Vanhustenhoito Tampere

Suomen Seniorihoiva - Vanhustenhoito Tampere

Kotihoito vanhuksille Tampereella

Kun ikääntyneiden toimintakyky alkaa heikentyä, kotihoitopalveluiden tarve kasvaa. Tarjoamme monipuolisia hoitopalveluita, jotka mahdollistavat ikäihmisten asumisen omassa kodissaan turvallisesti ja mukavasti. Kotihoitopalvelut ovat räätälöitävissä yksilöllisesti, jotta jokainen seniori saa juuri hänelle sopivaa tukea ja apua.

Tampereella kotihoitopalvelut kattavat laajan kirjon palveluita aina arjen askareiden avusta henkilökohtaiseen hoivaan. Palvelut voivat sisältää esimerkiksi siivousta, kaupassa käyntiä, lääkehuoltoa ja saattoapua lääkärikäynneille. Tärkeää on, että palvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa, jotta ne vastaavat parhaiten ikäihmisen tarpeita.

Henkilökohtainen ja inhimillinen lähestymistapa

Laadukkaassa kotihoidossa korostuu henkilökohtainen lähestymistapa, jossa jokainen asiakas nähdään yksilönä. Tampereen sydämelliset hoitajamme kohtelevat asiakkaitaan inhimillisyydellä ja kunnioituksella. Tämä tarkoittaa, että hoitopalvelut eivät ole vain rutiininomaisia tehtäviä, vaan ne sisältävät aitoa välittämistä ja yksilöllistä huomiointia.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Asiakkaan arvokkuuden ylläpitäminen on keskeistä, ja se näkyy kaikessa toiminnassa. Pyrimme luomaan luottamuksellisen suhteen asiakkaisiin, mikä on perusta kaikelle yhteistyölle. Tämä lähestymistapa auttaa vanhuksia tuntemaan olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi omassa kodissaan.

Palveluiden saatavuus ja joustavuus

Tampereella palvelumme ovat tunnettuja niiden saatavuudesta ja joustavuudesta. Palvelut ovat usein saatavilla vuorokauden ympäri, mikä takaa sen, että apu on lähellä silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Joustavuus tarkoittaa myös sitä, että palvelut voidaan sovittaa asiakkaan päivärytmiin ja elämäntilanteeseen sopiviksi.

Erityisesti Tampereella, jossa väestö ikääntyy nopeasti, on tärkeää, että palvelut ovat helposti saavutettavissa ja ne voidaan räätälöidä kunkin tarpeisiin. Tämä mahdollistaa sen, että ikäihmiset voivat nauttia elämästään kotonaan mahdollisimman pitkään.

Laadukkaat hoitopalvelut ja ammattitaitoinen henkilökunta

Tampereella kotihoitopalveluiden laatu on ensiarvoisen tärkeää. Ammattitaitoinen ja huolellisesti valittu henkilökunta varmistaa, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista hoitoa ja tukea. Koulutetut hoitajat perehdytetään huolellisesti kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, jotta palvelu on mahdollisimman tehokasta ja inhimillistä.

Laadukkaat hoitopalvelut sisältävät myös sen, että hoitajat ovat ajan tasalla uusimmista hoitomenetelmistä ja -välineistä. Tampereella panostetaan jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen, jotta ikäihmiset saavat parasta mahdollista hoivaa ja tukea.

Yhteistyö asiakkaan ja läheisten kanssa

Yksi Tampereen kotihoitopalveluiden vahvuuksista on tiivis yhteistyö asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Yhteistyön avulla voidaan varmistaa, että hoitosuunnitelma vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita. Läheisten osallistuminen hoitoprosessiin on tärkeää, sillä se tuo lisäturvaa ja mielenrauhaa sekä asiakkaalle että hänen perheelleen.

Yhteistyöllä varmistetaan myös, että hoitopalvelut ovat jatkuvasti asiakkaan elämäntilanteen mukaisia. Tampereella arvostetaan avointa vuoropuhelua ja palautetta, jotta palveluita voidaan kehittää entistä paremmiksi.

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on yksi kotihoitopalveluiden kulmakivistä Tampereella. Ikäihmisten kotona asumista tukevien palveluiden on oltava luotettavia ja turvallisia. Tämä tarkoittaa paitsi fyysistä turvallisuutta myös sitä, että asiakkaat voivat luottaa saavansa sovitut palvelut ajallaan ja sovitulla tavalla.

Luotettavuus ja turvallisuus näkyvät myös siinä, että noudattamme tiukkoja laatu- ja turvallisuusstandardeja. Näin varmistetaan, että vanhukset saavat parasta mahdollista hoitoa ja heidän oikeutensa ihmisarvoiseen elämään toteutuvat.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.