Ajankohtaista

 

Tiedote 4.7.2023

Suomen Seniorihoiva järjestää 10-vuotisjuhlakonsertin Espan lavalla

Suomen Seniorihoivan 10v juhlakonsertti – Espan lava

Ikäihmisille kiireetöntä kotihoitoa tarjoava Suomen Seniorihoiva täyttää tänä kesänä 10 vuotta ja järjestää sen kunniaksi juhlakonsertin Espan lavalla Helsingissä. Torstaina 13. heinäkuuta klo 16–19 pidettävässä konsertissa esiintyvät Virve Rosti, Eino Grön sekä huippuviulisti Lotta Marie. Tilaisuuden juontaa Nicke Lignell.

Lue lisää tapahtuman sivulta.

 

 

Tiedote 14.6.2023

Suomen Seniorihoiva parantamassa kotihoidon työturvallisuutta

Suomen Seniorihoiva parantamassa kotihoidon tyoturvallisuutta

Suomen Seniorihoiva on mukana Tampereen yliopiston kaksivuotisessa SafeKoti-hankkeessa, jonka tavoitteena on sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden työturvallisuuden sekä työhyvinvoinnin parantaminen. Hankkeen myötä yritys pääsee vaikuttamaan uusien työturvallisuutta lisäävien toimintamallien kehittämiseen. SafeKoti hankkeeseen osallistuu seitsemän eri organisaatiota.

Linkki STT Infon juttuun.

 

 

Tiedote 20.01.2022

Suomen Seniorihoiva vahvistaa kuntoutus- ja fysioterapiaosaamistaan

Suomen Seniorihoiva - Iita Mastosalo

Suomen Seniorihoiva on nimittänyt palvelukoordinaattoriksi fysioterapeutti Iita Mastosalon. Nimityksen myötä yhtiö vahvistaa palveluaan ikääntyneiden kuntouttamisen ja toimintakyvyn ylläpidon osaamisalueella.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 26.11.2021

Suomen Seniorihoivan joulukampanjalla toteutetaan senioreiden unelmia maksutta

Seniorin toive

Suomen Seniorihoiva lanseeraa 28. marraskuuta Seniorin toive -hyväntekeväisyyskampanjan, jonka aikana yritys kerää senioreiden toiveita. Kampanjan tarkoituksena on kerätä tietoa siitä, millaisista asioista seniorit unelmoivat. Kampanjan loputtua yritys valitsee 12 toivetta, jotka toteutetaan vuoden 2022 aikana maksutta.

Kampajan sivustoon voit tutustua tästä linkistä.

 

Tiedote 29.09.2021

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi

Suomen Seniorihoiva

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 15.09.2021

Saara Pitkälä ja Samuli Koskinen Suomen Seniorihoivan palvelutiimiin

Suomen Seniorihoiva Samuli Koskinen Saara Pitkala

Suomen Seniorihoiva on nimittänyt palvelukoordinaattoreiksi Saara Pitkälän ja Samuli Koskisen 10.8.2021 alkaen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 26.05.2021

Suomen Seniorihoiva tuo kiireettömän kotihoidon Turkuun

Suomen Seniorihoiva Turku - Mika Suominen ja Anni Jarvinen

Suomen Seniorihoiva on laajentanut toimintansa Turkuun ja avannut uuden toimipisteen Kupittaalle. Kiireettömään kotihoitoon erikoistunut yritys tuottaa avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluja ikäihmisille. Asiakkaan luona käy aina sama avustaja tai hoitaja.

Linkki STT Infon juttuun.

 

 

Tiedote 12.05.2021

Minna Seppälä Suomen Seniorihoivan rekrytointitiimiin

Minna Seppälä - Suomen Seniorihoiva

Suomen Seniorihoiva on nimittänyt rekrytointikoordinaattoriksi Minna Seppälän 7.4.2021 alkaen. Seppälän monipuolinen kokemus sote-alasta tukee Suomen Seniorihoivan tavoitteita vastata jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 24.03.2021

Janne Sarkkinen vahvistamaan Suomen Seniorihoivan tiimiä

Suomen Seniorihoiva Janne Sarkkinen

Janne Sarkkinen on nimitetty Suomen Seniorihoiva Oy:n palvelukoordinaattoriksi 1.3.2021 alkaen. Sarkkisen monipuolinen osaaminen vanhuspalvelualalta tukee Suomen Seniorihoivan jatkuvaa kasvua valtakunnallisesti laajenevana sote-palvelujen tarjoajana.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Yle TV5 TV-Nytt 26.01.2021

Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin Ylen haastattelussa

My Sundelin Suomen Seniorihoiva YLE

Palvelupäällikkömme My Sundelin otti kantaa kotitalousvähennyksiin Ylen haastattelussa. Sundelin mielestä kotitalousvähennystä tulisi jopa nostaa, sillä se on usein ratkaisevassa roolissa ikääntyneiden hoiva- ja kotipalveluissa.

Linkki Yle Areenaan. (12:00)

 

Tiedote 05.11.2020

Diana Lemström Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattoriksi ja muistihoitajaksi

Diana Lemström Suomen Seniorihoiva – Seniorvård

Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt Diana Lemströmin palvelukoordinaattoriksi ja muistihoitajaksi 12.10.2020 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö vahvistaa ruotsinkielistä asiakaspalveluaan ja täydentää palveluvalikoimaansa muistitesteillä.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 08.10.2020

Psykoterapeutti Marja Saarenheimo: Ikäihmisen mielenterveysongelmat tulisi tunnistaa ja hoitaa oikein

Marja Saarenheimo - Suomen Seniorihoiva

Yksinäisyys, masennus ja erilaiset mielenterveydelliset ongelmat vaivaavat monia ikäihmisiä. Joskus yksinäisyys johtaa myös alkoholin väärinkäyttöön. Ongelmiin määrätään turhan usein psyykenlääkkeitä. Marja Saarenheimon mukaan seniori-ikäisten elämänlaatua voitaisiin nostaa pienelläkin auttamisella, jos taitoa ja tahtoa löytyy.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 17.09.2020

Milja Hänninen ja Anni Siintola Suomen Seniorihoivan riveihin

Anni Siintola ja Milja Hänninen

Suomen Seniorihoiva on nimittänyt Tampereen palvelukoordinaattoriksi Milja Hännisen ja pääkaupunkiseudun rekrytointikoordinaattoriksi Anni Siintolan.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 16.09.2020

Suomen Seniorihoiva aloittaa kiireettömän kotihoidon Tampereella

Suomen Seniorihoiva Tampere

Suomen Seniorihoiva Oy on laajentanut toimintansa Tampereelle. Kiireetöntä kotihoitoa senioreille tuottava yritys on kotoisin pääkaupunkiseudulta ja perustettu Aalto-yliopistossa. Hoivapalvelu kattaa seniorien tarpeet seuranpidosta sairaanhoitoon.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 12.05.2020

Suomen Seniorihoiva avaa maksuttoman puhelinpalvelun ikäihmisille

Suomen Seniorihoiva Senioripuhelin - Puhelinpalvelu

Suomen Seniorihoiva avaa puhelinpalvelun piristämään seniori-ikäisten arkea koronakriisin aikana. Suomessa on noin 850 000 yli 70-vuotiasta, joista suurelle osalle eläminen karanteenia vastaavissa olosuhteissa on merkinnyt sosiaalisten kontaktien loppumista ja yksinäisyyttä. Maksuton Senioripuhelin-palvelu tarjoaa juttuseuraa ja piristystä poikkeusolojen aikana.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Tiedote 18.03.2020

Suomen Seniorihoiva palvelee normaalisti poikkeustilan aikana

Suomen Seniorihoiva palvelee normaalisti myös koronavirusepidemian aikana. Kiireetön kotihoitomme huolehtii ikäihmisistä laadukkaasti ja turvallisesti heidän omissa kodeissaan pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Henkilöstömme on koulutettu ylläpitämään korkeaa hygieniatasoa, mikä suojaa ikäihmisiä infektioilta. Huolehdimme myös karanteenissa olevista tai sairastuneista, kotihoidossa olevista senioreista.

Vallitsevan poikkeustilan aikana tarjoamme säännöllisen kotihoitopalvelun lisäksi yksittäisiä avustuspalveluja seniorien ja muiden riskiryhmien tarpeisiin. Käymme puolestanne esimerkiksi ruokaostoksilla ja apteekissa. Räätälöimme aina palvelumme teidän tarpeidenne mukaisesti.

Mikäli sairastutte tai omaisenne/läheisenne joutuu sairaalahoitoon koronaviruksen vuoksi, voitte tilata meiltä koronasiivouksen, jonka jälkeen toipilas voi huoletta palata puhtaaseen kotiin.

Lisätietoa saat soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 324 9000 tai sähköpostitse osoitteesta info@suomenseniorihoiva.fi.

Lue lisää aiheesta tältä sivulta.

 

Kauppalehti Option Vastuullisuus-liite 13.02.2020

Vastuullinen vanhustyö rakentuu kunnioituksesta ja arvostuksesta

Suomen Seniorihoiva asiakastarinat - Jouko Pesonen

Linkki alkuperäiseen artikkeliin.

 

TIEDOTE 13.02.2020

Jaana Kinnunen Suomen Seniorihoivan asiakasvastaavaksi

Jaana Kinnunen Seniorihoiva

Jaana Kinnunen on nimitetty Suomen Seniorihoiva Oy:n asiakasvastaavaksi 3.2.2020 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö panostaa asiakaspalvelun laatuun ja digitaalisten palvelujen kehittämiseen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 08.01.2020

Titta Olander-Järvinen vahvistamaan Suomen Seniorihoivan palvelutiimiä

Titta Olander-Järvinen

Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt palvelukoordinaattoriksi Titta Olander-Järvisen 2.1.2020 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö vastaa kysynnän jatkuvaan kasvuun.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 28.10.2019

Ylilääkäri Jan Sundell: Ikääntyvien lihaskuntoharjoittelu ehkäisee sarkopeniaa

Jan Sundell

Lihaskuntoharjoittelu on paras keino ennaltaehkäistä ja hidastaa elimistön rappeutumista erityisesti lihaksissa ja luissa, sanoo Turun yliopistollisen keskussairaalan ylilääkäri, sisätautiopin dosentti ja erikoislääkäri Jan Sundell.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 18.09.2019

Suomen Seniorihoiva vahvistaa asiakaspalveluaan

Suomen Seniorihoivan asiakaspalvelutiimi

Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt palvelukoordinaattoreiksi Suvituuli Kuivalaisen 1.8.2019 alkaen ja Yvonne Paulin 1.9.2019 alkaen. Nimitysten myötä yhtiö panostaa asiakaspalvelutoimintojensa kehittämiseen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 11.09.2019

Rita Jussila Suomen Seniorihoivan viestintä- ja henkilöstöpäälliköksi

Rita Jussila Suomen Seniorihoiva

Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt viestintä- ja henkilöstöpäälliköksi VTM Rita Jussilan 1.9.2019 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö vahvistaa panostustaan henkilöstön hyvinvointiin ja viestinnän kehittämiseen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 14.04.2019

Suomen Seniorihoiva Vantaan henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi

Suomen Seniorihoiva Vantaan henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajaksi

Vantaalla käynnistyy tiistaina 16.4.2019 uusi henkilökohtaisen avun palveluseteli, jonka tuottajaksi Suomen Seniorihoiva on hyväksytty. Palveluseteli on vaihtoehtoinen tapa järjestää Vantaan järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Yrittäjäsanomien uutiset 15.02.2019

Vanhusten kotihoidon menestyskonseptin löytänyt yrittäjä rekrytoi yli 70-vuotiaitakin: ”Meillä ei ole ikärasismia”

Mika Suominen

Suomen Seniorihoiva Oy:n toimitusjohtaja pelkää, että negatiivinen keskustelu hoivakodeista pahentaa entisestään alan työvoimapulaa.

Lue koko artikkeli tältä sivulta.

 

TIEDOTE 31.01.2019

Emmi Sivén Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattoriksi

Mika Suominen - Emmi Siven

Suomen Seniorihoiva on nimittänyt Emmi Sivénin palvelukoordinaattoriksi yhtiön Tapiolan toimipisteeseen tammikuun 14. päivästä lähtien.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 31.01.2019

Suomen Seniorihoiva suosittelee lisää panostuksia kotihoitoon

Suomen Seniorihoiva Mika Suominen

Suomen Seniorihoivalla ollaan seurattu viime päivien mediakeskustelua kaksijakoisin tunnelmin. Yhtiö suhtautuu hyvin vakavasti hoiva-alaa koskeviin laatu- ja turvallisuuspuutteisiin. Yhtiö haluaa kuitenkin muistuttaa, että nimenomaan kotihoitoa tekevät yritykset ovat eri asemassa hoivakotien kanssa.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 28.12.2018

Suomen Seniorihoivan Helsingin toimipiste muuttaa vuoden vaihteessa

Suomen Seniorihoiva Helsinki Mannerheimintie

Suomen Seniorihoivan Helsingin toimipiste muuttaa Bulevardilta uusiin tiloihin Mannerheimintielle 01.01.2019 alkaen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

JOULUTERVEHDYS 24.12.2018

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!

HelsinkiMissio

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019! ???

Tänä jouluna tuemme HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi. ❤️

 

TIEDOTE 13.12.2018

Eläkeläinen – tiesitkö, että sinua tarvitaan?

Mika Suominen ja My Sundelin

Monelle seniorille eläkkeelle jääminen jättää elämään suuren aukon, kun ei enää aamulla voi lähteä töihin. Mistä keksiä mielekästä tekemistä arkeen? Suomen Seniorihoiva on yksi harvoista yrityksistä, joka haluaa palkata riveihinsä erityisesti eläkeläisiä.

Linkki STT Infon juttuun.

 

 

Yrittäjäsanomien uutiset 29.11.2018

Diplomi-insinööri jätti lupaavan uran ja perusti hoivayrityksen: Korjasi heti merkittävän ongelman alalla

Mika Suominen Suomen Seniorihoiva

Mika Suominen koki ihmisten hyvinvoinnin niin tärkeäksi, että jätti lupaavan uran kansainvälisessä yrityksessä.

Lue koko artikkeli tältä sivulta.

 

 

UUTINEN 27.11.2018

Näistä oireista tunnistat alkavan muistisairauden

Seniorihoiva - Tietopankki - Muistisairaudet

Muistisairaudet koskettavat Suomessa arviolta 200 000 ihmistä. Muistisairaus kehittyy hiljalleen, joten sitä voi olla aluksi vaikea tunnistaa. Tärkeää sairauden hoidossa on kuitenkin varhainen diagnoosi, joten tiettyihin käytökseen ja muistiin liittyviin muutoksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Linkki STT Infon juttuun.

 

Helsingin Sanomien Neurologiset sairaudet -liite 29.09.2018

Kiireetön kotihoito luo turvaa muistisairaalle

Suomen Seniorihoiva

Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin oli haastateltavana Helsingin Sanomien Neurologiset sairaudet -liitteen jutussa ”Kiireetön kotihoito luo turvaa muistisairaalle”, joka julkaistiin 29.09.2018.

Voit lukea artikkelin tältä sivulta.

 

 

TIEDOTE 11.09.2018

Seniorit ja ravinto – Mikä muuttuu ikääntyessä?

Suomen Seniorihoiva hoivapalvelut - Helsinki - Espoo - Vantaa - Kauniainen - Kirkkonummi - Lohja - Siuntio

Ravinnolla on selvä merkitys ihmisen terveydentilan ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Ikääntyessä ruoan vaikutus terveydentilaan korostuu, jolloin oikeanlaisella ravinnolla toivutaan nopeammin sairauksista sekä ehkäistään niitä. Tämä koskee tietenkin kaikkia ikäryhmiä, ja siksi omia ruokailutottumuksiaan olisikin hyvä välillä tarkastella.

Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin ja toimitusjohtaja Mika Suominen kertovat seniorien ravitsemukseen liittyen muutamia hyviä vinkkejä.

Linkki STT Infon juttuun.

 

 

Helsingin Sanomien Kultaiset vuodet -liite 17.06.2018

Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin oli haastateltavana Helsingin Sanomien Kultaiset vuodet -liitteen jutussa ”Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon”, joka julkaistiin 17.06.2018.

 

 

TIEDOTE 30.05.2018

Suomen Seniorihoiva Espoon kotihoidon valinnanvapauspilottiin

My Sundelin Tapiolassa

Palvelupäällikkö My Sundelin Espoon Tapiolassa. Kuva: Taru Latvala

Espoon vanhusten palvelujen johtaja Matti Lyytikäinen hyväksyi tiistaina 22. toukokuuta 2018 Suomen Seniorihoivan Espoon kotihoidon valinnanvapauspilottiin palveluntuottajaksi.

Lue Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelinin ja toimitusjohtaja Mika Suomisen kommentit uutiseen tältä sivulta.

My Sundelin

Palvelupäällikkö My Sundelin. Kuva: Taru Latvala

 

TIEDOTE 22.02.2018

Taru Latvala Suomen Seniorihoivan viestintä- ja markkinointiassistentiksi

Taru Latvala

Suomen Seniorihoiva on nimittänyt Taru Latvalan viestintä- ja markkinointiassistentiksi helmikuun alusta lähtien.

Latvala on suorittanut University of Westminsterin markkinoinnin- ja viestinnän kandidaatin tutkinnon Espanjassa sekä valmistunut media-assistentiksi ylioppilastutkinnon ohella. Latvalalla on usean vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä, sisällöntuotannosta sekä sosiaalisen median suunnittelusta ja toteutuksesta.

– Toivotamme Tarun oikein lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme! Tarun luova osaaminen, asiakaspalveluhenkisyys ja kansainvälinen kokemus nostavat merkittävästi yrityksemme kykyä tavoittaa asiakkaamme ja kohderyhmämme yhä paremmin ja uusin keinoin, Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen kertoo.

Latvalan vastuualueena on Suomen Seniorihoivan viestintään ja markkinointiin liittyvät tehtävät sekä verkostoituminen eri sidosryhmien kanssa.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 24.12.2017

Jouluterveiset ja kiitokset kuluneesta vuodesta

Joulutiedote

Vuosi 2017 alkaa olla loppumaisillaan ja on aika kiittää meidän tyytyväisiä asiakkaita, taitavia yhteistyökumppaneita ja mahtavia työntekijöitä kuluneesta vuodesta.

Aikaansaimme vuoden aikana paljon hyvää ja saavutimme merkittäviä kehitysaskelia, joista tärkein oli kotisairaanhoidon lanseeraus keväällä 2017. Asiakasmäärämme kasvoi tasaisesti koko vuoden ja avasimme toisen toimipisteen Helsingin Bulevardille. Jatkamme ensi vuonna aktiivisesti toimintamme kehittämistä ja laajentamista.

Nyt on tullut aika hiljentyä joulun viettoon oheisen kuvan saattelemana ja toivottaa kaikille oikein rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuoteen 2018. Lämmin kiitos vielä kerran kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja työntekijöillemme kuluneesta vuodesta.

Linkki STT Infon juttuun.

 

 

TIEDOTE 31.10.2017

Muistelu mielen voimavarana

Ihmisaivot muuttuvat halki koko elämän. Aivojen kehitystä ohjaavat osaksi biologiset ja geneettisesti määräytyvät seikat, mutta myös ympäristöllä ja omalla aktiivisuudella on valtava merkitys. Moni seniori saattaa huomata muistamisen ja erityisesti uusien asioiden mieleen painamisen vaikeutuvan vuosien kertyessä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aiemmin opitut tiedot ja taidot olisivat katoamassa kokonaan mielestä.

seniorimuistelu

Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin ja toimitusjohtaja Mika Suominen kertovat muutamia hyviä vinkkejä muisteluun.

Linkki STT Infon juttuun.

 

 

TIEDOTE 21.8.2017

Suomen Seniorihoiva Espoon ja Helsingin kotihoidon palvelusetelituottajaksi

Suomen Seniorihoiva on hyväksytty Espoon ja Helsingin kotihoidon palvelusetelituottajaksi. Kotihoitoon kuuluvat sekä kotipalvelut että kotisairaanhoito, joten kokonaisuus on monipuolinen ja asiakastarpeet vaihtelevat tapauskohtaisesti.

Palveluseteli

Lue Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelinin ja toimitusjohtaja Mika Suomisen kommentit uutiseen tältä sivulta.

 

 

TIEDOTE 30.5.2017

Koti vaarattomaan kuntoon

Vaaraton koti
Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin ja toimitusjohtaja Mika Suominen kertovat muutamia hyviä vinkkejä kodin riskien eliminoimiseksi.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 8.5.2017

Turvallinen koti kullan kallis

Asumme yksin tai yhdessä, kodin merkitys on meistä jokaiselle kiistaton. Koti ei ole pelkkä asunto, osoite tai omaisuuden säilytyspaikka, vaan useimmille se edustaa niin henkistä kuin fyysistä turvaa ja rauhaa. Se on paikka, jossa voi rentoutua, olla oma itsensä ja tehdä asiat omien mieltymysten sekä tarpeiden mukaan. Kodin merkitys saattaa korostua entisestään ihmisen ikääntyessä, sillä kotona vietetty aika kasvaa monesti töiden ja harrastusten harventumisen tai toimintakyvyn heikentymisen myötä.

Kodinturvallisuus

Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin ja toimitusjohtaja Mika Suominen kertovat muutamia hyviä vinkkejä kodin riskien eliminoimiseksi.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 25.4.2017

Suomen Seniorihoiva aloittaa terveydenhuollon palvelut

Suomen Seniorihoiva on aloittanut kotisairaanhoitopalveluiden tuottamisen pääkaupunkiseudulla ja sen ympäröivissä kehyskunnissa. Yritys on saanut Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämän luvan yksityisten terveydenhuollon palveluiden antamiseen. Suomen Seniorihoivan terveydenhuollon palveluiden vastaavana johtajana toimii yrityksen nykyinen palvelupäällikkö My Sundelin, jolla on vuosien kokemus ikäihmisten kotihoidosta.

Kotisairaanhoito

Lue Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelinin ja toimitusjohtaja Mika Suomisen kommentit uutiseen.

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 5.4.2017

Kevät keikkuen tulevi – Kevään vaikutuksista mieleen

Kuten vanha suomalainen sanonta asian esittää, vuodesta toiseen ”kevät keikkuen tulevi”, tuoden tullessaan ilonsa ja ihmeensä. Erityisesti ikäihmisille kevät voi merkitä uudenlaista alkua, kun talven pimeys ja liukkaat kelit eivät ole enää rajaamassa elämää kodin seinien sisälle ja television äärelle. Toisille valon räjähdysmäiseen lisääntymiseen ja kevääseen liittyviin odotuksiin saattaa kuitenkin olla vaikea sopeutua.

Kevätmasennus

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 24.3.2017

Elämänkokemuksesta ja -taidoista elämän tarkoitukseen

Elämän kokeminen mielekkääksi ja merkitykselliseksi on iästä riippumatta ihmiselle keskeinen tavoite ja mielen hyvinvoinnin lähde. Useimmat ihmiset, jotka näkevät elämänsä tarkoituksellisena, kokevat myös terveytensä ja toimintakykynsä hyväksi. Ikääntyvä ihminen on sillä tavoin etuasemassa, että hän voi hyödyntää elämänsä varrella kertynyttä kokemusta hyvän vanhuuden ja mielen hyvinvointinsa edistämisessä.

Elämäntarkoitus

 

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 24.2.2017

Ootko yksin sä nyt? Vanhuusiän yksinäisyys

Yksinäisyys vaikuttaa ihmisen elämänlaatua heikentävästi monella tavalla ja eri ikävaiheissa. Luonnollisesti yksinäisyyttä esiintyy kaikissa ikäryhmissä, mutta useiden tutkimusten mukaan yksinäisyyden kokemukset lisääntyvät monesti henkilön ikääntyessä. Arvion mukaan joka kolmas yli 65-vuotias tuntee itsensä ajoittain yksinäiseksi, vaikkakin vain 4–5 prosenttia kokee jatkuvaa yksinäisyyttä. Erityisen yksinäisiä ovat palvelutaloissa asuvat, ja yksinäisyyden kokemusten on myös todettu olevan yleisempiä maaseudulla kuin kaupungissa.

Yksinäisyys

 

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 09.02.2017

Ikäihmiset ja kaatuilu – tukevasti tolpillaan

Jokainen meistä menettää tasapainonsa ja kompastuu aina silloin tällöin syystä tai toisesta. Talvisin jopa 20 000 suomalaista kuukaudessa vahingoittaa itsensä liukastuessaan. Ikääntyvän ihmisen kaatumisriski kasvaa tasaiseen tahtiin, ja jo yksittäinen kaatuminen voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Suomessa 65 vuotta täyttäneiden tapaturmista 80 prosenttia onkin seurausta kaatumisesta tai matalalta putoamisesta.

Sauvakävely

 

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 26.01.2017

Ihminen on luotu liikkumaan

”Ihminen on luotu liikkumaan”, sanotaan. Moni uskoo tämän toteamuksen pitävän paikkansa, mutta määrittelee sen koskevan lähinnä niitä, jotka ovat erityisen liikuntakykyisiä ja hyväkuntoisia. Toiset saattavat olettaa, että iän myötä on luovuttava entisistä liikuntaharrastuksista ja niihin liittyvistä tavoitteista, mutta näin ei kuitenkaan ole. Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin siteeraa osuvasti liikunnan ja hyvinvoinnin tutkimiselle elämänsä omistaneen tohtori Kenneth Cooperin mottoa: ”Emme lopeta liikkumista koska vanhenemme, vanhenemme koska lopetamme liikkumisen.” Liikunta ei estä vanhenemista, mutta se voi hidastaa ikääntymisen tuomia riskitekijöitä huomattavalla tavalla.

Liikkuminen

 

Linkki STT Infon juttuun.

 

TIEDOTE 09.01.2017

Suomen Seniorihoiva Oy:lle myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suomen Seniorihoivalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa työllistävästä palvelusta. Suomen Seniorihoiva on täysin kotimainen hoiva-alan yritys, joka tuottaa monipuolisia hoivapalveluita ikäihmisten koteihin mahdollistaen arvokkaan elämän omassa kodissa.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu kertoo, että suomalaiset haluavat vaikuttaa ostopäätöksillään. 86 % suomalaisista pitää tärkeänä, että he voivat tuote- ja palveluvalinnoillaan tukea suomalaista työllisyyttä.

Reetta Mentu

– Palvelut työllistävät nykyisin yhä enemmän suomalaisia, ja palvelu-Avainlipun käyttäjien määrä kasvaa koko ajan. Väestö ikääntyy, ja yhä useampi ikäihminen haluaa asua mahdollisimman pitkään kotona. On hieno asia, että Suomeen syntyy myös uusia yrityksiä, jotka vastaavat näihin tarpeisiin. Toivotamme Suomen Seniorihoivan lämpimästi tervetulleeksi liiton jäseneksi ja Avainlipun käyttäjäksi!

 

Lisätietoja

Mika Suominen
Toimitusjohtaja
Suomen Seniorihoiva Oy
050 549 9707
mika.suominen@suomenseniorihoiva.fi

Reetta Mentu
Markkinointipäällikkö
Suomalaisen Työn Liitto
050 561 5030
reetta.mentu@suomalainentyo.fi


Lue lisää alkuperäisestä artikkelista tältä sivulta.

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja verkkopalveluita.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä 3500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi

 

PÄIVITYS 24.12.2016

Suomen Seniorihoiva toivottaa rauhallista joulua kaikille!

Joulutervehdys

Joulutervehdys

 

PÄIVITYS 06.12.2016

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi ja lämpimät kiitokset sotaveteraaneille!

Teimme pienen videon itsenäisyyspäivän kunniaksi kiitoksena veteraaneille.

PÄIVITYS 01.12.2016

Facebook-sivut avattu nyt myös ruotsin kielellä

Avasimme Facebook-sivut nyt myös ruotsin kielellä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin ruotsinkielisiin kysymyksiin ja palautteisiin ruotsiksi.

Facebook på svenska

PÄIVITYS 26.11.2016

Suomen Seniorihoivan Twitter-sivut avattu

Voit seurata tekemisiämme nyt myös Twitterin puolella, jossa julkaisemme ajankohtaisia asioita ja pyrimme edistämään senioreiden kotihoitoon ja hyvinvointiin liittyviä teemoja.

Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja palautteisiin.

Verkostoidutaan yhdessä senioreiden puolesta!

Linkki Twitter-sivuille:

https://twitter.com/seniorihoiva

PÄIVITYS 21.11.2016

Suomen Seniorihoivan Facebook-sivut avattu

Käy tutustumassa uusiin Facebook-sivuihimme. Tykkäämällä pysyt ajan tasalla yrityksen toiminnasta ja hoiva-alaan liittyvistä asioista.

Sosiaalisen median kautta voit myös lähettää meillä kysymyksiä, palautetta tai muuten vaan viestitellä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja palautteisiin.

Facebookin kautta saat uusimmat päivitykset ja kuulet mahdollisista kampanjoista heti ensimmäisten joukossa.

Ollaan yhteydessä!

Linkki Facebook-sivuille:

https://www.facebook.com/seniorihoiva/

 

 

TIEDOTE 15.11.2016

UUSI KOTIMAINEN HOIVA-ALAN YRITYS ALOITTAA PALVELUTOIMINTANSA

15.11.2016 9:00 | Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoiva Oy käynnistää palvelutoimintansa viidessä eri kunnassa tiistaina 15.11.2016. Toiminta laajennetaan vähitellen koko Suomeen. Yrityksen missiona on rikastaa senioreiden elämää luomalla heille onnellisia ja unohtumattomia hetkiä sekä helpottamalla heidän selviytymistään omassa kodissaan ja päivittäisissä arjen askareissaan.

Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen toiminta pohjautuu Aalto-yliopistossa kehitettyyn uuteen liiketoimintamalliin. Yritys rekrytoi tällä hetkellä aktiivisesti työntekijöitä palvelemaan asiakkaidensa henkilökohtaisina avustajina Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Kirkkonummella ja Vantaalla. Yrityksen työntekijät valitaan huolellisesti ja heidät perehdytetään kunkin asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita varten.

”Uskomme vahvasti ikäihmisten haluun asua omassa kodissaan onnellisena elämänsä loppuun saakka. Me teemme siitä mahdollista”, Suomen Seniorihoiva Oy:n toimitusjohtaja Mika Suominen kertoo.

Yritys pyrkii tulevaisuudessa olemaan merkittävä kotimainen toimija ja työllistämään tuhansia työntekijöitä ympäri Suomen.

Yhteyshenkilö / lisätietojen antaja:

Toimitusjohtaja Mika Suominen, 050 549 9707, mika.suominen@suomenseniorihoiva.fi, suomenseniorihoiva.fi

STT Info

https://www.sttinfo.fi/tiedote/uusi-kotimainen-hoiva-alan-yritys-aloittaa-palvelutoimintansa?publisherId=54140766&releaseId=54141480

 

MEDIASTA POIMITTUA 15.11.2016

Artikkeli lehdessä Viisykkönen;
”Uusi yritys: Yksityistä senioriapua tarjolla Kirkkonummella
– vanhukselle avustaja 29 €/h”

http://www.viisykkonen.fi/uutiset/uusi-yritys-yksityist%C3%A4-senioriapua-tarjolla-kirkkonummella-%E2%80%93-vanhukselle-avustaja-29-%E2%82%ACh