Senioripalvelut Espoo

Suomen Seniorihoiva tuottaa monipuolisia ja korkealuokkaisia senioripalveluita asiakkaiden koteihin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Iso Omenassa, mistä käsin palvelemme espoolaisia asiakkaitamme.

Suomen Seniorihoiva Espoo - Iso Omena - Senioripalvelut Espoo

Palvelutarjontamme keskeinen osa muodostuu kotihoito- ja avustuspalveluista ikääntyvän ihmisen elämään. Uskomme jokaisen seniorin olevan tärkeä ja ainutlaatuinen, ja tämän periaatteen mukaisesti noudatamme kaikessa toiminnassamme äärimmäistä kunnioitusta jokaisen seniorin kallisarvoista elämäntarinaa ja ihmisarvoja kohtaan. Senioripalvelumme edistävät asiakkaan sujuvaa arkea mahdollistaen sen, että ikäihminen voi asua turvallisesti ja mielekkäästi kodissaan mahdollisimman pitkään.

Henkilökohtainen avustaja – kiireetön ja huolellinen

Henkilökohtaiset avustajamme toteuttavat kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimintoja. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti
juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, jonka avulla seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

Henkilökohtainen avustaja

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja. Tuttu ja turvallinen avustaja toimii asiakkaan tukena ja apuna kaikessa toiminnassa. Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Senioripalvelut sisältävät esimerkiksi avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, pukeutumisessa tai peseytymisessä. Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Esimerkkejä senioripalveluistamme:

 • seniorin tai vammaisen kotihoito, kotipalvelut ja muut tukipalvelut
 • avustaminen ulkoilussa ja liikunnassa (kävely, vesijumppa, kuntosali)
 • avustaminen ruoanlaitossa, ruokailussa ja leipomisessa
 • avustaminen päivittäistoimissa (pukeutuminen, henkilökohtainen hygienia)
 • avustaminen tietokoneen, internetin tai matkapuhelimen käytössä
 • avustaminen pankissa, virastoissa tai lentokentällä
 • virikkeellinen toiminta (seurustelu, matkailu, askartelu, käsityöt, korttipelit)
 • seuranpito ja saattoapu esimerkiksi teatterissa, elokuvissa tai konsertissa
 • saattoapu esimerkiksi sukulaisten ja ystävien tapaamiseen
 • lääkemuistutukset ja lääkärikäynnit
 • sairaalasta kotiuttaminen turvallisesti ja suunnitelmallisesti
 • kaupassa ja apteekissa käynti tai muu asiointi yhdessä asiakkaan kanssa
 • kevyet kotitaloustyöt (tiskaus, siivous, pyykinpesu, silitys, jätehuolto)
 • pihatyöt (nurmikonleikkuu, puutarhanhoito, lumenluonti ja hiekoitus)
 • ympärivuorokautinen huolenpito
 • omaishoidon lomitukset

 Henkilökohtainen avustaja

Asiointi ja matkailu

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa. Monet haaveilevat vielä kerran lähtevänsä jonnekin lämpimään tai mökille järven rauhaan. Teemme siitä mahdollista.

Seniori lomalla

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme monipuolista virikkeellistä senioripalvelua. Esimerkiksi liikunta, askartelu, ompelu, korttipelit, teatteri, ooppera, musiikki, urheilutapahtumat ja elokuvat ovat kaikki hyödyllistä virikkeellistä toimintaa ja parantavat elämänlaatua ja lisäävät vireystilaa.

Seniori harjoittelee

Kotipalvelut ja pihatyöt

Senioripalvelumme kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen ja puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Kotitalousvähennys

Palveluistamme voit myös saada kotitalousvähennyksen. Katso lisätietoa verottajan suppeista ja syventävistä ohjeista ja veronmaksajien sivuilta. Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen saa myös hoiva- ja hoitotyöstä, joka kohdistuu omiin, puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin tai heidän puolisoihin. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti – tuomme kattavat palvelut luoksesi

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000

Jokainen seniori on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Kaikilla on oma kallisarvoinen elämäntehtävänsä ja tarinansa. Omat arjen askareet ovat jokaiselle tärkeitä. Kunnioitamme kaikkien senioreiden yksityisyyttä, ihmisarvoa ja omia tapojaan inhimillisellä ja empaattisella lähestymistavalla.

Lue lisää