Vanhuspalvelut Espoo

Yksilöllistä ja huolehtivaa vanhuspalvelua Espoossa

Kun ikääntyneiden hoiva nousee keskusteluun, korostuu yhä enemmän henkilökohtaisen ja kiireettömän avun merkitys. Espoossa, kuten muuallakin Suomessa, vanhusten kotihoito on palvelu, joka mahdollistaa arvokkaan ja itsenäisen elämän seniorivuosina. Me Suomen Seniorihoivalla ymmärrämme, että jokainen vanhus on yksilö omilla tarpeillaan ja toiveillaan. Siksi tarjoamme räätälöityjä vanhuspalveluita, jotka vastaavat juuri heidän henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 

Meidän kokeneet hoiva-alan ammattilaisemme ovat sitoutuneita tarjoamaan lämpimän ja turvallisen hoivaympäristön Espoon kotihoitoasiakkaillemme. Heidän koulutuksensa ja kokemuksensa ansiosta voimme taata, että jokainen asiakas saa juuri hänelle sopivaa huolenpitoa ja seuraa, olipa kyse sitten päivittäisistä askareista tai yksinkertaisesti seurasta ja turvallisuuden tunteesta.

Laadukkaat palvelut seniorien omassa kodissa

Laadukas vanhuspalvelu ole vain avun tarjoamista arjen askareissa, vaan se on myös läsnäoloa ja yhteisten hetkien jakamista. Meille on tärkeää, että asiakkaamme Espoossa tuntevat olonsa kuulluksi ja arvostetuksi. Tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka kattavat niin kodinhoidon, henkilökohtaisen avun kuin sairaanhoidonkin palvelut – kaikki tämä tutussa ja turvallisessa ympäristössä, omassa kodissa.

Palvelumme ovat joustavia ja mukautuvat asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Oli kyseessä sitten muutaman tunnin viikoittainen apu tai ympärivuorokautinen tuki, me olemme valmiita vastaamaan kutsuun. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän toiveensa ja tarpeensa otetaan huomioon jokaisessa kohtaamisessa.

Asiakaslähtöisyys ja inhimillisyys toimintamme ytimessä

Asiakaslähtöisyys on toimintamme kulmakivi. Tunnistamme, että jokainen seniori Espoossa ansaitsee tulla kohdatuksi yksilönä, jonka toiveet, tarpeet ja mieltymykset ovat etusijalla. Inhimillisyys ja empatia ohjaavat päivittäistä työtämme, ja pyrimme aina luomaan ympäristön, jossa asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valittu huolella ja heidän koulutuksensa varmistaa, että kohtaamiset asiakkaidemme kanssa ovat paitsi ammattimaisia, myös lämpimiä ja ystävällisiä. Tämä lähestymistapa on osa sitoutumistamme korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja se heijastuu kaikessa, mitä teemme.

Luotettava ja vastuullinen kumppani kotihoidossa

Luotettavuus ja vastuullisuus ovat arvoja, jotka ohjaavat jokaista päätöstämme ja toimintaamme. Me pidämme kiinni sovituista lupauksista ja olemme aina valmiita kantamaan vastuun tehtävistämme. Espoossa asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän kotihoitonsa on meidän käsissämme turvallista ja luotettavaa.

Meillä on kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus, joka takaa turvallisuuden myös ennalta-arvaamattomissa tilanteissa. Tämä on osa sitoumustamme tarjota ensiluokkaista palvelua ja mielenrauhaa niin asiakkaillemme kuin heidän omaisilleenkin.

Palvelumme saatavilla ympäri vuorokauden

Ymmärrämme, että avun tarve ei katso kelloa. Siksi palvelumme Espoossa ovat saatavilla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Olipa kyseessä aamuvarhainen lääkityksen antaminen tai myöhäisillan turvallisuuden tarkistus, meidän hoitajamme ovat valmiina auttamaan.

24/7-palveluvalmius takaa, että asiakkaamme voivat elää itsenäistä elämää omassa kodissaan, tietäen että apu on aina lähellä tarvittaessa. Meidän tavoitteenamme on tarjota palvelua, joka ei ainoastaan vastaa asiakkaidemme tarpeisiin, vaan myös ylittää heidän odotuksensa.

Arvokas ja ihmisarvoinen elämä jokaiselle seniorille

Arvokkuus on yksi perusarvoistamme, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Haluamme, että jokainen asiakkaamme Espoossa tuntee itsensä arvokkaaksi ja kunnioitetuksi. Tämä tarkoittaa, että tuemme heidän oikeuttaan ihmisarvoiseen elämään ja päätöksentekoon omassa kodissaan.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että seniorit voivat nauttia jokaisesta päivästä täysin rinnoin, olipa kyse sitten pienistä iloista tai suuremmista elämän tapahtumista. Meidän kauttamme Espoon ikääntyneet saavat paitsi tarvitsemansa avun, myös kunnioituksen ja huolenpidon, jota he ansaitsevat.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta vanhuspalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.

Jokainen seniori on meille tärkeä ja ainutlaatuinen. Kaikilla on oma tarinansa, omat muistonsa, omat kokemuksensa, omat uskomuksensa, omat ilonsa, omat surunsa ja oma tapansa elää. Arjen askareet ovat jokaiselle tärkeitä. Me kunnioitamme jokaisen seniorin yksityisyyttä, ihmisarvoa ja omia tapojaan inhimillisellä ja empaattisella lähestymistavalla.

Lue lisää