Kotiapu Turku

Suomen Seniorihoiva - Kotiapu Turku

 

Turvallista ja itsenäistä arkea Turun sydämessä

Turku, Suomen vanha pääkaupunki ja kulttuurin kehto, tarjoaa asukkailleen historiallisen ympäristön, jossa elämänlaatu on korkealla. Kaupungin palvelut ja yhteisöllisyys tukevat erityisesti senioreiden itsenäistä elämää. Turun rikas historia ja nykyaikainen palvelutarjonta luovat puitteet, joissa vanhukset voivat elää turvallisesti ja mukavasti omassa kodissaan.

Turussa on monipuolisesti mahdollisuuksia harrastuksiin ja sosiaalisen kanssakäymiseen. Tämä yhteisöllisyys onkin yksi avaintekijöistä, joka auttaa vanhuksia pysymään kotonaan pidempään. Kulttuuritapahtumat, luentosarjat ja erilaiset kerhot ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten kaupunki tukee ikäihmisten aktiivista elämäntapaa.

Henkilökohtaista hoivaa ja huolenpitoa

Kun omatoimisuus alkaa hiipua, on tärkeää, että apu on helposti saatavilla. Henkilökohtainen hoiva tarkoittaa sitä, että jokainen vanhus saa juuri hänelle räätälöityä tukea ja palvelua. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi apua päivittäisissä askareissa, lääkehoidon seurantaa tai yksilöllistä viriketoimintaa.
 

Sirpa SaarelaSirpa Saarela
13:48 12 Mar 24
Ystävällinen palvelu
Jaana RaitioJaana Raitio
11:04 29 Feb 24
Sain nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Airi Karen-WalleniusAiri Karen-Wallenius
10:24 28 Feb 24
Koen palvelun luotettavana ja joustavana.Myös omaiseni tuntee olonsa turvalliseksi avustajanne kanssa.
Haija KankkunenHaija Kankkunen
09:02 09 Feb 24
Jo nettisivut olivat selkeät ja sain sieltä ohjausta kuinka jättää yhteydenottopyyntö. Minuun otettiin pian yhteyttä ja sain erinomaista ohjaavaa asiakaspalvelua!
Catarina MyllärniemiCatarina Myllärniemi
09:46 09 Jan 24
Ammattimaista ja hyvää hoivaa. Kiitos!
Meila TimonenMeila Timonen
14:46 08 Jan 24
Epäröivä äitini sai heti paremman kuin sopivan avustajan. Heillä menee hyvin yhteen. Minä olen päässyt helpommalla eli yhteensä kaksi ihmistä hyötyy yhdestä avustajasta. Näin ajatellen on todella halpaa lystiä. Kiitos.
Vesa LempinenVesa Lempinen
13:45 08 Jan 24
Jaana LehtonenJaana Lehtonen
13:28 08 Jan 24
Hyvää palvelua muuttuvissakin tilanteissa. Meistä huolehditaan ja välitetään, omaisen hoidon tukena koko ajan.
Marika HalmeMarika Halme
12:56 01 Jan 24
Seniorihoiva on käynyt isäni luona jo muutaman vuoden. Palvelu on ollut ystävällistä ja luotettavaa. Aina on hyvissä ajoin ilmoitettu jos on tullut jotain aikataulu muutoksia. Hienoa palvelua.
SSH on tarjonnut tutun ja lempeän hoitajan kotona asuvan läheisemme tueksi ja asiointi yhteyshenkilön kanssa on ollut mutkatonta ja henkilökohtaista. Kiitos 💛
Aarne VuotilaAarne Vuotila
08:08 30 Dec 23
Erinomaista palvelua, suosittelen.
Pipsa KooPipsa Koo
17:18 29 Dec 23
Suomen Seniorihoivan kautta löytynyt avustaja Tampereella on ollut aivan kullanarvoinen löytö. Avustajan ansiosta arjen asioinnit hoituvat ja omaiseni saa myös viikoittaista turvaa ja seuraa arkeensa.
Liisa LeinoLiisa Leino
15:30 29 Dec 23
Olen erittäin tyytyväinen äitimme saamaan palveluun, joka on kokemuksemme mukaan osaavaa, ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa.
Anna MolinAnna Molin
14:41 29 Dec 23
js_loader

 

 

 


 
Henkilökohtaisen hoivan avulla vanhukset voivat nauttia omasta kodistaan pidempään, tietäen että apu on aina lähellä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa avun ja tuen, säilyttäen samalla itsenäisyytensä ja yksityisyytensä.

Kodin mukavuudet ja turvatekniikka

Kodin mukavuudet ovat tärkeä osa vanhusten arkea. Nykyaikainen turvatekniikka, kuten kaatumisenestojärjestelmät ja hälytysnapit, auttavat vanhuksia tuntemaan olonsa turvalliseksi omassa kodissaan. Lisäksi kodin pienet muutostyöt, kuten kynnysten madaltaminen ja kaiteiden asentaminen, voivat tehdä suuren eron arjen sujuvuudessa.

Turvatekniikan ja kodin mukavuuksien avulla vanhukset voivat elää itsenäisesti, tietäen että apu on saatavilla heti, jos jotain odottamatonta tapahtuu. Tämä tuo mielenrauhaa sekä vanhuksille itselleen että heidän läheisilleen.

Yhteisöllisyys ja tukiverkostot

Turussa yhteisöllisyys on voimavara, joka kantaa läpi elämänvaiheiden. Seniorit voivat hyödyntää erilaisia tukiverkostoja, jotka tarjoavat niin henkistä kuin fyysistäkin tukea. Naapuruston yhteisölliset tapahtumat ja vertaistukiryhmät ovat esimerkkejä siitä, miten ikäihmiset voivat pysyä aktiivisina ja osallisina yhteiskunnassa. Tukiverkostot tarjoavat myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja saada neuvoja arjen haasteisiin. Ne ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista hoivaa ja tukea, joka auttaa vanhuksia pysymään kotonaan turvallisesti ja mukavasti.

Luotettava ja vastuullinen hoivapalvelu

Luotettava hoivapalvelu on perusta, jolle turvallinen kotona asuminen rakentuu. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta on valmiina vastaamaan vanhusten tarpeisiin ympäri vuorokauden. Tämä tarkoittaa, että apu on saatavilla aina, kun sitä tarvitaan – oli kyseessä sitten päivittäinen avustaminen tai yllättävä tilanne.

Vastuullinen hoivapalvelu huolehtii siitä, että kaikki toiminta on eettisesti kestävää ja että vanhusten ihmisarvoa kunnioitetaan joka tilanteessa. Tämä luo luottamuksen ilmapiirin, jossa vanhukset voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua

Suomen Seniorihoiva tuottaa hyvin laajasti monipuolisia palveluita ikäihmisille valtakunnallisesti. Asiakaspalvelustamme saat asiantuntevaa opastusta kotihoidon tukipalveluihin tai mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan liittyen.

Saat meiltä lisäksi ilmaisen tutustumiskäynnin, kun otat meihin yhteyttä. Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on käydä läpi tarkemmin palveluiden tarvettanne ja yksilöllistä tilannettanne.