Hoivapalvelut Kauniainen – Grani

Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelutarjontamme keskeisen osan muodostavat monipuoliset ikäihmisten hoivapalvelut. Teemme kaikkea aina seuranpidosta sairaanhoitoon.

Suomen Seniorihoiva kiireeton kotihoito helsinki espoo turku tampere

Palvelemme Kauniaista Espoon Matinkylän toimistostamme käsin, jolloin pystymme reagoimaan hyvin nopeisiinkin palvelun tarpeisiin. Kauniainen muodostaa meille tärkeän alueen Uudellamaalla ja useat työntekijämme asuvat Kauniaisissa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Palvelemme suomeksiruotsiksi ja englanniksi.

PALVELUKONSEPTI:

 • Kiireetön kotihoito — meillä on aikaa
 • Aina sama avustaja tai hoitaja
 • Seuranpito ja asiointiapu
 • Henkilökohtainen avustaminen
 • Kotisairaanhoito
 • Kuntouttava hoivapalvelu
 • Siivouspalvelu senioreille
 • Kotiutuspalvelu sairaalasta
 • Saattohoito omassa kodissa
 • Omaishoidon lomitukset

 

Miksi valita Suomen Seniorihoiva?

Palvelumme on kiireetön ja toimimme aina asiakkaan ehdoilla hyvin hienovaraisesti. Periaatteenamme on, että asiakkaalla käy aina sama työntekijä, joka on asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas haluaa. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi. Näin pystymme takaamaan laadukkaan ja katkeamattoman hoitoketjun, mikä on ikäihmisten hoivapalveluissa ensiarvoisen tärkeää.

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä työntekijöillämme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan tulemme luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Olemme vastuullinen toimija ja hoidamme kaikki meille kuuluvat velvoitteet. Meillä on lisäksi kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalle. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kotiin tuotettuja senioripalveluita joustavasti yhden tiskin periaatteella.

Palvelutarjontamme on suunniteltu kattamaan kaikki seniorin päivittäiset tarpeet, minkä ansiosta asiakkaan ei tarvitse olla useisiin eri palveluntuottajiin yhteydessä. Avustus-, seuranpito- ja hoivapalvelumme vastaavat kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, on kyse sitten kodin siisteydestä ja turvallisuudesta, terveydenhuollosta tai sosiaalisen ja virikkeellisen elämän ylläpidosta.

Kotisairaanhoidolla turvaa tulevaisuuteen

Mikäli elämäntilanteenne ei välttämättä vaadi tällä hetkellä tarpeita kotisairaanhoidon palveluille, voi tilanne muuttua tulevaisuudessa. Meidän asiakkaana ei tarvitse murehtia mahdollisia terveydentilan muutoksia, sillä tuotamme luotettavasti ja turvallisesti kattavat sairaanhoidon palvelut suoraan asiakkaiden koteihin tilanteen niin vaatiessa.

Periaatteenamme on, että asiakkaan luona käy aina sama hoitaja, jolloin voidaan varmistaa katkeamaton hoitoketju ja hoidon korkea laatu.

Esimerkkejä kotisairaanhoidon palveluistamme:

 • terveydentilan ja oireiden seuraaminen
 • lääkkeiden annosteleminen ja antaminen
 • kiputilojen seuranta ja hoitaminen
 • verensokerin ja verenpaineen mittaaminen ja seuranta
 • virtsanerityksen ja vatsantoiminnan seuraaminen
 • haavanhoidot
 • hakasten/ompeleiden poistot
 • katetroinnit
 • letkuruokinta
 • tarvittaessa avustamme myös reseptien uusimisessa ja apteekissa asioinnissa

Suomen Seniorihoiva - Hoivapalvelut Kauniainen - Grankulla - Vanhusten palvelut - Hoivapalvelu Kauniainen - Grankulla - Senioripalvelut - Ikäihmisten palvelut - Palvelukeskus Villa Breda

Meillä on pitkä kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta ja kuntoutuksesta asiakkaan kotona. Erityisesti ikääntyneille tyypilliset sairaudetmuistisairaudet, neurologiset sairaudet sekä monet muut krooniset sairaudet ovat erityisosaamistamme.

Esimerkkinä seuraavat:

Palvelukeskus Villa Breda

Palvelukeskus Villa Breda palvelee kauniaislaisia senioreita uusissa laajennetuissa tiloissa. Villa Bredan toiminta on hyvin monipuolista sisältäen muun muassa eri ryhmille tarkoitettua päivä- ja ryhmätoimintaa, kulttuuria ja musiikkia, tapahtumia ja liikuntaa.

Suomen Seniorihoivalla on useita tyytyväisiä nykyisiä ja entisiä asiakkaita majoittuneena Villa Bredaan ja käymme siellä lähes päivittäin. Meiltä voit tilata monipuolisia palveluita Villa Bredaan kuten seurustelua, liikuntaa tai muuta yhteistä tekemistä.

Palvelukeskus Villa Breda 

Bredantie 16
02700 Kauniainen
klo 8-16

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Camilla, 84v.

"Käyntiajat on voinut sopia tarkkaan."

Tuttu ja turvallinen henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaiset avustajamme toteuttavat kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimintoja. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti
juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, jonka avulla seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään.

Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen. Henkilökohtainen avustaja on saatavilla seuraavilla paikkakunnilla: Kauniainen, Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Lohja, Siuntio ja Vantaa.

Palvelukeskus Villa Breda - Hoivapalvelut Kauniainen - Grankulla - Vanhusten palvelut - Hoivapalvelu Kauniainen - Grankulla - Senioripalvelut - Ikäihmisten palvelut

Kiireetön henkilökohtainen palvelu

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja, joka toimii asiakkaan tukena ja turvana kaikessa toiminnassa. Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Palvelut sisältävät esimerkiksi avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, pukeutumisessa tai peseytymisessä. Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

 Hoivapalvelut Kauniainen - Grankulla - Hoivapalvelu Kauniainen - Grankulla

Asiointi ja matkailu

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa. Monet haaveilevat vielä kerran lähtevänsä jonnekin lämpimään tai mökille järven rauhaan. Teemme siitä mahdollista.

Korkea ikä ei ole este ulkomaanmatkailulle, mutta se vaatii hieman alkuselvittelyä.

Helposti tulee ylipakattua ja uuvutettua itsensä painavalla matkalaukulla jo ennen matkaa. On hyvä myös muistaa, että sisäänajamattomilla kengillä ei sovi lähteä reissuun.

Lisäksi on tärkeää huolehtia, että matkalle tulee mukaan kaikki mahdolliset lääkkeet ja niiden nauttiminen jatkuu säännöllisesti. On tärkeää muistaa, että lääkkeet pakataan aina käsimatkatavaroihin eikä ruumaan.

Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi, että kaikki on valmista tulevaa matkaa varten.

Suomen Seniorihoiva - Hoivapalvelut Kauniainen - Grankulla - Hoivapalvelu Kauniainen - Grankulla

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme monipuolista virikkeellistä palvelua. Esimerkiksi liikunta, askartelu, ompelu, korttipelit, teatteri, ooppera, musiikki, urheilutapahtumat ja elokuvat ovat kaikki hyödyllistä virikkeellistä toimintaa ja parantavat elämänlaatua ja lisäävät vireystilaa.

Suomen Seniorihoiva - Hoivapalvelut Kauniainen - Grankulla - Hoivapalvelu Kauniainen - Grankulla

Kotipalvelut ja pihatyöt

Kotipalvelumme kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen ja puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Marjatta, 80v.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että hoitajan käyntiin on varattu riittävästi aikaa."

Stefan, 77v.

"Olen erittäin tyytyväinen henkilökohtaiseen avustajaani."

Missä päin Kauniaista Suomen Seniorihoiva palvelee?

Suomen Seniorihoivan kotipaikka ja toimipiste sijaitsevat Espoon Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme lukuisia asiakkaitamme Kauniaisissa.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Kauniaista, joten kotisi lähialue on varmasti tuttu meillekin – oli kyseessä sitten Granin keskusta tai taajama-alueet.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja Kauniainen - Grankulla - Henkilökohtainen apu Kauniainen - Grankulla

Suomen Seniorihoiva Oy
Hoivapalvelut Kauniainen – Grani
Kauppakeskus Iso Omena
Palvelut ja toimistot C, 5. krs
Piispansilta 11 A
02230 Espoo
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti – tuomme hoivapalvelut luoksenne

Täytä oheinen lomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. Tarjoamamme tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yrityksemme toiminnasta ja arvoista sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Tuottamamme hoivapalvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa. Olemme toimineet pidempään muun muassa seuraavilla paikkakunnilla: EspooHelsinkiKauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tampere, Turku, Lohja, Siuntio ja Vantaa.

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Hinnoittelemme hoivapalvelut Kauniaisissa tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme vanhusten ja ikäihmisten hoivapalvelut Granissa ovat arvonlisäverottomia ja perustuvat aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös palveluseteli, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää