Kotiapu Espoo

Suomen Seniorihoiva - Kotiapu Espoo

 

Kotihoidon merkitys ikääntyneiden arjessa

Kun ikääntyneiden toimintakyky alkaa heikentyä, arjen askareet voivat muuttua ylivoimaisiksi. Kotihoito on avainasemassa, kun tavoitteena on mahdollistaa ikääntyneiden itsenäinen elämä omassa kodissaan. Espoossa, kuten muuallakin Suomessa, väestön ikääntyminen on tuonut mukanaan kasvavan tarpeen laadukkaille kotihoitopalveluille. Kotihoidon avulla vanhukset voivat nauttia tutusta ympäristöstään ja säilyttää päivittäisen rutiininsa, mikä on tärkeää sekä mielen että kehon hyvinvoinnille.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Laadukas kotihoito ei tarkoita pelkästään perushoitoa ja -huolenpitoa, vaan se kattaa myös henkilökohtaisen avun, kuten asiointiapu ja seuranpito. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa ikääntyneitä säilyttämään sosiaaliset suhteensa ja osallistumaan yhteiskunnalliseen elämään, mikä on erityisen tärkeää yksinäisyyden ehkäisemiseksi.

Palveluiden räätälöinti yksilöllisiin tarpeisiin

Yksilölliset tarpeet vaativat yksilöllisiä ratkaisuja. Jokainen vanhus on ainutlaatuinen, ja heidän tarpeensa vaihtelevat. Palveluiden räätälöinti alkaa perusteellisesta tarvekartoituksesta, jossa selvitetään asiakkaan toiveet ja vaatimukset. Tämä mahdollistaa sen, että hoiva- ja tukipalvelut vastaavat juuri niitä haasteita, joita vanhukset kohtaavat päivittäisessä elämässään.

Henkilökohtainen lähestymistapa ja jatkuva vuoropuhelu asiakkaan sekä hänen läheistensä kanssa varmistavat, että palvelut kehittyvät ja mukautuvat asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan. Tämä on erityisen tärkeää, sillä se takaa, että ikääntyneet saavat meiltä juuri heille sopivaa tukea ja apua.

Laadun takeena ammattitaitoinen henkilökunta

Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta on laadukkaan kotihoidon kulmakivi. Espoossa ja muualla Suomessa panostamme henkilöstömme valintaan ja koulutukseen, jotta asiakkaat voivat luottaa saavansa parasta mahdollista hoitoa. Hoitajien ammattitaito ja empaattinen suhtautuminen asiakkaisiin luovat perustan luottamukselliselle ja turvalliselle hoitosuhteelle.

Kotihoitajat ovat paitsi hoivan ammattilaisia, myös he tuovat iloa ja turvaa vanhusten päiviin ja ovat usein myös linkki ikääntyneiden ja heidän perheidensä välillä. Koulutuksen ja kokemuksen myötä he osaavat kohdata monenlaisia tilanteita ja tarpeita kunnioittavasti ja ammattitaidolla.

Palvelut saatavilla ympäri vuorokauden

Kotihoitopalveluiden joustavuus on tärkeää, sillä avun tarve ei katso kelloa. Espoossa kotihoitopalvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, mikä takaa sen, että ikääntyneet saavat tarvitsemansa avun juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsevat. Olipa kyseessä sitten yöllinen hätätilanne tai päiväsaikaan tarvittava tuki, palvelut ovat vain puhelinsoiton päässä.

Ympärivuorokautinen saatavuus tuo mielenrauhaa niin ikääntyneille itselleen kuin heidän omaisilleenkin. Tieto siitä, että apu on aina lähellä, vähentää huolta ja stressiä, ja mahdollistaa paremman elämänlaadun sekä itsenäisyyden säilymisen.

Arvot, jotka ohjaavat toimintaa

Inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus ovat arvoja, jotka ohjaavat kotihoitopalveluiden toimintaa Espoossa. Nämä arvot heijastuvat kaikessa toiminnassa, asiakassuhteiden rakentamisessa ja ylläpidossa. Asiakkaan kohtaaminen yksilönä, hänen tarpeidensa kuunteleminen ja kunnioittaminen ovat perusta, jolle laadukas kotihoito rakentuu.

Arvojen mukainen toiminta varmistaa, että ikääntyneet kokevat itsensä arvostetuiksi ja että heidän ihmisarvoaan kunnioitetaan jokaisessa kohtaamisessa. Tämä luo pohjan luottamukselle ja pitkäjänteiselle yhteistyölle kotihoitopalvelun ja asiakkaan välillä.

Espoon vihreät keitaat – virkistystä ja hyvinvointia

Espoo tunnetaan vihreistä keitaistaan, kuten keskuspuistosta ja rantaraitista, jotka tarjoavat ikääntyneille asukkaille mahdollisuuden virkistäytyä ja nauttia luonnosta. Kotihoitopalvelut voivat sisältää myös ulkoiluapua, jolloin vanhukset pääsevät nauttimaan Espoon kauniista luontoympäristöstä turvallisesti ja mukavasti. Luonnon läheisyys on todistetusti hyväksi mielen ja kehon hyvinvoinnille, ja se onkin arvokas osa ikääntyneiden elämänlaadun parantamista.

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat tärkeitä aktiviteetteja, jotka tukevat ikääntyneiden fyysistä terveyttä ja henkistä virkeyttä. Espoon monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tarjoavatkin mainion lisän kotihoitopalveluiden tarjontaan, ja ne ovat osa kokonaisvaltaista lähestymistapaa vanhusten hyvinvoinnin edistämisessä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.