Avoimet työpaikat henkilökohtainen avustaja

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtaisen avustajan tehtävän merkitys

Henkilökohtainen avustaja on korvaamaton tuki monille senioreille, jotka haluavat asua omassa kodissaan itsenäisesti, mutta tarvitsevat apua päivittäisissä toimissaan. Me Suomen Seniorihoivassa ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja heidän tarpeensa vaativat räätälöityä palvelua. Henkilökohtaisen avustajan rooli ei rajoitu vain fyysiseen avustamiseen; se kattaa myös henkisen tuen ja seuran tarjoamisen, mikä on yhtä tärkeää asiakkaidemme hyvinvoinnille.

Meille on tärkeää, että henkilökohtaiset avustajamme ovat paitsi ammattitaitoisia, myös inhimillisiä ja empaattisia. Heidän työnsä on arvokasta ja he ovat osa tiimiä, joka pyrkii jatkuvasti korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Henkilökohtaisen avustajan työ on monipuolista ja palkitsevaa, ja se tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ihmisten arjessa.

Työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit itse olla jo eläkkeellä, hoiva-alan opiskelija, terveydenhoidon ammattilainen tai jotain siltä väliltä.

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat henkilökohtainen avustaja

Työskentely meillä – mitä odotamme

Suomen Seniorihoivassa arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että jokainen kokee itsensä arvokkaaksi osaksi yhteisöämme. Odotamme henkilökohtaisilta avustajiltamme eettistä työotetta, luotettavuutta ja kykyä kohdata asiakkaat heidän omista lähtökohdistaan. Meille on tärkeää, että työntekijämme jakavat arvomme – inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus – ja heijastavat niitä päivittäisessä työssään.

Työntekijänämme saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja jatkuvaa tukea työyhteisöltä. Meillä on selkeät ohjeistukset ja prosessit, jotka varmistavat, että voit keskittyä asiakkaan hyvinvoinnin edistämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja koulutuksiin, jotta voit kasvaa ja kehittyä hoiva-alan ammattilaisena.

Työpaikkojen tarjonta ja hakuprosessi

Me Suomen Seniorihoivassa laajennamme jatkuvasti palveluitamme ja etsimme uusia henkilökohtaisia avustajia liittymään tiimiimme. Tarjoamme työpaikkoja ympäri Suomen, joten voit löytää tehtäviä, jotka sopivat juuri sinun elämäntilanteeseesi. Hakuprosessimme on suunniteltu olemaan selkeä ja suoraviivainen, jotta potentiaaliset työntekijät voivat hakea avoimia paikkoja helposti ja vaivattomasti.

Hakeminen tapahtuu verkkosivujemme kautta, jossa voit tutustua avoimiin tehtäviin ja jättää hakemuksesi. Olemme sitoutuneet vastuulliseen rekrytointiin ja käsittelemme jokaisen hakemuksen huolellisesti. Valintaprosessissamme painotamme sekä ammatillista pätevyyttä että henkilökohtaisia ominaisuuksia, jotka vastaavat asiakkaidemme ja meidän tarpeitamme.

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat henkilökohtainen avustaja

Työsuhteen edut ja mahdollisuudet

Kun liityt meidän tiimiimme, pääset osaksi yritystä, joka arvostaa työntekijöidensä hyvinvointia ja ammatillista kasvua. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, jotka heijastavat työntekijöidemme arvokasta panosta.

Työntekijöidemme turvaksi on myös kattavat lakisääteiset vakuutukset. Maksamme lisäksi eläke- ja työttömyysmaksut sekä sairaus- ja lomakorvaukset.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan ja on 12,15–18,00 €/h, jonka lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Me Suomen Seniorihoivassa uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Siksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia osallistua koulutuksiin ja työpajoihin, jotka tukevat heidän ammatillista kehittymistään. Työskentelemällä meillä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti senioreiden elämänlaatuun ja kasvaa hoiva-alan asiantuntijana.

Yhteisömme ja työkulttuurimme

Työkulttuurimme Suomen Seniorihoivassa on lämmin ja kannustava. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi. Pyrimme luomaan ympäristön, jossa työntekijät voivat jakaa kokemuksiaan, oppia toisiltaan ja kehittyä yhdessä. Inhimillisyys ja yhteisöllisyys ovat avainasemassa, kun rakennamme työyhteisöä, joka tukee sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme hyvinvointia.

Meillä on satoja hoiva-alan ammattilaista, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista palvelua. Työntekijämme ovat yhtiömme sydän, ja heidän panoksensa on ratkaiseva osa korkeaa asiakastyytyväisyyttämme. Kannustamme avoimuuteen, rehellisyyteen ja keskinäiseen kunnioitukseen, mikä luo vahvan perustan luottamukselle ja yhteistyölle.

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat henkilökohtainen avustaja

Asiakkaidemme kokemuksia

Asiakkaidemme positiiviset kokemukset ovat meille Suomen Seniorihoivassa parasta palautetta. Heidän tarinansa ja kokemuksensa kertovat työmme vaikutuksesta ja merkityksestä. Asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista lähestymistapaa ja sitä, että heidän toiveensa ja tarpeensa otetaan huomioon jokaisessa kohtaamisessa. Tämä on mahdollista vain, koska meillä on tiimi, joka on omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista hoivaa.

Kuuntelemme asiakkaidemme palautetta ja käytämme sitä kehittääksemme palveluitamme entistä paremmiksi. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja se ohjaa meitä jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Henkilökohtaiset avustajamme ovat avainasemassa tämän tavoitteen saavuttamisessa, ja heidän työnsä vaikutus näkyy jokaisessa asiakkaamme hymyssä.