Siivouspalvelu Helsinki

Arvonlisäveroton kotisiivous senioreille – pidämme kotinne edullisesti puhtaana

Tiesitkö, että palvelutarjontamme kattaa myös siivouspalvelut?

Toteutamme laadukkaat ja luotettavat siivouspalvelut osana hoivapalveluitamme, jolloin palvelu on täysin arvonlisäverotonta ja perustuu kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Tämän lisäksi palvelun maksuista saa -60 % kotitalousvähennyksellä pois. Kyseinen kotisiivous on siis hyvin edullinen senioreille tai ihmisille, joilla on alentunut toimintakyky.

Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, joka kattaa kodin siisteyden ja puhtauden sekä tarvittavat kotitaloustyöt ja mahdollisesti myös pihatyöt. Kiinnitämme myös erityistä huomiota kodin turvallisuuteen ja mahdollisten asumisen riskien minimoimiseen.

Suomen Seniorihoiva - asiakaspalvelu tiimi

Yksilöllisen palvelukokonaisuuden ansiosta seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään. Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen.


Siivouspalvelu on saatavilla muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Tampere, Turku ja Siuntio.

Toteutamme kotisiivousta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki avustajat ovat meillä töissä suurella sydämellä, iloisella mielellä ja terveellä maalaisjärjellä, ja heidät on valittu tehtävään tarkan rekrytointiprosessimme mukaisesti.

Suomen Seniorihoiva - Siivouspalvelu Helsinki

Nimeämme teille oman siivoojan – tuttu ja turvallinen kotisiivous säännöllisesti

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen siivooja. Tuttu ja turvallinen siivooja toimii asiakkaan tukena ja seurana kaikessa toiminnassa. Toimimme aina kiireettömästi ja olemme asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas toivoo. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi.

Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut sisältävät esimerkiksi apua arjen askareissa, tiskausta, pyykinpesua tai ikkunanpesua.

Siivouspalvelu on mahdollista tilata esimerkiksi viikoittaisella tai kuukausittaisella säännöllisellä ajalla.

Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Esimerkkejä kotisiivouksen sisällöstä:

 • Keittiön pintojen pyyhintä
 • Jääkaapin siivous ja pilaantuneiden ruokien poisto
 • Roskien pois vieminen
 • Roskakaapin siivous
 • Kodin turvallisuuden edistäminen
 • Kaatumisriskien ehkäisy
 • Imurointi
 • Lattioiden ja mattojen imurointi
 • Lattioiden moppaus
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä
 • Astioiden tiskaus
 • Pyykinpesu
 • Vaatteiden silitys
 • Puutarhanhoito ja pihatyöt

Suomen Seniorihoiva - Siivouspalvelu Helsinki

 

Raimo, 77v.

"Mahtavaa, kun saan parranajon ja siivouksen samalla kertaa."

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä siivoojillamme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan työntekijä tulee aina luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Kotisiivous ja sen tekijät – kuka sinun tai lähimmäisesi kotia siivoaa?

Siivouspalvelua toteuttaa kotihoidon henkilökuntamme, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja avustajista.

Vaikka kotisiivous ei vaadi erillistä tutkintoa, kaikki työntekijämme on perehdytetty huolellisesti tehtävään.

Työntekijöiden rekrytoinnissa käytämme laajaa 4-vaiheista rekrytointiprosessia, jotta löydämme kaikkein sitoutuneimmat, osaavimmat ja motivoituneimmat tekijät. Vain näin voimme taata sinulle, että yksi ja sama henkilö suorittaa siivouksen joka kerta, toki mahdollisia sairastumisia tai lomia lukuun ottamatta.

Henkilökuntamme palvelee teitä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Siivouspalvelu Helsinki

Seuranpito ja asiointiapu kotisiivouksen yhteydessä

Tuemme siivouspalveluiden lisäksi seniorien ja vammautuneiden seuranpitoa, asiointia ja liikkumista. Teemme kaikkea aina seuranpidosta siivoukseen ja avustamme tarvittaessa apteekissa, kaupassa tai pankissa asiointia.

Työntekijämme kanssa voit kahvitella ja jutella kaikessa rauhassa tai asioida missä tahansa melkein milloin tahansa. Myös mukavaa yhdessä tekemistä on esimerkiksi ruoan valmistaminen ja yhdessä syöminen.

Suomen Seniorihoiva - Siivouspalvelu Helsinki

Kotisiivous osana kotipalveluita ja pihatöitä

Halutessanne kotisiivous voi sisältää monenlaisia kotipalveluita ja pihatöitä, mitkä kattavat kaikki kotitaloustöihin ja pihanhoitoon liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista ja ympäristöstä turvallisen ja puhtaan paikan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja jopa kevyet kodin perusparannustyöt.

Muista kotitalousvähennys -60 % palveluhinnoista

Siivouspalveluistamme voit myös saada kotitalousvähennyksen. Katso lisätietoa verottajan sivuilta ja syventävistä ohjeista tai veronmaksajien sivuilta. Tiesitkö, että kotitalousvähennyksen saa myös siivous- ja hoivatyöstä, joka kohdistuu omiin, puolison sekä edesmenneen puolison vanhempiin tai heidän puolisoihin. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Siivouspalvelun hinta

Siivouspalvelun hinta vaihtelee hieman kohteesta ja palvelun sisällöstä riippuen. Muistutamme vielä, että erityisesti vanhusten siivouspalvelut ovat aina verohyödyn takia normaalia siivouspalvelua edullisempia. Kyseessä on siis täysin alviton siivous vanhuksille, josta voitte lisäksi vähentää puolet kotitalousvähennyksellä.

Säännöllinen ylläpitosiivous on hyvin edullinen ja hinta on normaalisti 44 €/h alv. 0 % kevyissä siivouksissa ja kotitaloustöissä. Epäsäännöllisissä ja hieman vaativammissa kotisiivouksissa ja pihatöissä hinta on 49 €/h alv. 0 %.

Edellä mainituista hinnoista saa -60 % kotitalousvähennyksellä pois, jolloin palvelun todellinen kustannus on 17,60 €/h – 19,60 €/h alv. 0 %.

Voit katsoa tarkemman hinnastomme täältä. Hinnastosta löydät myös muiden hoivapalveluidemme hinnat.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, mikäli sinulle herää jotain kysyttävää! Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Suomen Seniorihoiva - Siivouspalvelu Helsinki

Missä päin Helsinkiä Suomen Seniorihoiva palvelee?

Suomen Seniorihoivan Helsingin toimipiste sijaitsee Helsingin keskustassa Mannerheimintiellä hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme helsinkiläisiä asiakkaitamme. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Helsinkiä, joten varmasti myös lähialueenne on meillekin tuttu – oli kyseessä sitten Ullanlinna, Töölö, Munkkiniemi tai kenties Vuosaari.

Tällä hetkellä hoivapalvelumme on saatavilla Helsingin lisäksi myös Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Siuntiossa ja Vantaalla sekä kaikkialla Suomessa.

Siivouspalvelu Helsinki - Kamppi - Punavuori - Kaartinkaupunki - Kaivopuisto - Eira - Katajanokka - Kruununhaka - Ruoholahti - Suomenlinna - Lauttasaari - Vattuniemi - Jätkäsaari - Ilmala - Länsi-Pasila - Taka-Töölö - Keski-Töölö - Pohjois-Meilahti - Ruskeasuo - Meilahden sairaala - Pikku Huopalahti - Kivihaka - Etelä-Haaga - Munkkiniemi - Kuusisaari - Lehtisaari - Munkkivuori - Niemenmäki - Pajamäki - Reimarla - Pitäjänmäki - Konala - Pohjois-Haaga - Malminkartano - Kannelmäki - Maununneva - Lassila - Sörnäinen - Etu-Vallila - Itä-Pasila - Kallio - Kalasatama - Vallila - Toukola - Vanhakaupunki - Kulosaari - Verkkosaari - Kaitalahti - Koskela - Käpylä - Metsälä - Oulunkylä - Maunula - Suursuo - Oulunkylä - Patola - Veräjämäki - Länsi-Pakila - Paloheinä - Itä-Pakila - Tuomarinkylä - Torppari - Malmi - Pihlajamäki - Pukinmäki - Savela - Tapanila - Siltamäki - Puistola - Suurmetsä - Jakomäki - Tapaninvainio - Viikki - Länsi-Herttoniemi - Herttoniemi - Roihuvuori - Tammisalo - Laajasalo - Jollas - Santahamina - Etelä-Laajasalo - Roihupelto - Itäsalmi - Puotinharju - Puotila - Myllypuro - Itäkeskus - Marjaniemi - Kontula - Vartioharju - Pohjois - Vuosaari - Mellunkylä - Etelä-Vuosaari - Aurinkolahti

Suomen Seniorihoiva Oy
Siivouspalvelu Helsinki
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen Seniorihoiva on Helsingin kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja, kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Voit tutustua yleisesti hoivapalveluihimme tällä sivustolla sekä siivouspalveluihimme täältä.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksenne toivomananne ajankohtana

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana sopiaksemme jatkotoimenpiteistä. Tarjoamamme tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan käynnin tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yhtiömme toiminnasta ja arvoista sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta kotisiivous- ja palvelukokonaisuudesta.

Siivouspalvelun toteuttaa teille aina sama siivooja ja palvelusisältö on täysin räätälöitävissä tarpeenne mukaan. Näin voimme taata teille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen ja tyydyttävän lopputuloksen.

Tuottamamme siivouspalvelu on saatavilla muun muassa seuraavilla paikkakunnilla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Lohja, Tampere, Turku ja Siuntio.

Olemme kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä kotihoidon palveluntuottaja, ja toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

 

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000


Hinnoittelemme siivouspalvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme kotisiivous on vanhuksille aina arvonlisäverotonta ja perustuu kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Lisätietoa siivouspalveluiden hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää