Henkilökohtainen avustaja Helsinki

Henkilökohtaista apua helsinkiläisten arjen askareisiin

Henkilökohtainen avustaja toteuttaa kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimenpiteitä. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Palvelemme vankalla ammattitaidolla helsinkiläisiä ikäihmisiä, vammautuneita tai kroonisesti sairaita henkilökohtaisen avun asiakkaitamme. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

Suomen Seniorihoiva - asiakaspalvelu tiimi

Asiakastyytyväisyytemme on 4,7 / 5

 

Soita ja tilaa 010 324 9000

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa Mannerheimintiellä aivan keskeisellä paikalla, josta voit lukea lisää tämän sivun alaosasta.

Toteutamme palveluamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki avustajat ovat meillä töissä suurella sydämellä, iloisella mielellä ja terveellä maalaisjärjellä. Heidät on valittu tehtävään tarkan rekrytointiprosessimme mukaisesti, jossa määritämme työntekijän soveltuvuuden alalle ja tarkastamme heidän taustat.

Henkilökohtainen avustaja – kiireetön ja huolellinen, aito ystävä

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja.

Tuttu ja turvallinen avustaja toimii asiakkaan tukena ja seurana kaikessa toiminnassa. Toimimme aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi tai yöksi.

Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään aina jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut sisältävät esimerkiksi seuranpitoa arjen askareissa tai avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, vaatehuollossa ja peseytymisessä.

Henkilökohtainen avustaja on mahdollista saada luoksenne muutamasta kerrasta kuussa aina ympärivuorokautiseen palveluun saakka.

Ota meihin yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki - Hoiva avustaja Helsinki - Henkilökohtainen apu Helsinki - Apua vanhuksille - Kauppa apua vanhuksille - Henkilökohtainen avustaja hakemus - Henkilökohtainen apu palveluseteli - Henkilökohtainen avustaja vanhukselle - Henkilökohtainen avustaja mukaan matkalle - Henkilökohtainen apu Helsinki - Vanhusten avustaja Helsinki

 

Esimerkkejä, missä henkilökohtainen avustaja voi auttaa:

 • hoivapalvelut: kotihoito, kotipalvelut, ja muut tukipalvelut senioreille ja vammaisille
 • seuranpito kotona ja kodin ulkopuolella esimerkiksi elokuvateatterissa tai museossa
 • asiointiapu esimerkiksi kaupassa, apteekissa ja pankissa
 • virikkeellinen toiminta (seurustelu, matkailu, askartelu, käsityöt, korttipelit)
 • ulkoilu ja liikunta sekä niissä avustaminen
 • ruoanlaitto ja leipominen yhdessä tai ruoan valmistaminen
 • avustaminen päivittäistoimissa (pukeutuminen, henkilökohtainen hygienia)
 • avustaminen elektroniikan ja uuden teknologian käytössä
 • saattoapu esimerkiksi sukulaisten ja ystävien luokse
 • lääkärikäynneissä avustaminen ja lääkkeistä muistuttaminen
 • sairaalasta kotiuttaminen turvallisesti ja suunnitelmallisesti
 • saattohoito asiakkaan omassa tutussa ja turvallisessa kodissa
 • tavanomaiset kotitaloustyöt (tiskaus, siivous, pyykinpesu, silitys, jätehuolto)
 • pihatyöt (nurmikonleikkuu, puutarhanhoito, lumenluonti ja hiekoitus)
 • mahdollisesti jopa ympärivuorokautinen huolenpito
 • omaishoidon lomitukset

Stefan, 77v.

"Olen erittäin tyytyväinen henkilökohtaiseen avustajaani."

Kaarina, 89v.

"Henkilökohtainen palvelualttius ja empaattinen työote."

Hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä avustajillamme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan henkilökohtainen avustaja tulee aina luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä.

Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki

Henkilökohtainen avustaja osana vammaispalvelulain henkilökohtaista apua

Meiltä voit ostaa henkilökohtaisen avun palveluita vammaispalvelulain mukaisella palvelusetelillä, kunnan ostopalveluna tai itsemaksavana asiakkaana.

Helsingin vammaispalvelut ovat jaettu eri alueille. Oman alueesi asioinnin yhteystiedot voit tarkistaa tältä sivustolta.

Helsingin kaupungin henkilökohtaisen avun palvelusetelin sääntökirja löytyy tämän linkin takaa.

Helsingin kaupungin vammaispalveluhakemuksen (mm. henkilökohtainen apu, palveluasuminen, tukihenkilö) voit tehdä tällä lomakkeella.

Palvelemme kaikkia asiakkaita yhdenvertaisesti ja ammattitaitoisesti riippumatta siitä, millä tavalla palvelu on hankittu.

Voit lukea lisää yleistietoa vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palvelusta THL:n sivuilta.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki - Hoiva avustaja Helsinki - Henkilökohtainen apu Helsinki - Omaishoitajan sijainen - Omaishoitajan vapaanaikainen sijaishoito - Ympärivuorokautinen hoito - Apua vanhuksille - Kauppa apua vanhuksille - Henkilökohtainen avustaja hakemus - Henkilökohtainen apu palveluseteli - Henkilökohtainen avustaja vanhukselle - Henkilökohtainen avustaja mukaan matkalle - Henkilökohtainen apu Helsinki - Vanhusten avustaja Helsinki - Henkilökohtainen avustaja hakeminen - Helsinki

Kattavalla osaamisella huoletonta arkea

Meillä on pitkä kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta ja kuntoutuksesta asiakkaan kotona. Erityisesti ikääntyneille tyypilliset sairaudetneurologiset sairaudet sekä monet muut krooniset sairaudet ovat erityisosaamistamme.

Hoidamme esimerkiksi seuraavia sairauksia ammattitaidolla ja kokemuksella:

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme myös monipuolista virikkeellistä palvelua. Henkilökohtainen apu voi pitää sisällään esimerkiksi seuranpitoa, liikuntaa, ulkoilua, askartelua, ompelua, korttipelejä, teatteria, oopperaa, musiikkia, urheilutapahtumia ja elokuvia, jotka ovat kaikki hyödyllistä viriketoimintaa ja parantavat seniorin tai vammautuneen elämänlaatua ja lisäävät yleistä vireystilaa.

Lisäksi liikkuminen ylläpitää lihaskuntoa, minkä takia tuolijumppa tai ulkona liikkuminen ovat tärkeitä yleisen toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Voit lukea lisää viriketoimintaan liittyvistä palveluistamme tältä sivustolta.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki

Asiointi ja matkailu

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa.

Monet haaveilevat lähtevänsä vielä kerran jonnekin lämpimään tai järven rauhaan mökille. Me teemme siitä mahdollista.

Voit ottaa henkilökohtaisen avustajan mukaan matkalle tai retkelle, jolloin pystyt keskittymään enemmän pelkästään lomailuun, kun avustajasi hoitaa kaikki käytännön asiat puolestasi.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki - Hoiva avustaja Helsinki - Henkilökohtainen apu Helsinki

Kotipalvelut ja pihatyöt

Henkilökohtainen avustaja suorittaa myös monenlaisia kotipalveluita, mitkä kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen.

Teemme kodistasi turvallisen ja puhtaan paikan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi pyykinpesu, silitys, imurointi, kodinhoito, pihatyöt ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Voit lukea tarkemmin siivouspalveluistamme tältä sivustolta.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki

Toimintaa ja kohtaamisia helsinkiläisille

Helsingin kaupunki tarjoaa ikääntyneille toimintaa sekä sosiaalisia kohtaamisia palvelukeskuksissaan ympäri Helsinkiä. Palvelukeskuksiin voit tutustua tästä.

Palvelukeskuksien toiminta on maksutonta ellei muuta erikseen mainita. Keskukset haluavat tarjota senioreille mahdollisuuden tutustua toisiin senioreihin sekä ylläpitää ikääntyneiden hyvinvointia.

Helsingin kaupunki tarjoaa ikääntyneille seniorineuvontaa puhelimitse arkisin klo 9-15 numerossa (09) 310 44556.

Voit myös esittää kysymyksesi sähköpostin muodossa osoitteeseen seniori.info@hel.fi.

Seniori-infosta voi tiedustella neuvoja ja ohjausta mieltä askarruttaviin kysymyksiin, esimerkiksi liittyen arjessa selviämiseen, asumiseen, viranomaisasiointiin, liikkumiseen ja virkistystoimintaan.

Missä päin Helsinkiä Suomen Seniorihoiva palvelee?

Suomen Seniorihoivan Helsingin toimipiste sijaitsee aivan ydinkeskustassa Mannerheimintiellä hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme Helsingin noin 650 000 asukasta ja lukuisia helsinkiläisiä asiakkaitamme.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Helsinkiä, josta osoituksena on korkea asiakastyytyväisyytemme (9,3 / 10) ja NPS-lukema 89, joista voi lukea lisää tältä sivulta.

Toimimme kaikkialla Helsingissä, joten myös lähialueenne on meillekin tuttu – oli kyseessä sitten Ullanlinna, Eira, Kamppi, Munkkiniemi tai kenties Vuosaari.

Henkilökohtainen apu sekä muut palvelumme on saatavilla Helsingin lisäksi myös Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Siuntiossa ja Vantaalla sekä kaikkialla Suomessa.

Henkilökohtainen avustaja Helsinki - Kamppi - Punavuori - Kaartinkaupunki - Kaivopuisto - Eira - Katajanokka - Kruununhaka - Ruoholahti - Suomenlinna - Lauttasaari - Vattuniemi - Jätkäsaari - Ilmala - Länsi-Pasila - Taka-Töölö - Keski-Töölö - Pohjois-Meilahti - Ruskeasuo - Meilahden sairaala - Pikku Huopalahti - Kivihaka - Etelä-Haaga - Munkkiniemi - Kuusisaari - Lehtisaari - Munkkivuori - Niemenmäki - Pajamäki - Reimarla - Pitäjänmäki - Konala - Pohjois-Haaga - Malminkartano - Kannelmäki - Maununneva - Lassila - Sörnäinen - Etu-Vallila - Itä-Pasila - Kallio - Kalasatama - Vallila - Toukola - Vanhakaupunki - Kulosaari - Verkkosaari - Kaitalahti - Koskela - Käpylä - Metsälä - Oulunkylä - Maunula - Suursuo - Oulunkylä - Patola - Veräjämäki - Länsi-Pakila - Paloheinä - Itä-Pakila - Tuomarinkylä - Torppari - Malmi - Pihlajamäki - Pukinmäki - Savela - Tapanila - Siltamäki - Puistola - Suurmetsä - Jakomäki - Tapaninvainio - Viikki - Länsi-Herttoniemi - Herttoniemi - Roihuvuori - Tammisalo - Laajasalo - Jollas - Santahamina - Etelä-Laajasalo - Roihupelto - Itäsalmi - Puotinharju - Puotila - Myllypuro - Itäkeskus - Marjaniemi - Kontula - Vartioharju - Pohjois - Vuosaari - Mellunkylä - Etelä-Vuosaari - Aurinkolahti

Suomen Seniorihoiva Oy
Henkilökohtainen avustaja Helsinki
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Finder
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen Seniorihoiva on Helsingin kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja, kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Palvelemme sekä Helsingin vammaispalveluasiakkaita että kotihoidon asiakkaita. Voit vertailla eri palveluntuottajia palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä kautta.

Voit lukea monipuolista tietoa eri sairauksista ja hoiva-alaan liittyvistä asioista tietopankistamme.

Salme, 88v.

"Olen erittäin tyytyväinen, minulle valittu avustaja sopii erinomaisesti minun tarpeisiin."

Harri, 86v.

"Aikataulumuutokset voidaan sopia keskenämme suullisesti ja sopimukset ovat pitäneet 100 prosenttisesti."

Henkilökohtaisen avustajan hinta

Mikäli haluat ostaa henkilökohtaisen avun palveluita itsemaksavana asiakkaana, se onnistuu helposti meidän kauttamme.

Henkilökohtainen avustaja ja sen hinta vaihtelevat hieman hoidettavan hoitotarpeen mukaan 40 – 45 €/h alv. 0 % välillä.

Edellä mainituista hinnoista saa -60 % kotitalousvähennyksellä pois, jolloin palvelun todellinen kustannus on 16 €/h – 18 €/h alv. 0 %.

Voit katsoa tarkemman hinnastomme täältä. Hinnastosta löydät myös kotisairaanhoidon hinnoittelun. Ota yhteyttä meihin, mikäli sinulle herää jotain kysyttävää!

Henkilökohtainen avustaja Helsinki

Kotitalousvähennyksellä jopa -60 % pois kustannuksista

Itsemaksavana asiakkaana voit vähentää 60 prosenttia maksamasi työn määrästä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa per henkilö ja pariskunnan enimmäisvähennys on 7000 euroa. Katso lisätietoa verottajan sivuilta ja syventävistä ohjeista tai veronmaksajien sivuilta.

Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen saa myös hoiva- ja hoitotyöstä, joka kohdistuu omiin, puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin tai heidän puolisoihin.

Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Henkilökohtainen avustaja Helsinki - Hoiva avustaja Helsinki - Henkilökohtainen apu Helsinki

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti, niin tulemme luoksenne keskustelemaan teille sopivana ajankohtana

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana. Tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yrityksemme arvoista ja toiminnasta sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Henkilökohtainen avustaja on nimensä mukaisesti henkilökohtainen ja juuri teille nimetty työntekijä. Haluamme kuulla henkilökohtaiset tarpeenne, jotta voimme yksilöidä juuri teille sopivan henkilökohtaisen avustajan ja parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Näin saamme tyytyväisen asiakassuhteen ja toimivan yhteistyön.

Henkilökohtainen avustaja on saatavilla kaikkialla Suomessa. Olemme toimineet jo pidempään muun muassa paikkakunnilla; EspooHelsinki, VantaaKauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Pori, Tampere, Turku, Salo, Lohja ja Siuntio.


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000


Hinnoittelemme Helsingissä tehtävän henkilökohtaisen avun palvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme henkilökohtainen apu on helsinkiläisille arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös Helsingin vammaispalveluiden ja kotihoidon palveluseteli, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa henkilökohtaisen avustajan hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää