyväisen asiakassuhteen ja toimivan yhteistyön.

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Hinnoittelemme Joensuussa tehtävän henkilökohtaisen avun palvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme henkilökohtainen apu on joensuulaisille arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Lisätietoa Joensuun henkilökohtaisen avustajan hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää