Siivouspalvelu Tampere

Suomen Seniorihoiva - Siivouspalvelu Tampere

Laadukas kotisiivous senioreille Tampereella

Kun arki muuttuu haastavaksi tai liikkuminen vaikeutuu, kotiympäristön puhtaanapito voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Me Suomen Seniorihoivassa ymmärrämme tämän ja tarjoamme senioreille kohdennettuja siivouspalveluita Tampereella, jotka tukevat itsenäistä asumista turvallisesti ja mukavasti omassa kodissa.

Palvelumme sisältävät niin suursiivouksen kuin säännöllisen ylläpitosiivouksenkin, ja kaikki työt tehdään huolellisesti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Siivouspalvelumme on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden tarpeisiin, huomioiden heidän kotinsa erityisvaatimukset.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

Esimerkkejä kotisiivouksen sisällöstä:

 • Keittiön pintojen pyyhintä
 • Jääkaapin siivous ja pilaantuneiden ruokien poisto
 • Roskien pois vieminen
 • Roskakaapin siivous
 • Kodin turvallisuuden edistäminen
 • Kaatumisriskien ehkäisy
 • Imurointi
 • Lattioiden ja mattojen imurointi
 • Lattioiden moppaus
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä
 • Astioiden tiskaus
 • Pyykinpesu
 • Vaatteiden silitys
 • Puutarhanhoito ja pihatyöt

Verohyödyt ja kotitalousvähennys

Siivouspalvelumme ei ainoastaan vapauta aikaa ja energiaa muuhun, vaan se on myös taloudellisesti järkevä valinta. Palvelumme ovat arvonlisäverottomia, ja lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen, joka kattaa osan kustannuksista. Tämä tekee palvelustamme erittäin kustannustehokkaan.

Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Autamme mielellämme vähennyksen hakemisessa, jotta voit saada täyden hyödyn palveluidemme tarjoamista säästöistä.

Ympärivuorokautinen palvelu

Ymmärrämme, että tarve siivoukselle ei katso kelloa. Siksi palvelumme on saatavilla vuorokauden ympäri, joka päivä. Olipa kyseessä äkillinen tarve siivoukselle tai säännöllinen apu, olemme valmiita tukemaan sinua ja takaamaan, että kotisi pysyy puhtaana ja viihtyisänä.

Tämä joustavuus on erityisen tärkeää, kun asiakkaamme arvostavat rauhaa ja omaa aikaa. Voit luottaa siihen, että tulemme paikalle sovittuna aikana ja suoritamme työmme tehokkaasti ja huomaamattomasti.

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu

Kaikki siivoojamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka ymmärtävät erityisesti seniorien tarpeita. Heidät on valittu ja koulutettu tarjoamaan paitsi laadukasta siivousta, myös ystävällistä ja kunnioittavaa palvelua.

Henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että nimetty siivooja tuntee asiakkaansa ja heidän kotinsa erityispiirteet, mikä tekee palvelukokemuksesta turvallisen ja miellyttävän. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän kotinsa on hyvissä käsissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos kaipaat lisätietoja siivouspalveluistamme Tampereella tai haluat varata ajan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Olemme täällä auttaaksemme sinua pitämään kotisi puhtaana ja viihtyisänä.

Me Suomen Seniorihoivassa olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukemaan senioreiden itsenäistä elämää. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, kuinka voimme auttaa juuri sinua tai läheistäsi.