Yksityinen kotihoito kiireettömästi

Kiireetön kotihoito on arjen askareissa auttamista – kotona ja kodin ulkopuolella

Kotihoito on laaja käsite, minkä takia eri palveluntarjoajien välillä se voi tarkoittaa eri asiaa. Meillä kiireetön kotihoito tarkoittaa asiakkaamme kokonaisvaltaista auttamista ja arjen helpottamista.

Kiireetön kotihoitomme on saatavilla kaikkialla Suomessa vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa.

Suomen Seniorihoiva - Yksityinen kotihoito Helsinki Espoo Vantaa - Kiireeton kotihoito

Saat meiltä halutessasi hoivakotia paremmat palvelut omaan kotiisi, jossa on panostettu erityisesti palvelun kiireettömyyteen, korkeaan laatuun, asiakkaan yksilölliseen huomioimiseen sekä hoidon turvallisuuteen.

Asiakastyytyväisyytemme on 4,7 / 5

 

Soita ja tilaa 010 324 9000

 

Suomen Seniorihoiva korona covid helsinki espoo turku tampere

Löydät alempaa tältä sivulta tarkemman kotihoidon palvelukuvauksen.

Kotihoitoa ja muita kotipalveluita saa toteuttaa vain kunnan erikseen hyväksymät yritykset.

Suomen Seniorihoiva on kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä kotihoidon palveluntuottaja, jonka toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Teille henkilökohtaisesti nimetty omahoitaja toteuttaa kotihoidon joka kerta – omahoitaja ei vaihdu kuin poikkeustapauksissa

Hoitohenkilö muodostuu tutuksi ja usein hyväksi ystäväksi, kun yksi ja sama henkilö toteuttaa kotihoidon teille joka kerta. Näin hoidon laatu paranee, kun asiakkaan tarpeet ovat tuttuja, eikä samoja asioita ja ”pelisääntöjä” tarvitse käydä joka kerta uudestaan läpi.

Kotihoito muuttuu näin paljon miellyttävämmäksi osaksi arkea, kun varsinainen hoidettavana olemisen tunne katoaa tuttuuden myötä.

Laajemmissa palvelutarpeissa asiakkaalle nimetään oma hoitotiimi, joka koostuu esimerkiksi 2-4 hoitajasta, jotka ovat aina samoja.

Toki lomat, sairastumiset sekä laajemmat kotihoidon tarpeet ovat poikkeuksia, jolloin hoitohenkilö on eri, mutta lähtökohtaisesti sama henkilö suorittaa hoidon.

Leppoisat ja rauhalliset käynnit tutulla omahoitajalla

Tuttu ja turvallinen omahoitaja takaa kiireettömän ja miellyttävän käynnin, jossa on aikaa rupatella vaikka kahvikupin ääressä pidempäänkin. Samalla tulee kuulumiset ja voinnit vaihdettua, mikä on olennainen osa ikäihmisen kotihoitoa.

Samalla asiakkaamme tuntevat olonsa huomioiduksi ja arvokkaaksi, kun hoitajillamme on aikaa vaikka koko päiväksi.

Aino, 90v.

"Ihanaa, kun on sama hoitaja, joka jaksaa piristää."

Marjatta, 80v.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että hoitajan käyntiin on varattu riittävästi aikaa."

Hienovarainen ja kiireetön palvelu – yksityisyyttänne kunnioittaen

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä työntekijöillämme ole logoilla varustettuja hoitoasuja, vaan tulemme luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Toimimme myös aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi.

yksityinen kotihoito Helsinki - kotipalvelu korona - koronavirus oireet - Korona oireet

Kotihoidon palvelukuvaus

Räätälöimme kotihoidon täysin teidän tarpeidenne mukaan. Luomme kanssanne palvelu- ja hoitosuunnitelman, jossa sovimme tarkemmin, mitä kaikkea palvelukokonaisuuteen kuuluu. Palvelu- ja hoitosuunnitelmaa tarkastellaan ja päivitetään tarpeen vaatiessa.

Kotihoitoa voidaan toteuttaa muutamista kerroista kuussa aina ympärivuorokautiseen 24/7-palveluun saakka.

Tässä esimerkkejä siitä, mitä yksityinen kotihoito voi sisältää:

  • Seuranpito kotona tai kodin ulkopuolella (erilaiset harrastukset tai ihan vain kahviseura)
  • Asiointiapu esimerkiksi kaupassa, teatterissa tai apteekissa
  • Digiapu tietokoneen, älypuhelimen, internetin tai television käytössä
  • Ulkoilussa auttaminen
  • Ruoanlaitto, siivoaminen sekä muut kotitaloustyöt sisällä ja ulkona
  • Terveellisestä ravitsemuksesta huolehtiminen
  • Pukeutumisessa, peseytymisessä ja syömisessä auttaminen
  • Yleinen vanhusten kotipalvelu ja arjessa auttaminen esimerkiksi teknisten laitteiden käyttämisessä
  • Lääkemuistutukset
  • Lääkehoito

Yleisesti pystymme toteuttamaan mitä tahansa, jossa sinä tai läheisesi kaipaatte apua. Tarkoituksena on luoda teille yksilöity palvelukokonaisuus, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman vaivatonta, turvallista ja virikkeellistä.

Suomen Seniorihoiva kiireeton kotihoito helsinki espoo turku tampere

Tarvittaessa huolehdimme myös terveellisestä ravitsemuksesta, sillä ikäihmisten tulisi kiinnittää entistä enemmän huomiota monipuoliseen ravintoon. Etenkin yli 80-vuotiaiden keskuudessa tavataan usein laihtumista ja vitamiinien puutoksia.

Mikäli palveluntarpeenne on enemmän kodin siisteyteen liittyvää, voitte lukea lisätietoa siivouspalveluistamme tältä sivustolta.

Mikäli tarvitsette lääkinnällistä hoitoa tai hoitajan ammattitaitoa vaativaa palvelua, niin sekin onnistuu kotisairaanhoidon avulla. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin selvitetään palveluntarpeenne.

Kiinnitämme erityisen suurta huomiota kodin turvallisuuteen, koska iso osa ihmisten tapaturmista sattuu juuri kotona. Saatte meiltä ehdotuksia ja tarvittaessa toteutuksen siihen, miten kodistanne poistetaan suurimmat tapaturmille altistavat riskitekijät.

Kotihoito ja sen tekijät – kuka sinua tai lähimmäistäsi hoitaa?

Kotihoitoa toteuttaa hoitohenkilökuntamme, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja avustajista.

Yksityinen kotihoito ei välttämättä vaadi erillistä hoitajan tutkintoa, mikäli hoito on seuranpitoa, harrastamista sekä arkisissa asioissa auttamista. Tarjoamme teille ilmaisen tutustumiskäynnin, jonka tarkoitus on se, että selvitämme, millainen hoitotarve teillä on. Sen perusteella osaamme nimetä teille ja teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvan omahoitajan.

Hoitohenkilöiden ja hoitajien rekrytoinnissa käytämme laajaa 4-vaiheista rekrytointiprosessia, jotta löydämme kaikkein sitoutuneimmat, osaavimmat ja motivoituneimmat tekijät. Vain näin voimme taata sinulle, että yksi ja sama henkilö suorittaa hoidon joka kerta, toki mainittuja sairastumisia tai lomia lukuun ottamatta.

Hoitohenkilömme palvelevat teitä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Voit lukea lisää asiakaskokemuksista tältä sivulta.

Kenelle kiireetön kotihoito on tarkoitettu?

Kiireetön kotihoito on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat apua arjen askareisiin joko omassa kodissaan tai kodin ulkopuolella.

Meiltä löytyy laaja kokemus eri hoidon tarpeessa olevista henkilöistä. Olemme erikoistuneet erityisesti vanhusten sairauksien, muistisairauksien ja neurologisten sairauksien sekä eri kroonisten sairauksien hoitoon ja kuntoutukseen asiakkaan kotona.

Näitä ovat esimerkiksi:

Suomen Seniorihoiva - kotipalvelu korona - koronavirus oireet

Olemme kokemuksemme ansiosta hoitaneet hyvin todennäköisesti vastaavassa hoidon tarpeessa olevaa asiakasta, kuin mitä teidänkin mielessä oleva hoidon tarve on.

Palvelumme soveltuu myös sairauksien ehkäisyyn ja elämän laadun kohottamiseen. Esimerkiksi lihaskuntoharjoittelulla voidaan ehkäistä sarkopeniaa eli lihaskatoa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, millainen hoidon tarve sinulla tai lähimmäiselläsi on.

Yksityisen kotihoidon hinta

Kotihoidon hinta on 39 €/h – 49 €/h (alv. 0%) riippuen asuinpaikastanne ja palvelun tarpeestanne. Voit tutustua tarkemmin kotihoidon hintaan tältä sivustolta.

Huomaathan myös mahdollisuuden vähentää 60% kotihoidon työn hinnasta kotitalousvähennyksellä aina 3500 € per henkilö per vuosi asti. Pariskunta voi yhdessä vähentää 7000 € ostetusta palvelusta.

Edellä mainituista hinnoista saa siis -60 % kotitalousvähennyksellä pois, jolloin palvelun todellinen kustannus on 15,60 €/h – 19,60 €/h (alv. 0 %).

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät täältä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa ja vastaamme kaikkiin siihen liittyviin kysymyksiisi.

Voit myös kattaa osan hoivapalveluiden kustannuksista eläkettä saavan hoitotuella, jota voit hakea Kelalta.

Voit lukea lisätietoa hoivapalveluistamme tältä sivustolta.

yksityinen kotihoito Helsinki

Kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksesi toivomanasi ajankohtana!

Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on päästä yhdessä samalle aaltopituudelle hoidon tarpeestanne ja konkretisoida, että yritys ei hoida sinua tai lähimmäistäsi, vaan toinen ihminen.

Sen takia haluamme tarjota ilmaisen tutustumiskäynnin, jotta saat paremman kuvan siitä, millainen ihminen toimii sinun tai läheisesi hoitajana, miten arvomme kohtaavat ja miten pystymme vastaamaan kotihoidon tarpeisiinne.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja sovitaan halutessanne sopiva tutustumiskäynnin ajankohta mahdollista kotihoitoa varten.

Suomen Seniorihoivan yksityinen kotihoito on saatavilla kaikkialla Suomessa.

Olemme toimineet jo pitkään muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kouvola, Kuopio, Lahti, Pori, Tampere, Turku, Salo, Lappeenranta, Lohja, Oulu, ja Siuntio.

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Yksityinen kotihoito hinnoitellaan tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Kiireetön kotihoito on palveluna arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston kotihoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös palveluseteli, johon on erillinen hinnasto kuntakohtaisesti. Toimimme mm. seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kerava, Kirkkonummi, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Salo, Siuntio, Tampere ja Turku.

Lue lisää