Artikkelit

Suomen Seniorihoiva syntyi diplomi-insinöörin halusta auttaa ikääntyneitä

Mika Suomisella oli kaikki edellytykset hienoon kansainväliseen uraan maailman johtavassa teknologiayhtiössä ABB:llä. Hän kuitenkin koki ikääntyneiden auttamisen niin tärkeäksi, että päätti perustaa kiireettömään kotihoitoon erikoistuneen yrityksen.

Kokenut kaksikko ottaa vetovastuun Tampereen toimipisteestä

Elokuun alussa Tampereen tiimimme vahvistui kahdella uudella palvelukoordinaattorilla, Saara Pitkälällä ja Samuli Koskisella. Vuosien kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä ja aito halu rikastuttaa asiakkaidemme elämää vie heitä eteenpäin.

Tuuli vaihtoi opettajan työt ikäihmisten hoivaan

"Minulle on tärkeää, että minulla on aikaa olla läsnä asiakkaideni arjessa. Itse asiassa juuri läsnäolo ja henkinen tuki ovat minusta kaikista tärkeimmät tehtäväni", kertoo henkilökohtainen avustaja Tuuli Mäkitalo.

Psykoterapeutti Marja Saarenheimon haastattelu

Yksinäisyys, masennus ja erilaiset mielenterveydelliset ongelmat vaivaavat monia ikäihmisiä. Psykoterapeutti Marja Saarenheimon mielestä asian edessä ei kuitenkaan tarvitse olla voimaton, vaan tehtävissä on paljonkin.

Koronavirus – oireet, ehkäisy ja palvelumme

Vallitseva koronavirusepidemia vaikuttaa merkittävästi monen ikääntyneen ja riskiryhmäläisen elämään. Me Suomen Seniorihoivalla varmistamme, että palvelumme jatkuvat normaalisti poikkeustilan aikana.

Lihaskuntoharjoittelu ehkäisee sarkopeniaa

Lihaskuntoharjoittelu on paras keino ennaltaehkäistä ja hidastaa elimistön rappeutumista varsinkin lihaksissa ja luissa, sanoo Turun yliopistollisen keskussairaalan ylilääkäri, sisätautiopin dosentti ja erikoislääkäri Jan Sundell.

Kiireetön kotihoito luo turvaa muistisairaalle

"Kiireetön ja turvallinen kotihoito on kokonaisvaltaista välittämistä. Se huomioi liikunnan, ravitsemuksen, ehkäisee kaatumisriskit ja pitää huolta lääketurvallisuudesta", kertoo palvelupäällikkö My Sundelin.

Seniorihoivaa seuranpidosta sairaanhoitoon

"Seniorihoiva voi olla kaikkea seuranpidosta sairaanhoitoon. Parhaimmillaan asiakas voi saada kaiken samalta tiskiltä", kertoo Suomen Seniorihoivan terveydenhuollosta vastaava johtaja My Sundelin.

Asiakas: ”Onnea on aina sama avustaja”

Tampereen toimintojamme luotsaava Milja Hänninen kertoo, että sekä työntekijät että asiakkaat ovat olleet hämmästyneen ilahtuneita palvelun kiireettömyydestä ja siitä, että asiakkaan luona käy aina sama avustaja.

Palaa takaisin tietopankkiin:

Tietopankki