Maksuton etähoito ja -neuvonta

Kiireettömän kotihoidon tueksi Suomen Seniorihoiva tarjoaa asiakkailleen myös etäsairaanhoitajapalvelun, joka on saatavilla valtakunnallisesti. Etäsairaanhoitajalta voi kysyä neuvoa, kun jokin omaan terveyteen liittyvä asia askarruttaa.

Suomen Seniorihoiva - Maksuton etahoito - neuvonta - neuvontapuhelin - sairaanhoitaja

Sairaanhoitajaan saa olla yhteydessä asiakas itse, mutta myös omainen tai häntä avustava työntekijämme saa palvelusta vastauksen, kun jokin terveyteen liittyvä asia huolestuttaa.

Etäsairaanhoitajan puhelinaika varataan asiakaspalvelustamme joko soittamalla tai viestillä. Etähoitoon osallistuu laaja kaarti terveydenhoitoalan ammattilaisia: sairaanhoitajia, muistihoitajia, fysioterapeutteja ja lähihoitajia.

Varaa aika etäsairaanhoitajalle

Etäsairaanhoitajan puhelinaika varataan asiakaspalvelustamme.

Soita 010 324 9000

Usein esimerkiksi muistisairaudet, diabetes ja muut krooniset sairaudet herättävät huolta. Asiantuntevalla hoitajatiimillämme on pitkä kokemus juuri ikäihmisten hoidosta ja muistisairauksista.

Suomen Seniorihoiva - Maksuton etahoito - neuvontapuhelin - muisti - muistihoitaja

He osaavat ohjata asiakasta kaikissa hänen terveydentilaansa liittyvissä kysymyksissä ja arjen toimintojen järjestämisessä sekä samalla arvioivat, vaatiiko asia lääkärin vastaanotolle lähtemistä.

Vaikka asiakkaan tilaama palvelukokonaisuus sisältäisikin vain seuranpito- tai siivouspalvelun, etäsairaanhoitajaan voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä. Näin mahdolliset terveyshuolet voidaan huomioida heti, eivätkä vaivat pääse kroonistumaan.

Asiakastyytyväisyytemme on 4,7 / 5

 

Suomen Seniorihoiva - etahoito - neuvonta - neuvontapuhelin - sairaanhoitaja

Suomen Seniorihoiva on kuntien ja aluehallintoviraston hyväksymä kotihoidon palveluntuottaja, jonka toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Etäsairaanhoitoon voi ottaa yhteyttä ainakin seuraavissa asioissa:

  • Erilaisten mittaustulosten tulkinta (verenpaine- ja verensokeriarvot)
  • Muistisairaan käytökseen liittyvät huolet
  • Ruokavalioon liittyvä neuvonta
  • Turvalliseen liikkumiseen liittyvä neuvonta
  • Oikean asiantuntijan puoleen kääntyminen
  • Tarvittavien apuvälineiden kartoittaminen
  • Yleiset terveydentilaan liittyvät huolet

Jos tarvitsemaasi palvelua ei ole listattuna, voit aina varmistaa meiltä, onnistuuko sen toteuttaminen. Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta. Hoitajamme puhuvat suomea, ruotsia ja englantia.

Suomen Seniorihoiva - Maksuton etahoito - neuvontapuhelin - ravinto ja vitamiinit

Kenellä on oikeus maksuttomaan etäsairaanhoitoon?

Kaikilla asiakkaillamme on oikeus maksuttomaan etäsairaanhoitoon riippumatta siitä, millaisia palveluita on meiltä tilannut. Asiakas voi esimerkiksi tilata seuranpitopalvelun tai siivouspalvelun, mutta olla yhteydessä etäsairaanhoitopalveluun, kun jokin terveyteen liittyvä asia huolestuttaa.

Kuinka etäsairaanhoito voi auttaa?

Joskus kotoa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolle lähteminen saattaa tuntua suurelta ponnistukselta, etenkin jos liikkuminen on vaikeaa. Myös koronatilanne pakottaa välttämään ylimääräisiä kontakteja.

Usein terveyshuolet ovat kuitenkin sellaisia, että lyhyt puhelinkonsultaatio saattaa riittää. Vakavissa tilanteissa etäsairaanhoitaja voi ohjata asiakkaan olemaan suoraan yhteydessä oikeaan tahoon.

Tunnemme ikääntyneiden sairaudet hyvin monipuolisesti

Meiltä löytyy laaja kokemus eri hoidon tarpeessa olevista henkilöistä. Olemme erikoistuneet erityisesti vanhusten sairauksien, muistisairauksien ja neurologisten sairauksien sekä eri kroonisten sairauksien hoitoon ja kuntoutukseen asiakkaan kotona.

Suomen Seniorihoiva - Maksuton etahoito - neuvonta

Näitä ovat esimerkiksi:

Olemme kokemuksemme ansiosta hoitaneet hyvin todennäköisesti vastaavassa hoidon tarpeessa olevaa asiakasta, kuin mitä teidänkin mielessä oleva hoidon tarve on.

Palvelumme soveltuu myös sairauksien ehkäisyyn ja elämän laadun kohottamiseen. Esimerkiksi lihaskuntoharjoittelulla voidaan ehkäistä sarkopeniaa eli lihaskatoa.

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Seija, 79v.

"Kaikki hoituu ja ystävällinen palvelu."

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumiskäynti, niin tulemme luoksenne keskustelemaan teille sopivana ajankohtana

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin olemme teihin yhteydessä toivomananne ajankohtana. Tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään, vaan tarkoituksena on antaa teille parempi kuva yrityksemme arvoista ja toiminnasta sekä käydä tarkemmin läpi palvelutarpeenne ja sopia juuri teidän tilanteeseenne sopivasta palvelukokonaisuudesta.

Suomen Seniorihoiva - Maksuton etahoito - neuvontapuhelin - sairaanhoitaja

Suomen Seniorihoivan palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa, myös pienillä paikkakunnilla.

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Kiireettömän kotihoidon tueksi Suomen Seniorihoiva tarjoaa asiakkailleen myös maksuttoman etähoito ja -neuvontapalvelun, joka on saatavilla valtakunnallisesti. Etäsairaanhoitajalta voi kysyä neuvoa, kun jokin omaan terveyteen liittyvä asia askarruttaa. Mikäli sinua kiinnostaa kiireettömän kotihoidon hinnoittelu, voit lukea aiheesta lisää hinnasto-sivulta.

Lue lisää