Kotisairaanhoito Espoo

Kotisairaanhoito – ammattitaitoista sairaanhoitoa kotonasi

Kotisairaanhoito on sairaanhoitoa, joka toteutetaan hoidettavan kotona.

Kotona tehty sairaanhoito on monissa tapauksissa turvallisempaa kuin sairaalahoito, koska kotona ei ole Suomessa hyvin yleisen sairaalabakteerin riskiä. Monet tutkimukset myös puoltavat sitä, että leikkauspotilaat toipuvat nopeammin kotona kuin sairaalassa.

Kotisairaanhoito mahdollistaa senioreiden asumisen omassa kodissaan terveydentilasta riippumatta – hoivakotiin ei siis tarvitse mennä, jos se ei tunnu mieleiseltä.

Suomen Seniorihoiva on Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palveluntuottaja, jonka toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Toteutamme kotisairaanhoitoa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa Kirkkonummella, Lohjalla ja Siuntiossa.

Tuotamme luotettavasti ja turvallisesti kattavat sairaanhoidon palvelut suoraan asiakkaiden koteihin, mikä mahdollistaa senioreiden asumisen omassa kodissaan terveydentilasta riippumatta – mahdollisesti jopa elämän loppuun saakka.

Asiakkaan luona käy aina sama hoitaja, jolloin potilaan terveydentilaa pystytään seuraamaan erittäin tehokkaasti ja mahdollisiin muutoksiin voidaan reagoida nopeasti. Näin myös hoidon laatu pysyy korkealuokkaisena.

Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kotisairaanhoito Espoo

Esimerkkejä kotisairaanhoidon palveluistamme:

 • lääkkeiden annosteleminen ja antaminen
 • lääkkeiden vaikutusten ja sivuoireiden seuraaminen
 • terveydentilan ja oireiden seuranta
 • virtsanerityksen ja vatsantoiminnan seuraaminen
 • haavanhoito
 • hakasten/ompeleiden poistot
 • suuhygienia
 • kiputilojen seuranta ja hoitaminen
 • katetroinnit
 • letkuruokinta
 • verensokerin mittaaminen ja seuranta
 • verenpaineen mittaaminen ja seuranta
 • reseptien uusiminen ja apteekissa asiointi

Kotisairaanhoito Espoo - Tapiola - Westend - Haukilahti

Kaikki työntekijämme rekrytoidaan ja valitaan huolellisesti. Hoitohenkilökunnalle järjestetään lisäksi lääkehoidon täydennyskoulutusta, ja heidän ammattitaitoaan ylläpidetään ja kehitetään säännöllisesti.

Palvelutarjontamme keskeinen osa muodostuu kotisairaanhoito- ja avustuspalveluista ikääntyvän ihmisen elämään. Uskomme jokaisen seniorin olevan tärkeä ja ainutlaatuinen, ja tämän periaatteen mukaisesti noudatamme kaikessa toiminnassamme äärimmäistä kunnioitusta jokaisen seniorin kallisarvoista elämäntarinaa ja ihmisarvoja kohtaan.

Palvelumme edistävät asiakkaan sujuvaa arkea mahdollistaen sen, että ikäihminen voi asua turvallisesti ja mielekkäästi kodissaan mahdollisimman pitkään.

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Marjatta, 80v.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että hoitajan käyntiin on varattu riittävästi aikaa."

Missä päin Espoota Suomen Seniorihoiva sijaitsee?

Suomen Seniorihoivan kotipaikka ja päätoimipiste sijaitsevat Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Iso Omenassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme lukuisia espoolaisia asiakkaitamme.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Espoota, joten kotisi lähialue on varmasti tuttu meillekin – oli kyseessä sitten Tapiola, Westend, Haukilahti tai kenties Järvenperä.

Suomen Seniorihoiva Espoo - Iso Omena - Kotisairaanhoito Espoo – Tapiola – Otsolahti - Länsikorkee – Hakalehto - Pohjois-Tapiola – Laajalahti – Friisinmäki – Otaniemi – Westend – Haukilahti – Mankkaa - Olari – Kuitinmäki – Matinkylä – Friisilä -Iivisniemi – Suomenoja – Puolarmetsä - Puolarmetsän sairaala - Jorvin sairaala – Nöykkiö – Kivenlahti – Kattilalaakso – Latokaski – Espoonlahti – Suvisaaristo - Etelä-Leppävaara – Kilo – Karakallio – Nihtisilta – Pohjois – Leppävaara – Lintuvaara – Uusmäki – Viherlaakso – Laaksolahti – Lähderanta - Karvasmäki – Kunnarla – Sepänkylä - Espoon Keskus – Kauklahti - Kumpyöli - Karhusuo Nupuri – Nuuksio – Siikajärvi – Niipperi – Lippajärvi – Kalajärvi – Lakisto - Niittykumpu – Järvenperä – Muurala – Tillinmäki – Saunalahti

Suomen Seniorihoiva Oy
Kotisairaanhoito Espoo
Kauppakeskus Iso Omena
Palvelut ja toimistot C, 5. krs
Piispansilta 11 A
02230 Espoo
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen Seniorihoiva on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Espoon kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja, kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Voit tutustua yleisesti hoivapalveluihimme tällä sivustolla.

Meillä käy myös Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kotihoidon palveluseteli sekä vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palveluseteli. Palveluseteliasioista voit lukea lisää tältä sivustolta.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana. Tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yrityksemme arvoista ja toiminnasta sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Toteutamme kotisairaanhoitoa paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tampere, Lohja ja Siuntio.

 

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000


Hinnoittelemme palvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme kotisairaanhoito on arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös Espoon kotihoidon palveluseteli, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää