Kotipalvelut Vantaa

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja kotipalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelutarjontamme keskeisen osan muodostavat monipuoliset ikäihmisten hoivapalvelut. Teemme kaikkea aina seuranpidosta sairaanhoitoon.

Kotipalvelumme kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen ja puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Kotipalvelut Vantaa - Uusimaa - Suomen Seniorihoiva Vantaa

Henkilökohtaiset avustajamme toteuttavat osana kotipalveluita kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimintoja. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, jonka avulla seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 

Uskomme jokaisen seniorin olevan tärkeä ja ainutlaatuinen, ja tämän periaatteen mukaisesti noudatamme kaikessa toiminnassamme äärimmäistä kunnioitusta jokaisen seniorin kallisarvoista elämäntarinaa ja ihmisarvoja kohtaan.

Palvelumme edistävät asiakkaan sujuvaa arkea mahdollistaen sen, että ikäihminen voi asua turvallisesti ja mielekkäästi kodissaan mahdollisimman pitkään.

Palvelemme suomeksiruotsiksi ja englanniksi.

PALVELUKONSEPTI:

  • Kiireetön kotihoito — meillä on aikaa
  • Aina sama avustaja tai hoitaja
  • Seuranpito ja asiointiapu
  • Henkilökohtainen avustaminen
  • Kotisairaanhoito
  • Kuntouttava hoivapalvelu
  • Siivouspalvelu senioreille
  • Kotiutuspalvelu sairaalasta
  • Saattohoito omassa kodissa
  • Omaishoidon lomitukset

Kiireetön henkilökohtainen palvelu

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja, joka toimii asiakkaan tukena ja turvana kaikessa toiminnassa. Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut sisältävät esimerkiksi avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, pukeutumisessa tai peseytymisessä. Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

 Suomen Seniorihoiva - Kotipalvelut Vantaa - Kotihoito Vantaa kokemuksia

Asiointi ja matkailu

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa. Monet haaveilevat vielä kerran lähtevänsä jonnekin lämpimään tai mökille järven rauhaan. Teemme siitä mahdollista.

Suomen Seniorihoiva - Kotipalvelut Vantaa - Kotisairaanhoito Vantaa

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme monipuolista virikkeellistä palvelua. Esimerkiksi liikunta, askartelu, ompelu, korttipelit, teatteri, ooppera, musiikki, urheilutapahtumat ja elokuvat ovat kaikki hyödyllistä virikkeellistä toimintaa ja parantavat elämänlaatua ja lisäävät vireystilaa.

Kotipalvelut Vantaa - Suomen Seniorihoiva

Kotipalvelut ja pihatyöt

Kotipalvelumme kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen ja puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Kotipalvelut Vantaa - Suomen Seniorihoiva Vantaa

Senioripalvelut Vantaalla

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki yli 228 000 asukkaalla mitattuna. Kaupunki on saanut Vantaa nimensä vuonna 1974, mutta kaupunki on tunnettu Helsingin pitäjänä jo 1300-luvun alkupuolelta. Yli 64-vuotiaita senioreita asustaa Vantaalla noin 34 200 eli 15 prosenttia kaupungin väestöstä.

Vantaalta löytyvät muun muassa tiedekeskus Heureka, konserttitalo Martinus sekä monitoimikeskus Myyrmäkitalo. Vuodesta 1976 kaupunki on myöntänyt taiteen ja kaupungin taide-elämän merkittävistä ansioista Vantaan kulttuuripalkinnon. 

Kaupunki järjestää senioreilleen vaihtuvaa ohjelmaa sekä tapahtumia. Voit tutustua seniorimenoihin tästä. Seniorimenot vaihtelevat informaatiopainotteisista opetusluennoista aina turvallisuuteen ja liikuntaan, sekä luku- ja runopiireihin. Seniorimenoissa pääset oppimaan uutta sekä tutustumaan muihin senioreihin. 

Seniorineuvontaa mieltäsi askarruttaviin asioihin saat puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta (09) 4191 6000. Voit myös lähettää tiedustelusi sähköpostitse osoitteeseen seniorineuvonta@vakehyva.fi. Neuvonta on tarkoitettu senioreille, jotka haluavat lisää tietoa muun muassa kaupungin ja hyvinvointialueen tarjoamista hyvinvointia tukevista palveluista, kotihoidosta ja alueella toimivista kerhoista ja järjestöistä. Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen arvioi kanssasi elämäntilannetta, voimavaroja ja selviytymistä arjesta. Tilannearvion pohjalta tarkastellaan yhdessä, mitkä palvelut sekä millainen toiminta edistäisi seniorin hyvinvointia parhaiten. 

Vantaan terveysasemien ajanvaraukseen voi soittaa kaikkiin terveyteen liittyvissä asioissa. Ajanvarausnumerot palvelevat asiakkaita arkisin klo 8-16. Terveysasemien yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Voit hakea neuvonta-apua arjen ja vapaa-ajan haasteisiin myös Vantaa-infosta. Heiltä voit ostaa esimerkiksi kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun. Vantaa-infoja löytyy kaupungista muutamia, voit tarkistaa lähimmän toimipisteen yhteystiedot ja aukioloajat tästä. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on monipuoliset terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelut, joita voi hoitaa kätevästi myös verkossa (eResepti, Omakanta ja sähköinen potilastiedon arkisto).  

Missä Suomen Seniorihoiva sijaitsee?

Vantaan toimintoja hallinnoidaan konttorillamme Helsingin keskustassa, josta käsin palvelemme joukkoa tyytyväisiä Uudellamaalla asuvia asiakkaistamme.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri pääkaupunkiseutua, joten varmasti myös lähialueenne on meillekin tuttu olipa kyseessä sitten Myyrmäki, Tikkurila tai Korso.

Kiireetön kotihoito on saatavilla kaikkialla Suomessa. Voit käydä tutustumassa hoivapalvelujemme kaupunkikohtaisiin sivustoihin tarkemmin. Hoivapalvelumme toimii muun muassa Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Keravalla, Siuntiossa, Turussa, Salossa, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Hämeenlinnassa.

Suomen Seniorihoivan toimistot löytyvät Helsingistä, Espoosta, Turusta ja Tampereelta.

 

Kotihoito Helsinki - Kamppi - Punavuori - Kaartinkaupunki - Kaivopuisto - Eira - Katajanokka - Kruununhaka - Ruoholahti - Suomenlinna - Lauttasaari - Vattuniemi - Jätkäsaari - Ilmala - Länsi-Pasila - Taka-Töölö - Keski-Töölö - Pohjois-Meilahti - Ruskeasuo - Meilahden sairaala - Pikku Huopalahti - Kivihaka - Etelä-Haaga - Munkkiniemi - Kuusisaari - Lehtisaari - Munkkivuori - Niemenmäki - Pajamäki - Reimarla - Pitäjänmäki - Konala - Pohjois-Haaga - Malminkartano - Kannelmäki - Maununneva - Lassila - Sörnäinen - Etu-Vallila - Itä-Pasila - Kallio - Kalasatama - Vallila - Toukola - Vanhakaupunki - Kulosaari - Verkkosaari - Kaitalahti - Koskela - Käpylä - Metsälä - Oulunkylä - Maunula - Suursuo - Oulunkylä - Patola - Veräjämäki - Länsi-Pakila - Paloheinä - Itä-Pakila - Tuomarinkylä - Torppari - Malmi - Pihlajamäki - Pukinmäki - Savela - Tapanila - Siltamäki - Puistola - Suurmetsä - Jakomäki - Tapaninvainio - Viikki - Länsi-Herttoniemi - Herttoniemi - Roihuvuori - Tammisalo - Laajasalo - Jollas - Santahamina - Etelä-Laajasalo - Roihupelto - Itäsalmi - Puotinharju - Puotila - Myllypuro - Itäkeskus - Marjaniemi - Kontula - Vartioharju - Pohjois - Vuosaari - Mellunkylä - Etelä-Vuosaari - Aurinkolahti

Suomen Seniorihoiva Oy
Kotipalvelut Vantaa
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Intagram
Twitter
LinkedIn

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti – tuomme kattavat palvelut luoksesi

Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin hoidon tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.

Suomen Seniorihoiva Vantaa - Kotipalvelut Vantaa - Kotihoito Vantaa

Tutustumiskäynnillä saat paremman kuvan siitä, millainen ihminen toimii sinun tai läheisesi hoitajana, miten arvomme kohtaavat ja miten pystymme vastaamaan kotihoidon tarpeisiinne.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja sovitaan halutessanne sopiva tutustumiskäynnin ajankohta mahdollista kotihoitoa varten.


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000

Tiesitkö, että voit saada kotitalousvähennystä, kun kyseessä ovat Vantaalla tai muualla tuottamamme kotipalvelut? Kotitalousvähennyksenä voit vähentää 60 prosenttia maksamasi työn määrästä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa per henkilö. Pariskunnan enimmäisvähennys on 7000 euroa. Kannattaa huomioida, että kotitalousvähennyksen voi saada myös omiin tai puolison vanhempiin kohdistuneesta hoiva- ja kotipalveluista. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Lue lisää