Yritys

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen suomalaisten omistama hoiva-alan yritys. Olemme vastuullinen toimija ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet ja maksut.

 

Suomen Seniorihoiva - asiakaspalvelu tiimi

 

 

Kuka meidät omistaa?

Olemme 100 % kotimainen suomalaisten omistama hoiva-alan yritys.


Meillä on myös kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalle. Suomen Seniorihoiva - 100% kotimainen

Tarjoamme palveluitamme kaikille niitä tarvitseville korkealuokkaisesti ja kohtuulliseen hintaan, sillä jokainen seniori on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme erittäin korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Meillä työskentelee satoja hoiva-alan ammattilaista ympäri Suomen. Kaikki heistä ovat tarkoin valittuja ja heidät perehdytetään huolellisesti vastaamaan erilaisten asiakkaiden henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Tarjoamme ensiluokkaista palvelua senioreiden omassa kodissa ympäri Suomen. Palvelumme ovat saatavilla 24 tuntina vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Luottoluokituksemme kuuluu Suomen parhaimpien yritysten joukkoon, josta meille on tunnustuksena myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Suomen Seniorihoiva - VahvimmatSuomen Seniorihoiva Vahvimmat Platina

Kauppalehti on myöntänyt meille Menestyjä-sertifikaatin vuosina 2020-2024 sekä Kasvaja-sertifikaatin vuonna 2021, 2023 ja 2024. Tunnuslukuvertailujen perusteella olemme sijoittuneet kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon sekä kasvaneet merkittävästi.

Suomen Seniorihoiva - MenestyjätSuomen Seniorihoiva - Kasvajat Suomen Seniorihoiva - Kasvuyritys 

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa työllistävästä palvelusta.

Suomen Seniorihoiva - Avainlippu

 

Lisäksi kuulumme Luotettava kumppani -palveluun ja olemme Suomen Yrittäjien jäsen.

Suomen Seniorihoiva Yrittäjät Suomen Seniorihoiva - Luotettava Kumppani

Toimiston henkilökuntamme:

Yhtiömme arvot:

Inhimillisyys

Kohtelemme asiakkaitamme ja työtovereitamme inhimillisesti, kunnioittaen ja ymmärtäen heidän tarpeitaan ja tilannettaan. Osoitamme empaattisuutta, hienotunteisuutta ja kiinnostusta asiakkaita sekä työtovereita kohtaan.

Arvokkuus

Haluamme jokaisen asiakkaan ja työntekijämme tuntevan olonsa arvokkaaksi. Kohtelemme asiakkaitamme kunnioituksella ja tuemme heidän oikeuttaan ihmisarvoiseen elämään. Kunnioitamme työtovereitamme ja osoitamme heille arvostusta työyhteisössä.

Eettisyys

Kaikkea toimintaamme ohjaa eettisyys. Toimimme vastuullisesti, oikeudenmukaisesti ja hyvän tavan mukaisesti.

Luotettavuus

Meidän sanaamme voi aina luottaa. Pidämme asiakkaalle sovitut lupaukset ja kannamme vastuun meille kuuluvista asioista. Olemme työtovereina luotettavia ja osoitamme toisillemme luottamusta.