Vanhustenhoito Vantaa

Suomen Seniorihoiva - Vanhustenhoito Vantaa

 

Kotihoito Vantaalla – Inhimillistä ja arvokasta palvelua

Vantaan kaupunki, tunnettu monipuolisista palveluistaan ja viihtyisistä asuinalueistaan, on myös paikka, jossa vanhusten kotihoito on nostettu kunniaan. Me Suomen Seniorihoiva Oy:ssä ymmärrämme, että jokainen seniori ansaitsee laadukasta ja inhimillistä hoitoa omassa kodissaan. Vantaalla asuvat ikäihmiset voivat luottaa siihen, että heidän arvokkuutensa ja yksilölliset tarpeensa huomioidaan jokaisessa kohtaamisessa.

Kotihoitopalvelumme Vantaalla on suunniteltu siten, että se tukee ikäihmisten itsenäistä elämää ja tuo turvaa arkeen. Palvelumme kattavat niin päivittäiset askareet kuin monipuolisen terveydenhuollonkin, ja kaikki tämä tapahtuu tutussa ja turvallisessa ympäristössä – omassa kodissa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa kuulluksi ja kunnioitetuksi.

Henkilökohtainen hoitosuunnitelma – Asiakkaan tarpeet etusijalla

Jokainen vanhus on yksilö, ja siksi myös hoitosuunnitelman tulee olla henkilökohtainen. Meillä on Vantaalla kokeneita hoiva-alan ammattilaisia, jotka laativat yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa kattavan hoitosuunnitelman. Tämä suunnitelma ottaa huomioon niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin tarpeet, varmistaen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Hoitosuunnitelmaa päivitetään säännöllisesti, jotta se vastaa aina asiakkaan nykyisiä tarpeita. Meidän tavoitteenamme on tarjota joustavaa ja muuntautuvaa hoitoa, joka mukautuu elämäntilanteiden muutoksiin. Vantaalla asuvat seniorit voivat luottaa siihen, että heidän toiveensa ja tarpeensa ovat meidän toimintamme ytimessä.

Koulutetut hoiva-alan ammattilaiset – Laadun tae

Laadukas vanhusten hoito perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Me Suomen Seniorihoiva Oy:ssä olemme ylpeitä yli 450 hoiva-alan ammattilaisestamme, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Jokainen työntekijämme on huolellisesti valittu ja koulutettu, jotta he voivat vastata Vantaan ikäihmisten moninaisiin tarpeisiin.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Henkilökuntamme koulutus ei pääty koskaan, sillä jatkuva ammatillinen kehittyminen on meille tärkeää. Tämä takaa, että Vantaalla asuvat seniorit saavat aina ajantasaista ja asiantuntevaa hoitoa. Meidän ammattilaisemme ovat paitsi hoitotyön osaajia, myös lämpimiä ja empaattisia ihmisiä, jotka ymmärtävät vanhusten hoitoon liittyvän vastuun syvällisesti.

Turvallisuus ja luotettavuus – Asiakkaan mielenrauha

Turvallisuus on yksi peruspilareistamme, kun puhutaan vanhusten hoidosta Vantaalla. Meillä on kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus, joka takaa turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Asiakkaamme ja heidän perheensä voivat olla varmoja, että hoitotyömme on paitsi korkealaatuista, myös turvallista.

Luotettavuus on toinen keskeinen arvomme. Kun lupaamme jotakin, pidämme kiinni sovitusta. Meidän hoiva-alan ammattilaisemme Vantaalla ovat tunnettuja paitsi osaamisestaan, myös siitä, että he ovat aina ajoissa ja valmiita auttamaan. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän päivänsä sujuvat suunnitellusti ja että heidän tarpeensa täytetään huolellisesti ja ammattitaidolla.

Ympärivuorokautinen tuki – Aina saatavilla

Elämä ei pysähdy, ja siksi meidän palvelumme ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Vantaalla asuvat seniorit ja heidän perheensä voivat luottaa siihen, että apu on aina lähellä, oli kyseessä sitten äkillinen tarve tai suunniteltu käynti. Meidän tavoitteenamme on tarjota mielenrauhaa ja varmuutta jokaiseen päivään.

Ympärivuorokautinen tuki tarkoittaa myös sitä, että voimme vastata nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin tilanteisiin. Olipa kyseessä sitten lääkityksen tarkistus tai yllättävä sairauskohtaus, meidän ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan. Vantaalla ikäihmisten ei tarvitse koskaan tuntea oloaan yksinäiseksi tai avuttomaksi.

Yhteistyö ja yhteisöllisyys – Vahvistamme Vantaan seniorien hyvinvointia

Vantaan vireä yhteisö on meille tärkeä, ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyö eri tahojen kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota kokonaisvaltaista tukea ja palveluita, jotka vastaavat Vantaan seniorien tarpeisiin. Me uskomme, että yhteisöllisyys on avainasemassa, kun tavoitteena on ikäihmisten elämänlaadun parantaminen.

Me Suomen Seniorihoiva Oy:ssä haluamme olla osa ratkaisua, joka tukee vanhusten itsenäistä elämää Vantaalla. Yhteistyöllä ja yhteisöllisyydellä voimme varmistaa, että jokainen seniori saa nauttia arvokkaasta ja täyttävästä elämästä omassa kodissaan.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.