Yritys

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen suomalaisten omistama hoiva-alan yritys. Olemme vastuullinen toimija ja hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet ja maksut.

 

Suomen Seniorihoiva - asiakaspalvelu tiimi

 

 

Kuka meidät omistaa?

Olemme 100 % kotimainen suomalaisten omistama hoiva-alan yritys.


Meillä on myös kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalle. Lisäksi lahjoitamme toimintamme tuotoista vuosittain osan hyväntekeväisyyteen ikäihmisten ja muistisairaiden hyväksi.Suomen Seniorihoiva - 100% kotimainen

Tarjoamme palveluitamme kaikille niitä tarvitseville korkealuokkaisesti ja kohtuulliseen hintaan, sillä jokainen seniori on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme erittäin korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Meillä työskentelee yli 240 hoiva-alan ammattilaista. Kaikki heistä ovat tarkoin valittuja ja heidät perehdytetään huolellisesti vastaamaan erilaisten asiakkaiden henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Tarjoamme ensiluokkaista palvelua senioreiden omassa kodissa pääkaupunkiseudulla ja sen ympäröivissä kehyskunnissa. Samalla laajennamme toimintaamme kattamaan koko Suomen.

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Luottoluokituksemme kuuluu Suomen parhaimpien yritysten joukkoon, josta meille on tunnustuksena myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Suomen_Seniorihoiva_Oy_Suomen vahvimmat

Kauppalehti on myöntänyt meille Menestyjä-sertifikaatin vuosina 2020 ja 2021 sekä Kasvaja-sertifikaatin vuonna 2021. Tunnuslukuvertailujen perusteella olemme sijoittuneet kaikkien suomalaisten yritysten ja oman toimialamme parhaimpien yritysten joukkoon sekä kasvaneet merkittävästi.

Suomen Seniorihoiva Menestyjät 2021 Suomen Seniorihoiva Menestyjät SertifikaattiSuomen Seniorihoiva Kasvajat 2021Suomen Seniorihoiva Kasvaja sertifikaattiSuomen Seniorihoiva - Kauppalehti - Menestyjät 2020 Suomen Seniorihoiva Oy - Menestyjä 2020

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa työllistävästä palvelusta.

Suomen Seniorihoiva - Avainlippu

 

Lisäksi kuulumme Luotettava kumppani -palveluun ja olemme Suomen Yrittäjien jäsen.

Suomen Seniorihoiva Yrittäjät Suomen Seniorihoiva - Luotettava Kumppani

Toimiston henkilökuntamme:

Yhtiömme arvot:

Inhimillisyys

Kohtelemme asiakkaitamme ja työtovereitamme inhimillisesti, kunnioittaen ja ymmärtäen heidän tarpeitaan ja tilannettaan. Osoitamme empaattisuutta, hienotunteisuutta ja kiinnostusta asiakkaita sekä työtovereita kohtaan.

Arvokkuus

Haluamme jokaisen asiakkaan ja työntekijämme tuntevan olonsa arvokkaaksi. Kohtelemme asiakkaitamme kunnioituksella ja tuemme heidän oikeuttaan ihmisarvoiseen elämään. Kunnioitamme työtovereitamme ja osoitamme heille arvostusta työyhteisössä.

Eettisyys

Kaikkea toimintaamme ohjaa eettisyys. Toimimme vastuullisesti, oikeudenmukaisesti ja hyvän tavan mukaisesti.

Luotettavuus

Meidän sanaamme voi aina luottaa. Pidämme asiakkaalle sovitut lupaukset ja kannamme vastuun meille kuuluvista asioista. Olemme työtovereina luotettavia ja osoitamme toisillemme luottamusta.