Vanhustenhoito Helsinki

Suomen Seniorihoiva - Vanhustenhoito Helsinki

Henkilökohtaista ja huolehtivaa seniorihoivaa

Kun ikääntyneiden hoiva nousee puheenaiheeksi, korostuu usein kiireettömyyden ja henkilökohtaisen huomion merkitys. Helsingissä asuvat seniorit ansaitsevat laadukasta ja yksilöllistä hoivaa, joka ottaa huomioon jokaisen ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet. Suomen Seniorihoivan ammattitaitoiset hoitajat lähestyvät jokaista asiakasta suurella sydämellä, varmistaen, että vanhuksille tarjotaan rauhallista ja kunnioittavaa hoitoa.

Yksilöllinen lähestymistapa hoivapalveluissa tarkoittaa, että jokainen vanhus saa juuri hänelle sopivaa tukea ja apua. Olipa kyseessä sitten päivittäiset askareet, lääkehoidon hallinta tai seura ja virikkeiden tarjoaminen. Helsingin sydämessä ja sen ympäristössä toimiva Suomen Seniorihoiva on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Laadukkaat hoivapalvelut Helsingin sydämessä

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisen ympäristön, jossa vanhusten hoivapalveluiden tulee vastata korkeisiin standardeihin. Suomen Seniorihoivan kokeneet hoitajat ovat paitsi ammattitaitoisia, myös sydämellisiä ja läsnäolevia. He ymmärtävät, että jokainen hetki on arvokas ja pyrkivät luomaan turvallisen ja viihtyisän ilmapiirin asiakkailleen.

Palvelut kattavat kaiken kotihoidosta henkilökohtaiseen avustamiseen, ja ne räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Helsingin kulttuuritarjonta ja tapahtumat ovat myös osa hoivapalveluita, sillä osallistuminen yhteiskunnalliseen elämään on tärkeä osa ikääntyneiden hyvinvointia.

Empaattinen lähestymistapa hoivatyössä

Empatia ja inhimillisyys ovat avainasemassa, kun puhutaan vanhusten hoivasta. Suomen Seniorihoivan henkilökunta ei ainoastaan tarjoa teknistä osaamista ja ammattitaitoa, vaan myös lämmintä ja ymmärtäväistä läsnäoloa. He kuuntelevat ja ottavat huomioon asiakkaidensa toiveet, mikä on erityisen tärkeää Helsingin kaltaisessa suurkaupungissa, jossa elämänrytmi voi olla nopea ja stressaava.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Hoivapalveluiden empaattinen lähestymistapa tarkoittaa, että jokainen asiakas kohdataan yksilönä, jonka tarinat, kokemukset ja tunteet ovat arvokkaita. Tämä lähestymistapa luo luottamusta ja turvallisuuden tunnetta, mikä on olennaista laadukkaan hoivan kannalta.

Seniorihoivan eettiset periaatteet

Eettiset periaatteet ohjaavat toimintaamme jokaisessa kohtaamisessa ja palvelussa. Yritys noudattaa korkeita eettisiä standardeja, jotka takaavat vanhusten ihmisarvoisen ja kunnioittavan kohtelun. Helsingissä, jossa monikulttuurisuus ja erilaiset elämäntarinat kohtaavat, on eettinen toiminta erityisen tärkeää.

Seniorihoivan eettiset periaatteet varmistavat, että jokainen asiakas saa ansaitsemansa arvokkaan ja yksilöllisen hoidon. Yritys kantaa vastuunsa yhteiskunnallisena toimijana, ja sen palvelut heijastavat sitoutumista reiluun ja oikeudenmukaiseen hoivaan.

Luotettava ja vastuullinen hoivakumppani

Luotettavuus on yksi peruspilareistamme. Asiakkaat ja heidän perheensä voivat luottaa siihen, että sovitut palvelut toteutetaan ajallaan ja sovitulla tavalla. Helsingissä, jossa palveluntarjoajia on monia, on tärkeää löytää kumppani, johon voi luottaa joka tilanteessa.

Vastuullisuus näkyy myös siinä, miten yritys hoitaa työnantajavelvoitteensa ja huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista. Tämä luo pohjan korkealaatuiselle hoivatyölle ja varmistaa, että jokainen työntekijä voi keskittyä asiakkaiden hyvinvointiin täysin sydämin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta vanhustenhoitoon Helsingissä tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.