Vanhuspalvelut Turku

Suomen Seniorihoiva - Vanhuspalvelut Turku

 

Kotihoito Turussa – Lämpöä ja huolenpitoa omassa kodissa

Turku, tämä historiallinen Suomen kaupunki, on tunnettu kauniista jokirannastaan ja kulttuuriperinnöstään. Kaupungin sydämessä asuu myös monia senioreita, jotka ansaitsevat elää arvokkaasti ja nauttia elämästään tutussa ympäristössä. Yksityinen kotihoito on palvelu, joka mahdollistaa juuri tämän – kiireetöntä ja yksilöllistä hoivaa omassa kodissa, missä muistot ja tutut esineet tuovat turvaa ja mielenrauhaa.

Suomen Seniorihoivan tarjoama kotihoito on suunniteltu vastaamaan juuri turkulaisten vanhusten tarpeisiin. Palvelu on henkilökohtaista ja joustavaa, ja se kattaa kaiken perushoidosta lääkehoidon tukeen ja seurasta virkistystoimintaan. Tämä mahdollistaa sen, että vanhukset voivat nauttia elämästään omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Henkilökohtainen ja räätälöity hoitosuunnitelma

Jokainen vanhus on yksilö, ja siksi myös hoivan tulee olla yksilöllistä. Suomen Seniorihoivan ammattilaiset laativat jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, joka ottaa huomioon niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin tarpeet. Tämä tarkoittaa, että palvelut mukautuvat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, tarjoten näin parasta mahdollista tukea.

Räätälöity hoitosuunnitelma sisältää kaiken tarvittavan tiedon asiakkaan terveydentilasta, lääkityksestä ja päivittäisistä rutiineista. Se myös varmistaa, että kaikki hoitotoimenpiteet toteutetaan turvallisesti ja tehokkaasti, mikä on erityisen tärkeää, kun kyseessä on vanhusten kotihoito.

Koulutetut hoiva-alan ammattilaiset

Laadukkaiden vanhuspalveluiden perustana ovat koulutetut ja omistautuneet hoitajat. Suomen Seniorihoivan palveluksessa työskentelee yli 450 hoiva-alan ammattilaista, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa. Heidän koulutuksensa ja kokemuksensa takaavat, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja ammattitaitoista apua.

Hoitajat ovat paitsi taitavia ammattilaisia, myös lämpimiä ja empaattisia ihmisiä, jotka ymmärtävät vanhusten tarpeita. Heidän läsnäolonsa tuo turvaa ja luotettavuutta, mikä on korvaamatonta, kun puhutaan vanhusten kotihoidosta.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 

Turvallisuus ja luotettavuus

Turvallisuus on kotihoidossa ensiarvoisen tärkeää. Suomen Seniorihoivan palveluihin sisältyy kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus, joka takaa turvan yllättävissäkin tilanteissa. Tämä antaa sekä asiakkaille että heidän omaisilleen mielenrauhan, tietäen että vanhukset ovat hyvissä ja turvallisissa käsissä.

Luotettavuus näkyy myös siinä, että hoitajat ovat aina ajoissa paikalla ja hoitotoimenpiteet toteutetaan sovitusti. Suomen Seniorihoivan arvoihin kuuluu vahvasti asiakaslupauksien pitäminen ja vastuun kantaminen, mikä on olennaista luottamuksen rakentamisessa.

Inhimillisyys ja arvokkuus hoivatyössä

Inhimillisyys ja arvokkuus ovat keskiössä, kun puhutaan vanhusten kotihoidosta. Suomen Seniorihoivan henkilökunta kohtelee jokaista asiakasta suurella kunnioituksella ja ymmärryksellä. Vanhusten ihmisarvoisen elämän tukeminen on yhtiön toiminnan kulmakivi.

Asiakkaat saavat nauttia arvokkaasta ja itsenäisestä elämästä omassa kodissaan, ja heidän toiveitaan kuunnellaan ja kunnioitetaan. Tämä lähestymistapa vahvistaa asiakkaan itsetuntoa ja edistää positiivista elämänasennetta.

Kotihoito palveluna ympäri vuorokauden

Elämä ei pysähdy, ja siksi Suomen Seniorihoiva tarjoaa kotihoitopalveluita ympäri vuorokauden. Tämä tarkoittaa, että apu on saatavilla milloin tahansa, päivällä tai yöllä. Olipa kyseessä sitten äkillinen tarve tai suunniteltu käynti, hoitajat ovat valmiina auttamaan.

Ympärivuorokautinen palvelu takaa, että vanhukset saavat tarvitsemansa avun juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsevat. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, että monet vanhukset voivat kokea yksinäisyyttä tai ahdistusta iltaisin ja öisin.

Kohtuullinen hinta, korkealuokkainen palvelu

Kotihoitopalveluiden ei tarvitse olla kalliita ollakseen laadukkaita. Suomen Seniorihoiva on sitoutunut tarjoamaan korkealuokkaisia palveluita kohtuulliseen hintaan. Tämä mahdollistaa sen, että yhä useampi turkulainen seniori pääsee nauttimaan yksilöllisestä ja ammattitaitoisesta kotihoidosta.

Investointi kotihoitoon on investointi laadukkaaseen ja itsenäiseen elämään. Se on myös osoitus siitä, että yhteiskunta arvostaa senioreita ja haluaa tarjota heille parhaan mahdollisen tuen heidän omassa kodissaan.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.