Kotilääkäri omaan kotiin

Miltä kuulostaisi kiireetön kotilääkäri omaan kotiin?

Suomen-Seniorihoiva-laakari-kotiin-helsinki-kotilaakari-Helsinki-Espoo-Vantaa
0 h+
Onnistunutta palvelutuntia
0 +
Tyytyväisiä asiakkaita
0 +
Työntekijää

Kotilääkäripalvelut Suomen Seniorihoivan asiakkaille

Laajennamme palveluamme kotona asuvan seniorin hyvinvoinnin tukemiseksi. Uudella kotilääkäripalvelulla mahdollistamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen terveydentilan kartoituksen ja seurannan.

Kiireetön kotilääkärin käynti kartoittaa vastaanottokäyntiä laajemmin terveyden, toimintakyvyn ja lääkityksen tilannetta. Avoin ja vuorovaikutteinen kommunikaatio sekä yhdessä sovitut tavoitteet takaavat seniorille parhaan mahdollisen hoidon.

Kotilääkäripalvelu mahdollistaa esimerkiksi terveydentilan kartoituksen, laboratoriotutkimukset sekä sydänfilmin ottamisen kiireettömästi kotona.

Lisäksi myös influenssa- ja koronarokotukset onnistuvat kätevästi omassa kodissa.

Suomen-Seniorihoiva-laakari-kotiin-helsinki-kotilaakari-Helsinki-Espoo

Tarjoamme laadukkaan ratkaisun

Tyypillisesti lääkärin vastaanotolla keskitytään johonkin yksittäiseen oireeseen. Lääkärillä ei ole käytännössä aikaa keskustella potilaan elintavoista, terveyshuolista tai aiemmasta sairaushistoriasta. Myöskään lääkkeiden yhteisvaikutusten arvioimiseen ei aina ole riittävästi aikaa.

Seniorilla on kuitenkin usein huoli omasta terveydentilastaan. Saattaa olla, että lääkitystä ei ole tarkastettu vuosikausiin. Myös yllättävää painonnousua tai laihtumista on voinut tapahtua, mutta syytä sille ei ole tutkittu. Samaan aikaan ikä tuo mukanaan monenlaisia oireita, joita moni pitää tavallisina, vaikka ne olisivatkin suhteellisen helposti hoidettavissa.

Joskus puolestaan omaisten huoli on suuri, eikä potilas itse välttämättä ymmärrä hakeutua lääkärin vastaanotolle. Tämä on varsin yleistä esimerkiksi muistisairauksista tai muista neurologisista oireista kärsiville.

Uusi kotilääkäripalvelumme vastaa tähän haasteeseen erinomaisesti.

Lääkäreinä Suomen kokenein tiimi

Tuotamme palvelun yhteistyössä HemmaMed-kotilääkäreiden kanssa. Suomen kokenein kotilääkäritiimi on tehnyt yli 25 000 kotikäyntiä, ja palvelun keskiössä on aidosti sujuva asiakaskokemus sekä pitkäaikaiset hoitosuhteet.

Kotilääkäripalvelumme tarjoaa jokaiselle seniorille mahdollisuuden keskustella lääkärin kanssa rauhassa niin, että aiempi sairaushistoria, lääkitykset ja oireet ehditään käydä huolellisesti läpi. Samalla käynnillä voidaan ottaa myös esimerkiksi sydänfilmi ja kuulla lääkärin arvio välittömästi sen jälkeen. Myös laboratoriotutkimukset onnistuvat poistumatta kotoa.

Lääkärin kotikäynneille on suunniteltu valmiiksi neljä eritasoista palvelupakettia, joista asiakkaat voivat valita elämäntilanteeseensa sopivan paketin.

Kotilääkärin laaja terveyskartoitus sisältää henkilökohtaisen terveyskartoituksen, lääkityksen arvioinnin ja päivityksen, fyysisen toimintakyvyn arvioinnin, sydänfilmin ja laajat laboratoriokokeet sekä vitamiinitutkimukset.

Mahdollisen muistisairauden selvittämiseksi on suunniteltu kotilääkärin laaja muistikartoitus, joka sisältää henkilökohtaisen terveyskartoituksen, lääkityksen arvioinnin ja päivityksen, sydänfilmin sekä erityisesti muistiin liittyvät laboratoriokokeet ja muistitestin. Myös pään magneettikuvaus saadaan järjestettyä niin, että mukana on saattaja.

Halutessaan potilas voi valita myös suppeamman terveyskartoituksen, joka sisältää rajallisen määrän lisätutkimuksia. Henkilökohtainen terveyskartoitus sekä lääkityksen arviointi ovat tärkeä osa jokaista palvelupakettia.

Alempana tällä sivulla on listattuna erilaiset palvelupaketit ja niiden sisällöt.

Suomen-Seniorihoiva-HemmaMed-kotilaakari-Helsinki-Espoo-Vantaa

Kotilääkäri auttaa terveyden ylläpidossa

Muualla maailmassa kotilääkäripalvelut ovat yleisiä ja kuuluvat usein julkiseen terveydenhuoltoon. Suomessa hoitoon pääsy kuitenkin on yhä vaikeampaa. Erityisesti ikäihmisille kiireettömän lääkäriajan saaminen on usein käytännössä mahdotonta.

Kotilääkäripalvelun myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Uskomme, että jokaisella on oikeus laadukkaaseen terveydenhoitoon, joka ei ole pelkkää oireiden hoitoa, vaan myös terveyden ylläpitoa. Omat avustajat, fysioterapeutit, sairaanhoitajat – ja nyt myös lääkärit auttavat asiakkaitamme ikääntymään arvokkaammin ja nauttimaan oman kodin tunnelmasta mahdollisimman pitkään.

Kotilääkäripalvelun myötä haluamme tarjota mielenrauhaa myös omaisille, jotka voivat halutessaan olla mukana lääkärin kotikäynnillä ja esittää kysymyksiä. Näin esimerkiksi lääkitysten sivuvaikutuksista ja lääkinnällisten apuvälineiden käytöstä voidaan keskustella saman tien kotikäynnillä.

Kotilääkäripalvelu on toistaiseksi saatavilla vain Uudenmaan alueella, mutta lääkärimme palvelevat etäyhteyksin kaikkialla Suomessa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Jos olet jo asiakkaamme, voit nyt tilata vaivattomasti lääkärin omaan kotiin.

Mikäli sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Yleistä tietoa hoivapalveluistamme löydät täältä.

Tilaa palvelu elämäntilanteeseen ja tarpeisiin sopivana pakettina:

Kotilääkärin alkukartoitus

Kotilääkärin alkukartoituksella saat lääkärin kiireettömästi omaan kotiisi ja varmistat, että terveytesi on jatkossa parhaissa käsissä.

Alkukartoituksen hinta ja sisältö:

290
 • Henkilökohtainen terveyskartoitus
 • Lääkityksen arviointi ja päivitys
 • Laboratoriokokeet sekä lisätutkimukset lisämaksusta

Kotilääkärin perusterveyskartoitus

Perusterveyskartoitus mahdollistaa terveydentilasi arvioinnin vaivattomasti omassa kodissasi.

Palvelu sisältää henkilökohtaisen terveyskartoituksen, lääkityksen tarkastelun ja päivityksen sekä ikäihmisen terveydentilan arvioinnin kannalta tärkeimmät laboratoriotutkimukset.

Kartoituksen avulla saamme kattavan yleiskuvan terveydentilastasi ja se mahdollistaa jatkohoidon ja lääkehoidon muutokset turvallisesti.

Perusterveyskartoituksen hinta ja sisältö:

490
 • Henkilökohtainen terveyskartoitus
 • Lääkityksen arviointi ja päivitys

Laboratoriokokeet:

 • Perusverenkuva (B-PVK+T)
 • Maksa- ja munuaisarvot (S-Na, S-K, S-Krea, S-Alat)

Kotilääkärin laaja terveyskartoitus

Laaja terveyskartoitus tarjoaa kattavan läpileikkauksen terveydentilastasi. Kartoituksen avulla voimme tunnistaa mm. sydän- ja verisuonitautien, diabeteksen ja kilpirauhassairauksien riskitekijöitä.

Lisäksi voimme arvioida vireystilaan ja jaksamiseen vaikuttavia tekijöitä tunnistamalla elimistön tulehdustiloja, kartoittamalla ravitsemustilannetta ja havaitsemalla mahdolliset vitamiini- ja rautapuutokset.

Kartoituksen avulla varmistamme, että olet ajan tasalla terveytesi suhteen.

Laajan terveyskartoituksen hinta ja sisältö:

790
 • Henkilökohtainen terveyskartoitus
 • Lääkityksen arviointi ja päivitys
 • Fyysisen toimintakyvyn arviointi
 • Sydänfilmi

Laajat laboratoriokokeet:

 • Laaja verenkuva (B-TVK)
 • Tulehdusarvot (S-CRP)
 • Maksa- ja munuaisarvot (S-Alat, S-Krea)
 • Kolesteroli ja rasva-arvot (fS-LIPIDIT)
 • B- ja D-vitamiinitutkimukset (S-B12, S-D-25)
 • Pitkäaikainen verensokeri (B-HbA1c)
 • Kilpirauhaskokeet (S-TSH)
 • Rauta-arvot (S-Ferrit)
 • Kalsiumarvot (S-Ca-Albk)

Kotilääkärin laaja muistikartoitus

Laaja muistikartoitus on suunnattu erityisesti heille, jotka ovat huolissaan omasta tai läheisensä muistista.

Muistikartoitus mahdollistaa muistisairauksien diagnostiikan sekä muiden muistiin vaikuttavien tekijöiden kartoittamisen.

Laajat laboratoriokokeet tukevat kattavaa arviointia ja auttavat tunnistamaan mahdollisia muita muistin heikentymiseen vaikuttavia tekijöitä.

Laajan muistikartoituksen hinta ja sisältö:

790
 • Henkilökohtainen terveyskartoitus
 • Lääkityksen arviointi ja päivitys
 • Sydänfilmi
 • Muistitesti (MMSE / MoCA)
 • Lisäoptiona saatavilla pään magneettikuvaus

Laajat muistilaboratoriokokeet:

 • Perusverenkuva (B-PVK+T)
 • Tulehdusarvot (S-CRP)
 • Maksa- ja munuaisarvot (S-Alat, S-Krea)
 • Kolesteroli ja rasva-arvot (fS-LIPIDIT)
 • B- ja D-vitamiinitutkimukset (S-B12, S-D-25)
 • Pitkäaikainen verensokeri (B-HbA1c)
 • Kilpirauhaskokeet (S-TSH)
 • Kalsiumarvot (S-Ca-Albk)

Suomen Seniorihoiva on kiireettömän kotihoidon edelläkävijä. Täysin kotimaisena yrityksenä tuemme senioreiden kotona asumista laadukkailla avustus-, seuranpito- ja kotihoitopalveluilla sekä maksuttomalla etähoidolla, jonka piiriin kaikki asiakkaamme pääsevät.