Avoimet työpaikat hoiva-avustaja

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat hoiva-avustaja

 

Hoiva-avustajan tehtävät ja merkitys

Hoiva-avustaja on tärkeä lenkki suomalaisessa hoiva-alan palveluketjussa. Heidän työnsä on arvokasta, sillä he tukevat ikäihmisten arkea ja edistävät heidän hyvinvointiaan. Hoiva-avustajan työ on monipuolista ja sisältää muun muassa asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa, kuten ruokailussa, peseytymisessä ja liikkumisessa. Me Suomen Seniorihoivassa ymmärrämme tämän roolin merkityksen ja tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työssään.

Työskentely meillä tarkoittaa, että pääset osaksi tiimiä, joka arvostaa inhimillisyyttä ja eettisyyttä. Meille jokainen työpäivä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaidemme elämään. Hoiva-avustajana olet avainasemassa luomassa turvallista ja arvokasta arkea senioreillemme.

Työympäristö ja työtoverit

Me Suomen Seniorihoivassa panostamme työympäristöön, joka tukee työntekijöidemme hyvinvointia ja ammatillista kehitystä. Yli 450 hoiva-alan ammattilaisemme muodostavat tiiviin ja tukevan työyhteisön, jossa jokainen jäsen on arvostettu. Luotettavuus ja arvokkuus ovat peruspilareitamme, ja ne näkyvät niin asiakastyössä kuin työkulttuurissamme.

Työskentelemällä meillä, saat mahdollisuuden kasvaa hoiva-alan ammattilaisena ja kehittää osaamistasi. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja työpajoja, jotka ovat suunniteltu vastaamaan sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme tarpeita. Yhteistyö ja tiimityöskentely ovat avainasemassa, kun tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys.

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat hoiva-avustaja

Työsuhteen edut ja mahdollisuudet

Kun liityt meidän tiimiimme, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuoliset työsuhde-edut. Meillä on kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus, joka takaa turvan työssäsi sattuvien ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalta. Lisäksi panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla esimerkiksi joustavia työaikoja ja mahdollisuuden työskennellä lähellä kotia.

Me Suomen Seniorihoivassa uskomme, että työntekijöidemme ammatillinen kasvu on yhtä tärkeää kuin heidän henkilökohtainen hyvinvointinsa. Siksi tarjoamme mahdollisuuksia urakehitykseen ja ammattitaidon laajentamiseen. Työskentelemällä kanssamme, voit edetä urallasi ja saavuttaa tavoitteesi hoiva-alalla.

Työn joustavuus ja työaikojen sovittaminen

Ymmärrämme, että jokaisen työntekijämme elämäntilanne on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme joustavia työaikoja. Tämä mahdollistaa työn ja yksityiselämän tasapainon ylläpitämisen. Työvuoroja on tarjolla ympäri vuorokauden, mikä antaa mahdollisuuden löytää itselle sopivimmat työajat.

Joustavuus työajoissa tarkoittaa myös sitä, että voit vaikuttaa omaan työmäärääsi. Olitpa sitten etsimässä kokoaikaista työtä tai osa-aikaisia vuoroja, meillä on tarjolla vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Me Suomen Seniorihoivassa haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia kaikilla elämän osa-alueilla.

Koulutus ja urakehitys

Me Suomen Seniorihoivassa arvostamme työntekijöidemme ammatillista kehitystä ja tarjoamme heille mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallaan. Säännölliset koulutukset ja työpajat ovat osa jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, joka on keskeistä hoiva-alalla.

Koulutusohjelmamme on suunniteltu vastaamaan sekä nykyisten että tulevien hoiva-avustajien tarpeita. Tarjoamme perehdytystä uusille työntekijöille sekä täydennyskoulutusta kokeneemmille ammattilaisille. Näin varmistamme, että jokainen tiimimme jäsen on valmis kohtaamaan työnsä haasteet ja tarjoamaan parasta mahdollista hoivaa asiakkaillemme.

Suomen Seniorihoiva - Avoimet työpaikat hoiva-avustaja

Hae meille töihin

Jos olet kiinnostunut työskentelemään hoiva-avustajana ja haluat olla osa arvostavaa ja inhimillistä työyhteisöä, hae meille töihin. Me Suomen Seniorihoivassa etsimme jatkuvasti uusia, omistautuneita työntekijöitä liittymään tiimiimme. Täytä hakemus verkkosivuillamme ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit täydellinen lisä meidän ammattitaitoiseen joukkoomme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä, jossa voit aidosti vaikuttaa toisten ihmisten elämänlaatuun. Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka tukee toisiaan ja pyrkii yhdessä kohti korkeaa asiakastyytyväisyyttä. Odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi tiimiimme.