Kotiapu Oulu

Suomen Seniorihoiva - Kotiapu Oulu

 

Lämpöä ja huolenpitoa Oulun sydämessä

Oulu, tuo Pohjois-Suomen helmi, tunnetaan paitsi teknologian kehityksen keskuksena, myös kaupunkina, jossa yhteisöllisyys ja inhimilliset arvot ovat kunnia-asioita. Täällä on myös vanhusten hoiva saanut uuden, lämpimän muodon. Suomen Seniorihoivan kautta oululaiset seniorit voivat nauttia korkeatasoisesta ja yksilöllisestä kotiavusta, joka kunnioittaa jokaisen ainutlaatuisuutta ja toiveita.

Koti on monelle meistä se rakkain paikka, jossa muistot ja hetket ovat syvimmillään. Siksi onkin tärkeää, että vanhuuden päivilläkin voi luottaa saavansa tarvitsemaansa tukea ja apua omassa kodissaan. Meidän kokeneet hoitajamme tuovat turvaa ja seuraa päiviin, jotka voivat joskus tuntua yksinäisiltä. He ovat paitsi avustajia, myös kuuntelijoita ja ystäviä, jotka ymmärtävät oululaisten elämänmenoa ja arvostavat kaupungin ainutlaatuista henkeä.

Henkilökohtaista hoivaa jokaiselle seniorille

Jokainen vanhus on yksilö, jonka tarpeet ja toiveet ovat ainutlaatuisia. Tämän ymmärtäminen on avain onnistuneeseen kotihoitoon. Suomen Seniorihoivan palvelut räätälöidään aina henkilökohtaisesti, jotta voimme taata parhaan mahdollisen avun ja tuen. Olipa kyseessä sitten päivittäiset askareet, lääkehoidon seuranta tai yksinkertaisesti seuranpito, meidän ammattilaisemme ovat valmiita vastaamaan haasteeseen.

Meille on tärkeää, että hoivapalvelumme heijastavat inhimillisyyttä ja arvokkuutta. Kunnioitamme asiakkaidemme itsenäisyyttä ja pyrimme tukemaan heidän aktiivista elämäänsä. Oulun leimallinen yhteisöllisyys näkyy myös siinä, miten otamme huomioon asiakkaidemme sosiaaliset tarpeet ja pyrimme edistämään heidän osallisuuttaan yhteiskunnassa.

Turvallisuus ja luotettavuus hoivapalveluissamme

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun puhutaan vanhusten kotiavusta. Suomen Seniorihoivan henkilökunta on koulutettu tunnistamaan ja ennaltaehkäisemään riskejä, jotka saattavat liittyä vanhusten arkeen. Lisäksi meillä on kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus, joka takaa mielenrauhan niin asiakkaillemme kuin heidän omaisilleenkin.

Luotettavuus on toinen kulmakivemme. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme voivat luottaa meihin kaikissa tilanteissa. Lupauksemme on pitää huolta, ja se on lupaus, josta emme tingi. Oulussa, missä sanan pitäminen on kunnia-asia, tämä arvo resonoi erityisen vahvasti.

Kotihoidon palvelut ympäri vuorokauden

Elämä ei pysähdy, ja siksi myöskään meidän palvelumme eivät katso kelloa. Tarjoamme kotihoitoa Oulussa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Tämä tarkoittaa, että apu on aina saatavilla, oli kyseessä sitten äkillinen tarve tai suunniteltu käynti. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan, oli sitten kyse päivästä tai yöstä.

Ympärivuorokautinen palvelu on erityisen tärkeää niille, jotka tarvitsevat jatkuvaa tukea ja huolenpitoa. Olemme joustavia ja mukautamme palvelumme asiakkaidemme elämänrytmiin sopivaksi. Oulun asukkaiden hyvinvointi on meille sydämen asia, ja teemme kaikkemme, jotta he voivat elää turvallista ja täyttä elämää omassa kodissaan.

Arvot, jotka ohjaavat toimintaamme

Toimintamme perustuu vahvoihin arvoihin, jotka näkyvät kaikessa tekemisessämme. Inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus ovat periaatteita, jotka ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme. Nämä arvot eivät ole pelkkiä sanoja, vaan ne ovat toimintamme ydin ja ne näkyvät käytännön työssämme jokaisen asiakaskohtaamisen myötä.

Oulun kaupungin henki ja yhteisöllisyys heijastuvat myös meidän arvoissamme. Haluamme, että jokainen asiakkaamme tuntee itsensä arvostetuksi ja kunnioitetuksi. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen seniori saa nauttia elämästään täysin rinnoin, turvallisessa ja tutussa ympäristössään.

Yhteistyössä Oulun yhteisön kanssa

Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on meille tärkeää. Olemme osa Oulun kaupungin sykkivää sydäntä ja haluamme olla mukana tukemassa sen asukkaiden hyvinvointia. Yhteistyö eri tahojen kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota entistäkin kattavampia ja yksilöllisempiä palveluita oululaisille senioreille.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa tätä yhteisöä ja tarjota palveluitamme kaupungissa, joka arvostaa perinteitä samalla, kun se katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Oulu on kaupunki, jossa innovaatio ja inhimillisyys kulkevat käsi kädessä, ja tämä näkyy myös meidän toiminnassamme.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.