Bli Kund

Finlands seniorvård Helsingfors Esbo

Vi tillhandahåller tillförlitliga stöd-, sällskaps- och omsorgstjänster för seniorer 24 timmar om dygnet, varje dag under året. Vi utför hemvård med stort hjärta och utan brådska!

Läs mera

Jobba för oss

Suomen Seniorihoiva Helsinki Espoo Turku Tampere

Hos oss arbetar redan över 500 professionella vårdare. Kom med i vår glada skara! Du själv kan redan vara pensionerad eller studerande inom branschen eller något mittemellan.

Ansök här

Vår uppgift

Suomen Seniorihoiva Helsinki Espoo Vantaa

Vår uppgift är att berika seniorernas liv genom att skapa lyckliga och minnesrika stunder, att underlätta för dem att bo kvar i sina egna hem och att hjälpa med vardagssysslorna.

Läs mera

Finlands Seniorvård är ett genuint inhemskt företag inom vårdbranschen och vår uppgift är att berika seniorernas liv.

Vårt tjänsteutbud är utformat för att täcka alla dagliga behov som den äldre har – från sällskap till sjukvård.

Värdegrunden för vår verksamhet är humanitet, värdighet, etik och pålitlighet.

Vår service är tillgänglig 24 timmar i dygnet varje dag under året.

Vi betjänar överallt i Finland.

Lämna en kontaktförfrågan eller ring till vårt servicenummer 010 324 9000.

KONTAKTA OSS

Finlands Seniorvård – Omsorgstjänster, Assistans och Hemsjukvård

Kontakta oss och du kommer att få en stressfri omsorg med stort hjärta!

Hemvård utan brådska

Hemvård utan brådska är att hjälpa till med vardagssysslorna – hemma och utanför hemmet. Hemvård är ett omfattande begrepp, och kan således betyda olika saker beroende på tjänsteleverantören. Hos oss syftar icke-brådskande hemvård på heltäckande assistens och underlättande av vardagen.

Omsorgstjänster

Finlands Seniorvård tillhandahåller tillförlitliga och högkvalitativa stöd-, sällskaps- och omsorgstjänster 24 timmar om dygnet varje dag på året. Kärnan i vårt tjänsteutbud består av mångsidiga omsorgstjänster för de äldre. Vi gör allt från sällskap till sjukvård. Vi betjänar på finska, svenska och engelska.

Personlig assistent

En personlig assistent hjälper med allt i vardagslivet. Tack vare en individuell tjänstehelhet kan en senior, en person med funktionsnedsättningar eller för övrigt kroniskt sjuk människa leva så länge som möjligt i eget hem och njuta av vardagen eller av välförtjänta pensionsdagar.