Henkilökohtainen avustaja Kauniainen

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita asiakkaiden koteihin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelutarjontamme keskeisen osan muodostavat henkilökohtaisen avun palvelut sekä ikäihmisten hoivapalvelut. Teemme kaikkea aina seuranpidosta sairaanhoitoon.

Palvelemme Kauniaista Espoon Tapiolan toimistostamme käsin, jolloin pystymme reagoimaan hyvin nopeisiinkin palvelun tarpeisiin. Kauniainen muodostaa meille tärkeän alueen Uudellamaalla ja useat työntekijämme asuvat Kauniaisissa tai sen välittömässä läheisyydessä.

PALVELUKONSEPTI:

  • Kiireetön kotihoito — meillä on aikaa
  • Aina sama avustaja tai hoitaja
  • Seuranpito ja asiointiapu
  • Henkilökohtainen avustaminen
  • Kotisairaanhoito
  • Kuntouttava hoivapalvelu
  • Siivouspalvelu senioreille
  • Kotiutuspalvelu sairaalasta
  • Saattohoito omassa kodissa
  • Omaishoidon lomitukset

Henkilökohtainen apu takaa onnistuneen arjen

Henkilökohtainen avustaja toteuttaa kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimenpiteitä. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Yksilöllisen palvelukokonaisuuden ansiosta seniori, vammautunut tai muuten kroonisesti sairastunut ihminen voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia arjestaan tai hyvin ansaituista eläkepäivistään. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

Henkilökohtainen avustaja tuo myös helpotusta omaishoitoon. Jos pariskunnasta toinen tarvitsee hoitoa, niin usein puolisosta tulee omaishoitaja. Se on luonnollista, mutta välillä myös rankkaa.

Henkilökohtainen avustaja mahdollistaa sen, että pariskunnan yhdessäolo ei ole pelkkää omaishoitoa ja kotitöitä, vaan aikaa vapautuu muuhun yhdessä tekemiseen.

Toteutamme palveluamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki avustajat ovat meillä töissä suurella sydämellä, iloisella mielellä ja terveellä maalaisjärjellä, ja heidät on valittu tehtävään tarkan rekrytointiprosessimme mukaisesti.

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Helena, 87v.

"Olen erittäin tyytyväinen. Avustajani on oma-aloitteinen ja positiivinen. Kiitos!"

Kiireetön henkilökohtainen avustaja

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja, joka toimii asiakkaan tukena ja turvana kaikessa toiminnassa. Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut sisältävät esimerkiksi avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, pukeutumisessa tai peseytymisessä. Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Kauniainen - Henkilökohtainen apu Kauniainen - Hoiva avustaja Kauniainen - Vammaispalvelut Kauniainen

Asiointi ja matkailu

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa. Monet haaveilevat vielä kerran lähtevänsä jonnekin lämpimään tai mökille järven rauhaan. Teemme siitä mahdollista.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Kauniainen - Grankulla - Henkilökohtainen apu Kauniainen - Grankulla - Hoiva avustaja Kauniainen - Vammaispalvelut Kauniainen

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme monipuolista virikkeellistä palvelua. Esimerkiksi liikunta, askartelu, ompelu, korttipelit, teatteri, ooppera, musiikki, urheilutapahtumat ja elokuvat ovat kaikki hyödyllistä virikkeellistä toimintaa ja parantavat elämänlaatua ja lisäävät vireystilaa.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Kauniainen - Grankulla - Henkilökohtainen apu Kauniainen - Grankulla

Kotipalvelut ja pihatyöt

Kotipalvelumme kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen ja puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Kauniainen - Grankulla - Palvelukeskus Villa Breda - Henkilökohtainen apu Kauniainen - Grankulla

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Kaarina, 89v.

"Henkilökohtainen palvelualttius ja empaattinen työote."

Missä päin Kauniaista Suomen Seniorihoiva palvelee?

Suomen Seniorihoivan kotipaikka ja toimipiste sijaitsevat Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Iso Omenassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme lukuisia asiakkaitamme Kauniaisissa.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Kauniaista, joten kotisi lähialue on varmasti tuttu meillekin – oli kyseessä sitten Granin keskusta tai taajama-alueet.

Esimerkiksi palvelukeskus Villa Breda majoittaa lukusia nykyisiä ja entisiä asiakkaitamme ja käymme Villa Bredassa lähes päivittäin.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Kauniainen - Grankulla - Henkilökohtainen apu Kauniainen - Grankulla

Suomen Seniorihoiva Oy
Henkilökohtainen avustaja Kauniainen
Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11 A
02230 Espoo
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen Seniorihoiva on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hyväksymä palvelusetelituottaja, kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Voit tutustua yleisesti hoivapalveluihimme tällä sivustolla.

Voit lukea lisää palvelusetelillä tuottamistamme palveluista tältä sivustolta. Palveluseteli käy Kauniaisissa esimerkiksi omaishoidon lomitukseen tai vammaspalveluiden henkilökohtaiseen apuun.

Kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksesi toivomanasi ajankohtana!

Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on päästä yhdessä samalle aaltopituudelle hoidon tarpeestanne ja konkretisoida yrityksemme arvot ja toimintaperiaatteet.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja sovitaan halutessanne sopiva tutustumiskäynnin ajankohta mahdollista henkilökohtaista avustajaa varten.

Henkilökohtainen avustaja on saatavilla kaikkialla Suomessa. Olemme toimineet jo pidempään muun muassa paikkakunnilla; EspooHelsinki, VantaaKauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Pori, Tampere, Turku, Salo, Lohja ja Siuntio.


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000

 

Hinnoittelemme henkilökohtaisen avun palvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme henkilökohtainen apu on arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös palveluseteli, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa henkilökohtaisen avustajan ja muiden hoivapalveluiden hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää