Vanhustenhoito Turku

Suomen Seniorihoiva - Vanhustenhoito Turku

 

Yksilöllinen seniorihoiva Turun sydämessä

Turku, tämä historiallinen Suomen kaupunki, tunnetaan paitsi kulttuuriperinnöstään ja yhteisöllisyydestään. Tarjoamme Turun alueella kotiapua, joka mahdollistaa ikäihmisten arvokkaan ja itsenäisen elämän omassa kodissaan. Yksilöllinen hoiva tarkoittaa, että jokaisen seniorin tarpeet ja toiveet otetaan huomioon palveluita suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Turussa toimivat hoivapalveluiden tarjoajat, kuten Suomen Seniorihoiva, panostavat henkilökohtaiseen ja räätälöityyn lähestymistapaan. Tämä tarkoittaa, että jokainen asiakas saa juuri hänelle sopivaa tukea ja apua, olipa kyse sitten päivittäisistä askareista, lääkehoidon seurannasta tai yhteisistä ulkoiluhetkistä. Turun kaunis luonto ja rikas kulttuurielämä tarjoavatkin mainiot puitteet virkistäville aktiviteeteille yhdessä hoitajan kanssa.

Kunnioittavaa hoivaa jokaiselle seniorille

Kunnioitus ja arvokkuus ovat peruspilareita, kun puhutaan vanhusten hoidosta. Jokainen ikäihminen ansaitsee tulla kohdelluksi yksilönä, jonka toiveita ja tarpeita kuunnellaan. Turussa vanhusten hoivapalvelut noudattavat näitä periaatteita, varmistaen, että jokainen asiakas tuntee itsensä arvostetuksi ja kuulluksi.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Hoivapalveluiden tarjoajat, kuten Suomen Seniorihoiva, korostavat henkilökuntansa koulutusta ja ammattitaitoa. Tämä takaa sen, että hoitajat pystyvät kohtaamaan asiakkaat empaattisesti ja asiantuntevasti, olipa kyseessä sitten arjen pienet askareet tai suuremmat haasteet. Kunnioittava lähestymistapa näkyy kaikessa toiminnassa, ja se on yksi syy, miksi turkulaiset seniorit ja heidän perheensä luottavat palveluihimme.

Luotettava ja vastuullinen hoivapalvelu

Luotettavuus on avainasemassa, kun valitaan hoivapalveluiden tarjoajaa. Suomen Seniorihoiva on tunnettu siitä, että pidämme kiinni sovituista lupauksista ja tarjoamme johdonmukaista sekä laadukasta palvelua.

Suomen Seniorihoiva Turussa varmistaa, että asiakkaat voivat luottaa saamaansa hoivaan. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelumme ovat joustavia ja mukautuvat asiakkaan muuttuviin tarpeisiin. Lisäksi kannamme vastuun siitä, että kaikki toiminta on eettisesti kestävällä pohjalla ja että asiakkaan yksityisyys ja turvallisuus ovat aina etusijalla.

Palvelut, jotka tukevat ikäihmisten itsenäisyyttä

Vanhusten hoivapalveluiden tavoitteena on tukea ikäihmisten itsenäistä elämää ja mahdollistaa heidän osallistumisensa yhteiskunnalliseen toimintaan. Tämä tarkoittaa palveluita, jotka on suunniteltu edistämään seniorien fyysistä, henkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Palvelut kattavat kaiken kotihoidosta ja päivätoiminnasta henkilökohtaiseen avustamiseen ja saattohoitoon.

Esimerkiksi Suomen Seniorihoiva tarjoaa Turun alueella palveluita, jotka mahdollistavat senioreiden osallistumisen kaupungin kulttuuritarjontaan ja sosiaalisiin tapahtumiin. Tämä ei ainoastaan rikasta ikäihmisten arkea, vaan myös ylläpitää heidän itsenäisyyttään ja elämänlaatuaan. Palveluiden avulla vanhukset voivat nauttia Turun kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista turvallisesti ja mukavasti.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.