Henkilökohtainen avustaja Vantaa

Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelutarjontamme keskeisen osan muodostavat monipuoliset ikäihmisten hoivapalvelut. Teemme kaikkea aina seuranpidosta sairaanhoitoon.

Suomen Seniorihoiva henkilokohtainen avustaja etusivu nosto

Vantaalla on käytössä vammaispalveluiden piiriin kuuluva henkilökohtaisen avun palveluseteli, jolla asiakas voi hankkia ilmaiseksi henkilökohtaisen avustajan. Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on hyväksynyt Suomen Seniorihoivan henkilökohtaisen avun palveluntuottajaksi, joten ilmaisen palvelun voi tilata vaivattomasti meiltä palvelunumerostamme 010 324 9000.

Mikäli sinulla ei ole vielä henkilökohtaisen avun palveluseteliä ja haluat kartoittaa mahdollisuutesi siihen, kannattaa olla yhteydessä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vammaisneuvontaan, jonka yhteystiedot löytyvät alempana tältä sivulta.

Vantaan hoivapalvelumme kattaa myös yksityisen kotihoidon.

Palvelemme Vantaan noin 230 000 asukasta Helsingin Mannerheimintien toimistostamme käsin, jolloin pystymme hyvin reagoimaan nopeisiinkin palvelun tarpeisiin. Vantaa muodostaa meille hyvin tärkeän alueen Uudellamaalla ja useat työntekijämme asuvat Vantaalla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Palvelemme suomeksiruotsiksi ja englanniksi.

PALVELUKONSEPTI:

 • Kiireetön kotihoito — meillä on aikaa
 • Aina sama avustaja tai hoitaja
 • Seuranpito ja asiointiapu
 • Henkilökohtainen avustaminen
 • Kotisairaanhoito
 • Kuntouttava hoivapalvelu
 • Siivouspalvelu senioreille
 • Kotiutuspalvelu sairaalasta
 • Saattohoito omassa kodissa
 • Omaishoidon lomitukset

 

Miksi valita Suomen Seniorihoiva?

Palvelumme on kiireetön ja toimimme aina asiakkaan ehdoilla hyvin hienovaraisesti. Periaatteenamme on, että asiakkaalla käy aina sama työntekijä, joka on asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas haluaa. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi. Näin pystymme takaamaan laadukkaan ja katkeamattoman hoitoketjun, mikä on ikäihmisten hoivapalveluissa ensiarvoisen tärkeää.

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä työntekijöillämme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan tulemme luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Olemme vastuullinen toimija ja hoidamme kaikki meille kuuluvat velvoitteet. Meillä on lisäksi kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalle. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kotiin tuotettuja senioripalveluita joustavasti yhden tiskin periaatteella.

Palvelutarjontamme on suunniteltu kattamaan kaikki seniorin päivittäiset tarpeet, minkä ansiosta asiakkaan ei tarvitse olla useisiin eri palveluntuottajiin yhteydessä. Avustus-, seuranpito- ja hoivapalvelumme vastaavat kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, on kyse sitten kodin siisteydestä ja turvallisuudesta, terveydenhuollosta tai sosiaalisen ja virikkeellisen elämän ylläpidosta.

Henkilökohtainen avustaja Vantaa - Henkilökohtainen apu Vantaa

 

Stefan, 77v.

"Olen erittäin tyytyväinen henkilökohtaiseen avustajaani."

Salme, 88v.

"Olen erittäin tyytyväinen, minulle valittu avustaja sopii erinomaisesti minun tarpeisiin."

Seniorineuvonta ja vammaisneuvonta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella

Seniorineuvontaa mieltäsi askarruttaviin asioihin saat puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta (09) 4191 6000.

Voit myös lähettää tiedustelusi sähköpostitse osoitteeseen seniorineuvonta@vakehyva.fi.

Neuvonta on tarkoitettu senioreille, jotka haluavat lisää tietoa hyvinvointialueen tarjoamista hyvinvointia tukevista palveluista. Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen arvioi kanssasi elämäntilannetta, voimavaroja ja selviytymistä arjesta.

Tilannearvioin pohjalta tarkastellaan yhdessä, mitkä palvelut sekä millainen toiminta edistäisi hyvinvointiasi parhaiten.

Vammaispalveluihin liittyvää neuvontaa saat puhelimitse arkisin klo 9-15 numerosta (09) 4191 7020.

Voit olla vammaisneuvontaan yhteydessä myös sähköpostitse osoitteeseen vammaisneuvonta@vakehyva.fi.

Vantaalla on monipuoliset terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelut, joita voi hoitaa kätevästi myös verkossa (eResepti, Omakanta ja sähköinen potilastiedon arkisto).

Kaupunki järjestää senioreilleen vaihtuvaa ohjelmaa sekä tapahtumia. Voit tutustua seniorimenoihin tästä.

Seniorimenot vaihtelevat informaatiopainotteisista opetusluennoista aina turvallisuuteen ja liikuntaan, sekä luku- ja runopiireihin. Seniorimenoissa pääset oppimaan uutta sekä tutustumaan muihin senioreihin.

Tuttu ja turvallinen henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaiset avustajamme toteuttavat kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimintoja ja parantavat asiakkaan elämänlaatua.

Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, jonka avulla seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.

Henkilökohtainen avustaja Vantaa - Henkilökohtainen apu Vantaa

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme monipuolista virikkeellistä palvelua. Esimerkiksi liikunta, askartelu, ompelu, korttipelit, teatteri, ooppera, musiikki, urheilutapahtumat ja elokuvat ovat kaikki hyödyllistä virikkeellistä toimintaa ja parantavat elämänlaatua ja lisäävät vireystilaa.

Päivittäinen liikunta on ensisijaisen tärkeää seniorin elämässä hyvän yleiskunnon ylläpidon vuoksi. Sairaus tai fyysinen vamma saattaa vaikeuttaa liikkumista, jolloin henkilökohtainen avustaja pystyy vaikuttamaan seniorin elämään merkittävästi.

Esimerkiksi liikunta ehkäisee myös monien sairauksien riskiä, kuten Alzheimerin tautia. Liikunta ylläpitää tasapainoa, lihasvoimaa, vahvistaa luustoa ja parantaa verenkiertoelimistön kuntoa. Suurin keino ehkäistä vanhuusiän kaatumisia on säännöllisellä liikunnalla.

Ikäihmiselle sopivia liikuntamuotoja ovat esimerkiksi:

 • Luonnossa liikkuminen
 • Uiminen ja vesijuoksu
 • Reipas kävely
 • Mölkky, petankki ja muut hauskat joukkuepelit
 • Hiihtäminen
 • Pyöräily
 • Pihatyöt

Lue lisää vanhusten viriketoiminnasta tältä sivulta.

Henkilökohtainen avustaja Vantaa - Henkilökohtainen apu Vantaa

Yksityisellä kotisairaanhoidolla turvaa tulevaisuuteen

Mikäli elämäntilanteenne ei välttämättä vaadi tällä hetkellä tarpeita kotisairaanhoidon palveluille, voi tilanne muuttua tulevaisuudessa. Meidän asiakkaana ei tarvitse murehtia mahdollisia terveydentilan muutoksia, sillä tuotamme luotettavasti ja turvallisesti kattavat sairaanhoidon palvelut suoraan asiakkaiden koteihin tilanteen niin vaatiessa.

Periaatteenamme on, että asiakkaan luona käy aina sama hoitaja, jolloin voidaan varmistaa hoidon korkea laatu ja katkeamaton hoitoketju.

Esimerkkejä kotisairaanhoidon palveluistamme Vantaalla:

 • terveydentilan ja oireiden seuraaminen
 • lääkkeiden annosteleminen ja antaminen
 • kiputilojen seuranta ja hoitaminen
 • verensokerin ja verenpaineen mittaaminen ja seuranta
 • virtsanerityksen ja vatsantoiminnan seuraaminen
 • haavanhoidot
 • hakasten/ompeleiden poistot
 • katetroinnit
 • letkuruokinta
 • tarvittaessa avustamme myös reseptien uusimisessa ja apteekissa asioinnissa

Henkilökohtainen avustaja Vantaa - Henkilökohtainen apu Vantaa

Meillä on pitkä kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta ja kuntoutuksesta asiakkaan kotona. Erityisesti ikääntyneille tyypilliset sairaudetmuistisairaudet, neurologiset sairaudet sekä monet muut krooniset sairaudet ovat erityisosaamistamme.

Esimerkkinä seuraavat sairaudet:

Kiireetön henkilökohtainen palvelu

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja, joka toimii asiakkaan tukena ja turvana kaikessa toiminnassa. Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Palvelut sisältävät esimerkiksi avustamista ulkoilussa, ruoanlaitossa, pukeutumisessa tai peseytymisessä. Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

 Henkilökohtainen avustaja Vantaa - Henkilökohtainen apu Vantaa

Asiointi ja matkailu

Tarvitsetko sinä tai läheisesi henkilökohtaista avustajaa mukaan mökkireissulle tai matkalle? Me voimme auttaa matkan toteuttamisessa.

Tuemme ikäihmisten ja vammautuneiden asiointia, liikkumista ja matkailua. Avustamme tarvittaessa pankissa tai virastoissa asiointia tai erilaisten kotimaan ja ulkomaan matkojen toteuttamisessa. Monet haaveilevat vielä kerran lähtevänsä jonnekin lämpimään tai mökille järven rauhaan. Teemme siitä mahdollista.

Henkilökohtainen avustaja Vantaa - Henkilökohtainen apu Vantaa

 

Helena, 87v.

"Olen erittäin tyytyväinen. Avustajani on oma-aloitteinen ja positiivinen. Kiitos!"

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Kotipalvelut, pihatyöt ja siivous

Kotipalvelumme kattavat kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen ja puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Lue lisää senioreiden siivouspalveluista tältä sivulta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti – tuomme hoivapalvelut luoksenne

Täytä oheinen lomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. Tarjoamamme tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yrityksemme toiminnasta ja arvoista sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Henkilökohtainen avustaja on saatavilla kaikkialla Suomessa. Olemme toimineet jo pidempään muun muassa paikkakunnilla; EspooHelsinki, VantaaKauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Pori, Tampere, Turku, Salo, Lohja ja Siuntio.


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000


 

Tuotamme henkilökohtainen avun palvelua vantaalaisille palvelusetelillä, jolloin se on asiakkaalle ilmainen. Muut hoivapalvelumme hinnoittelemme Vantaalla tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme henkilökohtainen avustaja Vantaa on arvonlisäverotonta ja perustuu aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Lisätietoa yksityisten hoivapalveluiden hinnoittelusta löydät hinnastosivulta.

Lue lisää