Siivouspalvelu Turku

Suomen Seniorihoiva - Siivouspalvelu Turku

Laadukas kotisiivous senioreille Turussa

Kun arki muuttuu haastavaksi ja kotitöiden hoitaminen itsenäisesti vaikeutuu, me Suomen Seniorihoivassa tarjoamme kattavan ja huolellisen siivouspalvelun, joka on suunniteltu erityisesti senioreiden tarpeisiin. Palvelumme avulla seniorit voivat nauttia puhtaasta ja turvallisesta kodista ilman, että siivouksesta tarvitsee huolehtia itse.

Siivouspalvelumme sisältää kaiken perinteisestä pölyjen pyyhkimisestä ja imuroinnista suursiivouksiin. Jokainen siivouskerta räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jotta palvelu palvelee parhaalla mahdollisella tavalla.

Verohyödyt ja kotitalousvähennys

Meidän tarjoama siivouspalvelu on arvonlisäverotonta, mikä tekee siitä erityisen edullisen vaihtoehdon. Lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää kotitalousvähennystä, joka kattaa 60% palvelun hinnasta. Tämä tekee siivouspalvelustamme vieläkin houkuttelevamman, sillä se vähentää merkittävästi lopullisia kustannuksia.

Kotitalousvähennys on helppo tapa säästää rahaa ja samalla nauttia korkealaatuisista palveluista. Autamme mielellämme vähennyksen hakemisessa, jotta voit hyödyntää tämän mahdollisuuden vaivattomasti.

 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

Yksilöllinen palvelu

Kun valitset meidät, saat käyttöösi nimetyn siivoojan, joka tuntee kotisi ja sen erityispiirteet. Tämä henkilökohtainen lähestymistapa takaa, että siivous sujuu aina suunnitelmien mukaan ja vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Konseptimme varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri hänelle sopivaa palvelua.

Henkilökohtainen siivoojasi on koulutettu ymmärtämään erityisesti seniorien tarpeita ja toiveita, mikä tekee palvelukokemuksesta entistä miellyttävämmän ja turvallisemman.

Luotettavuus ja ammattitaito

Me Suomen Seniorihoivassa olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme ja ammattitaitoisesta henkilökunnastamme. Jokainen siivoojamme on huolellisesti valittu ja koulutettu tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Luotettavuus ja eettisyys ohjaavat kaikkea toimintaamme, joten voit luottaa siihen, että kotisi on hyvissä käsissä.

Meille on tärkeää, että voit tuntea olosi turvalliseksi ja arvostetuksi jokaisen palvelukokemuksemme aikana. Kunnioitamme kotiasi ja yksityisyyttäsi, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi.

Palvelun saatavuus ja joustavuus

Palvelumme on saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä, joten voit luottaa siihen, että saat apua juuri silloin kun sitä tarvitset. Joustavuutemme ansiosta voimme tarjota siivouspalveluita myös äkillisissä ja epäsäännöllisissä tarpeissa.

Olipa kyseessä säännöllinen viikkosiivous tai suurempi suursiivous, meiltä löytyy ratkaisu. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva siivouspalvelu.

Me Suomen Seniorihoivassa olemme täällä sinua varten. Kokeneet ja huolehtivat siivoojamme varmistavat, että kotisi pysyy puhtaana ja viihtyisänä, jotta voit keskittyä nauttimaan elämästäsi ilman ylimääräisiä huolia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos kaipaat lisätietoja siivouspalveluistamme Turussa tai haluat varata ajan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Olemme täällä auttaaksemme sinua pitämään kotisi puhtaana ja viihtyisänä.

Me Suomen Seniorihoivassa olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja tukemaan senioreiden itsenäistä elämää. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, kuinka voimme auttaa juuri sinua tai läheistäsi.