Kokenut kaksikko ottaa vetovastuun Tampereen toimipisteestä

Elokuun alussa Tampereen tiimimme vahvistui kahdella uudella palvelukoordinaattorilla, Saara Pitkälällä ja Samuli Koskisella. Vuosien kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja aito halu rikastuttaa asiakkaidemme elämää vie heitä eteenpäin.

Suomen Seniorihoiva Samuli Koskinen Saara Pitkala

Uudet palvelukoordinaattorit Saara Pitkälä ja Samuli Koskinen kokevat työskentelevänsä tärkeimpien asioiden äärellä. Molempia kiinnosti suuresti tuotetun palvelun kiireettömyys asiakkaalle, mikä ei aina toteudu julkisella sektorilla.

Terveydenhoitajan koulutuksen saanut Pitkälä on tehnyt viimeiset seitsemän vuotta töitä ikäihmisten parissa. Pitkälän työpari Samuli Koskinen on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja tehnyt Pitkälän lailla töitä senioreiden parissa muun muassa akuuttigeriatrian vuodeosastolla ja geriatrian poliklinikalla.
Suomen Seniorihoiva Samuli Koskinen Palvelukoordinaattori
− Kävin yrityksen kotisivuilla ja huomasin heti, että Suomen Seniorihoiva on yritys, joka aidosti tarjoaa laadukasta ja kiireetöntä palvelua asiakkailleen. Lisäksi ymmärsin, että työssä voisin jatkaa ikäihmisten parissa. Kun paikka tuli vastaan, en miettinyt sen hakemista hetkeäkään, kertoo Koskinen.

Pitkälä oli seurannut Suomen Seniorihoivaa sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa. Pitkälän ja Suomen Seniorihoivan arvot kohtasivat ensi hetkestä, ja kun Pitkälä huomasi avoimen palvelukoordinaattorin paikan, hän tiesi hetkensä tulleen.
Suomen Seniorihoiva Saara Pitkälä Palvelukoordinaattori

− Suomen Seniorihoivan arvot ja periaatteet tekivät minuun vaikutuksen. Kiireettömyys ja senioreiden elämän rikastuttaminen – koko idea on puhutellut minua pitkin matkaa. Kun näin paikan, en epäröinyt.

Toimiva työyhteisö takaa myös työn laadun

Suomen Seniorihoivassa asiakkaan luona käy aina sama hoitaja tai hoitotiimi. Tarjoamamme avustus-, seuranpito- ja hoivapalvelut ovat saatavilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Palvelukoordinaattorien työhön kuuluu olemassa olevien asiakkaiden koordinointi ja ongelmien ratkaisu. Palvelukoordinaattorit huolehtivat myös uusista palvelusopimuksista ja vastaavat alueen rekrytoinnista.

– Vastaamme käytännössä koko paletista, joka tapahtuu asiakaskäyntien taustalla, summaa Pitkälä. Pitkälän mukaan parasta on se, että työssä syntyy ihmissuhteita. Oikea pari etsitään huolella. Yhteisiin mielenkiinnon kohteisiin kiinnitetään huomiota ja varmistetaan, että hoitaja ja asiakas
asuvat lähekkäin.

– Hoitajan näkökulmasta me olemme houkutteleva työpaikka työn merkityksellisyyden lisäksi myös joustavien mahdollisuuksien vuoksi. Meillä on mahdollista tehdä töitä joustavasti juuri sen verran, kuin haluaa. Työntekijöistä pidetään meillä hyvää huolta. Jokainen saa minulta ja Saaralta tukea tarvittaessa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Lisäksi järjestämme säännöllisesti työntekijöillemme työhyvinvointia tukevaa yhteistoimintaa, esimerkiksi liikunnallista tai kulttuurillista aktiviteettia, Koskinen kertoo.

Oma työpari ja koko Suomen Seniorihoivan tiimi ovat tehneet palvelukoordinaattoreihin vaikutuksen. Pitkälä ja Koskinen tekevät tiivistä päivittäistä yhteistyötä, mutta viikottaiset palaverit isommalla tiimillä ovat myös tärkeitä. Molemmat kokevat saaneen alusta asti tukea, apua ja vastaukset kysymyksiinsä.

Suomen Seniorihoiva

– Suomen Seniorihoivan ammattimainen tiimi on ottanut meidät todella hyvin vastaan. Ympärillä on tiimi, jolta voi kysyä milloin tahansa ja mitä tahansa, sanoo Koskinen.

– Siitä tulee hyvä ja levollinen olo. Uskon siihen, että kun itselläni on hyvä olla, on se myös työni laadun pohja, joka leviää, lisää Pitkälä.

Koskisen ja Pitkälän asiantuntemus on huomattu myös Tampereen ulkopuolella ja tehokaksikon saumaton yhteistyö saa kehuja yhtiön perustajalta Mika Suomiselta:

– Saaran ja Samulin osaamisalueet ja persoonat täydentävät toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet juuri heidät osaksi tiimiämme. Saaran kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja Samulin esimies- ja johtamiskokemus sekä terveys-ja hyvinvointialan osaaminen antavat meille hyvät eväät myös valtakunnallisen toimintamme luotsaamiseen, Suominen kertoo.

Parempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä

Pitkälän tavoitteena on tutustua ihmisiin yhä paremmin, ja rakentaa entistä syvempää yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

– Tietenkin toivomme asiakkaita lisää. Tuntuu hyvältä, että pystyn olemaan tässä työssä sydämelläni mukana ja rakentamassa asiakkailleni yksilöllisiä palvelupaketteja, sanoo Pitkälä. Asiakkaiden tarpeet ovat moninaisia, mutta periaate on se, että mihin tahansa asiakkaan tarpeeseen pystytään vastaamaan. Yleisenä ajatuksena, että palvelu mahdollistaa asiakkaalle hänen omannäköisensä elämän.

Suomen Seniorihoiva kiireeton kotihoito helsinki espoo turku tampere

Pitkälän mukaan työ on yhdistelmä elämänkokemusta ja työtä, jossa jokaisella kohtaamisella on merkitys.

– Ehkä kliseinen juttu, mutta tämä on työtä ihmiseltä ihmiselle. Äärimmäisen arvokasta ja opettavaista työtä, jossa hetken läsnäololla on iso merkitys. Tässä työssä se on kuitenkin totta. Haluan, että jokaisessa kohtaamisessa tulee tunne, että olen tässä sinua varten, kerro vaan.

Yleistä tietoa hoivapalveluistamme löydät täältä.

 

Suomen Seniorihoiva Samuli Koskinen Palvelukoordinaattori
Samuli Koskinen
Palvelukoordinaattori
050 435 5913
samuli@suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Saara Pitkälä Palvelukoordinaattori
Saara Pitkälä
Palvelukoordinaattori
050 533 5700
saara@suomenseniorihoiva.fi

 

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000

 

 

 

Kiireettömät hoivapalvelumme hinnoitellaan tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme hoiva- ja kuntoutuspalvelut ovat arvonlisäverottomia ja perustuvat aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös palveluseteli eri puolilla Suomea, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa hoito- ja kuntoutuspalveluiden hinnoittelusta löydät hinnastosivulta.

Lue lisää

 

Palaa takaisin tietopankkiin:

Tietopankki

Palaa takaisin yleiskategoriaan:

Artikkelit

Jaa julkaisu ystävillesi ja tutuillesi alla olevista sosiaalisen median -painikkeista.

 

Lue lisää aiheesta:

Kiireetön kotihoito luo turvaa muistisairaalle

"Kiireetön ja turvallinen kotihoito on kokonaisvaltaista välittämistä. Se huomioi liikunnan, ravitsemuksen, ehkäisee kaatumisriskit ja pitää huolta lääketurvallisuudesta", kertoo palvelupäällikkö My Sundelin.

Lihaskuntoharjoittelu ehkäisee sarkopeniaa

Lihaskuntoharjoittelu on paras keino ennaltaehkäistä ja hidastaa elimistön rappeutumista varsinkin lihaksissa ja luissa, sanoo Turun yliopistollisen keskussairaalan ylilääkäri, sisätautiopin dosentti ja erikoislääkäri Jan Sundell.

Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

"Seniorihoiva voi olla kaikkea seuranpidosta sairaanhoitoon. Parhaimmillaan asiakas voi saada kaiken samalta tiskiltä", kertoo Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö johtaja My Sundelin.

Psykoterapeutti Marja Saarenheimon haastattelu

Yksinäisyys, masennus ja erilaiset mielenterveydelliset ongelmat vaivaavat monia ikäihmisiä. Psykoterapeutti Marja Saarenheimon mielestä asian edessä ei kuitenkaan tarvitse olla voimaton, vaan tehtävissä on paljonkin.

Asiakas: ”Onnea on aina sama avustaja”

Tampereen toimintojamme luotsaava Milja Hänninen kertoo, että sekä työntekijät että asiakkaat ovat olleet hämmästyneen ilahtuneita palvelun kiireettömyydestä ja siitä, että asiakkaan luona käy aina sama avustaja.