Kauppa-apua vanhuksille

Suomen Seniorihoiva - kauppa-apua vanhuksille

Kauppa-avun tärkeys seniorikansalaisille

Iän myötä jokapäiväiset toimet voivat käydä vaikeammiksi. Kaupassa käynti voi olla iäkkäille henkilöille erityisen uuvuttavaa, ja liukkaat kelit tai painavat kassit voivat lisätä turvallisuusriskejä. Kauppa-apu on suosittu palvelu, joka tukee seniorien itsenäistä elämää ja tarjoaa mielenrauhaa sekä heille itselleen että heidän omaisilleen.

Luotettava ostosapu takaa, että vanhukset voivat nauttia terveellisestä ja vaihtelevasta ruokavaliosta ilman huolta kauppareissun rasituksista. Palvelumme avulla he voivat laatia ostoslistansa ja luottaa, että kaikki tarpeelliset tuotteet toimitetaan suoraan heidän kotiovelleen ja aina jääkaappiin saakka. Vaihtoehtoisesti asiakas voi lähteä ostoksille yhdessä avustajan kanssa, jolloin kaupassa käynti on samalla virikkeellistä ja aktivoivaa toimintaa seniorille.

Suomen Seniorihoiva - kauppa-apua vanhuksille

Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan toiveiden huomioiminen

Henkilökohtainen palvelu on kaiken ydin, kun kyse on seniorien kauppa-avusta. Jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja on tärkeää ottaa huomioon heidän yksilölliset toiveensa ja tarpeensa. Meidän ammattitaitoinen avustajamme kuuntelee aina asiakkaan toiveita ja vastaa juuri hänen henkilökohtaisia tarpeitaan.

Asiakkaan toiveiden huomioiminen tarkoittaa myös, että voimme tarjota laajempaa palvelua kuin vain yhdessä ostoksilla käyminen. Palvelumme voi sisältää apua tuotteiden järjestelyssä kotona, mikä on erityisen tärkeää, jos asiakkaalla on liikkumisen kanssa vaikeuksia tai vaikkapa muistihäiriöitä.

Voimme lisäksi yhdessä valmistaa maittavia ja terveellisiä aterioita tai vaikkapa leipoa yhdessä pullaa tai kakkua. Olemme myöskin juttuseurana ruokailun tai kahvittelun lomassa. Palveluun on myös helppo yhdistää esimerkiksi kotitaloustöitä kuten siivousta, tiskausta ja pyykinpesua. Niin ikään korttipelit ja ulkoilu yhdessä oman avustajan kanssa tuovat päivään mukavasti piristystä.

Suomen Seniorihoiva - kauppa-apua vanhuksille

Voit tutustua yleisesti hoivapalveluihimme täältä.

Ravintoarvot kuntoon

Ikääntyessä aineenvaihdunta ja ruokahalu hidastuvat, mikä korostaa tarvetta kiinnittää huomiota ravinnon laatuun ja ravintoarvoihin. Moni ikäihminen saattaa syödä samoja ruokia päivästä toiseen, sillä etenkin yksin asuvalle aterioiden suunnittelu saattaa olla haastavaa.

Ruokahalun ollessa niukka, on suositeltavaa syödä pieniä aterioita tiheästi. Näin ollen jokaisen suupalan ravintosisällön tulisi olla kunnossa. Etenkin proteiinin, D-vitamiinin, kuidun ja nesteen saantiin kannattaa kiinnittää huomiota.

Sokerin tiedetään aiheuttavan tulehdustilaa kehossa, lisäävän Alzheimerin taudin ja diabeteksen riskiä sekä heikentävän muistia. Runsas sokerinsaanti aiheuttaa myös maksan rasvoittumista. Sokerin käyttöä tuleekin välttää erityisesti silloin, kun taustalla on jokin muu sairaus, kuten syöpä, sillä jatkuvan tulehdustilan ylläpitäminen voi hidastaa paranemista.

kauppa-apua vanhuksille - seniorihoiva

Kauppa-apua vanhuksille turvallisesti ja luotettavasti

Turvallisuus ja luotettavuus ovat avainasioita valittaessa palveluntarjoajaa seniorien kauppa-avuksi. Palvelumme on vastuullinen, luotettava ja olemme varautuneet odottamattomiin tilanteisiin.

Luotettava palveluntarjoaja pitää kiinni sovituista aikatauluista ja lupauksista, ja asiakkaat voivat luottaa siihen, että ostoksille lähdetään sovitussa ajassa tai heidän ostoksensa toimitetaan turvallisesti perille. Tämä luo vahvan perustan luottamukselliselle asiakassuhteelle.

Suomen Seniorihoiva - kauppa-apua vanhuksille

Palvelun saatavuus ja joustavuus

Seniorien kauppapalvelun tulee olla helposti saatavilla ja joustava, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Palvelumme on käytettävissä silloin, kun asiakas sitä tarvitsee, olipa kyseessä äkillinen tarve tai säännöllinen avunpyyntö.

Joustavuus tarkoittaa myös, että palvelumme pystyy sopeutumaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin. Jos asiakkaan terveydentila muuttuu, palvelumme kykenee vastaamaan uusiin vaatimuksiin ja tarjoamaan tarvittavaa lisätukea.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

Yhteistyö ja viestintä

Yhteistyö asiakkaan, hänen läheistensä ja meidän avustajan välillä on keskeistä, jotta palvelu voi toimia mahdollisimman sujuvasti. Avoin viestintä auttaa ymmärtämään asiakkaan toiveita ja tarpeita paremmin, ja mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin tai erityistoiveisiin.

Viestinnän tulee olla selkeää ja ymmärrettävää kaikille osapuolille. Tämä varmistaa, että kaikki ovat ajan tasalla ja että palvelumme vastaa asiakkaan odotuksia kerta toisensa jälkeen.

Suomen Seniorihoiva - kauppa-apua vanhuksille

Arvot ja eettisyys toimintamme ytimessä

Hoiva-alan yrityksenä meidän toimintamme ytimessä ovat inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus. Nämä arvot heijastuvat kaikessa toiminnassamme ja ovat perusta sille, miten kohtelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme päivittäisessä työssämme.

Eettinen toimintatapa merkitsee vastuullisuutta, oikeudenmukaisuutta ja hyvän tavan mukaisia toimintatapoja. Kun nämä arvot ovat kunnossa, asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän hyvinvointinsa on aina etusijalla.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja tule meille asiakkaaksi.