Hinnasto

Suomen Seniorihoiva - Ota yhteyttä

Hinnastomme on yksinkertainen ja edullinen. Alla esimerkki pääkaupunkiseudun voimassa olevista hinnoista uusille asiakkaille. Palvelumme ovat arvonlisäverottomia ja perustuvat aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi.

Kevyt avustus – alk. 29 €/h (alv. 0 %)

Perushintamme on 29 euroa tunnilta, jota hyödyntäen voidaan helposti räätälöidä yksilöllisiä palvelupaketteja. Tästä voit saada vielä kotitalousvähennyksen, jonka jälkeen hinnaksi jää 14,5 euroa tuntia kohden.

hinta

Normaalin työajan (ma-pe klo 6-18) ulkopuolella perushintaan lisätään työehtosopimuksen mukaiset työvuorolisät seuraavasti:

  • iltalisä klo 18-21 (+15%)
  • yölisä klo 21-06 (+30%)
  • lauantailisä klo 00-20 (+25%)
  • sunnuntailisä la klo 20 – su klo 24 (+100%)

Kotitalousvähennyksen kanssa 14,5 €/h

Vaativa avustus – alk. 35 €/h (alv. 0 %)

Tuotamme ammattitaidolla vaativatkin avustustehtävät asiakkaan terveydentilasta riippuen. Vaativat avustustehtävät kuten suihkutus tai nostot edellyttävät aina kokenutta avustajaa tai lähihoitajaa.

Kotisairaanhoito – alk. 45 €/h (alv. 0 %)

Kotisairaanhoidon palveluitamme ovat muun muassa erilaisten lääkkeiden annosteleminen ja antaminen, haavanhoidot, katetroinnit, letkuruokinta, terveydentilan ja oireiden seuranta, verensokerin ja verenpaineen mittaaminen ja seuranta sekä kiputilojen tarkkaileminen ja hoito. Tarvittaessa hoidamme myös reseptien uusimisen ja apteekissa asioinnin.

Tiesitkö, että voit saada palveluistamme kotitalousvähennystä? Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 50 prosenttia maksamasi työn määrästä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa per henkilö. Pariskunnan enimmäisvähennys on 4800 euroa. Kannattaa huomioida, että kotitalousvähennyksen voi saada myös omiin tai puolison vanhempiin kohdistuneesta hoivatyöstä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen hakemisessa!

Lisätietoa