Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito – ammattitaitoista sairaanhoitoa kotonasi

Kotisairaanhoito on sairaanhoitoa, joka toteutetaan hoidettavan kotona.

Kotona tehty sairaanhoito on monissa tapauksissa turvallisempaa kuin sairaalahoito, koska kotona ei ole Suomessa hyvin yleisen sairaalabakteerin riskiä. Monet tutkimukset myös puoltavat sitä, että leikkauspotilaat toipuvat nopeammin kotona kuin sairaalassa.

Kotisairaanhoito mahdollistaa senioreiden asumisen omassa kodissaan terveydentilasta riippumatta – hoivakotiin ei siis tarvitse mennä, jos se ei tunnu mieleiseltä.

Suomen Seniorihoiva on Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palveluntuottaja, jonka toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Tuotamme luotettavasti ja turvallisesti kattavat sairaanhoidon palvelut suoraan asiakkaiden koteihin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Toteutamme kotisairaanhoitoa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla ja Siuntiossa.

Suomen Seniorihoiva - Kotisairaanhoito - INR mittaus - Marevan-lääkitys - Kotisairaanhoito yksityinen - Helsinki - Vantaa - Kauniainen - Kirkkonummi - Siuntio

Nimeämme teille oman hoitajan, joka toteuttaa kotisairaanhoidon joka kerta

Kotisairaanhoidossa on erittäin tärkeää, että hoitaja ei vaihdu. Jos hoitaja vaihtuu, niin silloin hän ei voi tietää, mitä edellisellä hoitokerralla on tapahtunut. Onko hoidettava haava mennyt parempaan vai huonompaan suuntaan? Onko hoidettavan kunto kohentunut edellisestä kerrasta? Näihin on vaikea vastata, jos hoitaja vaihtuu jatkuvasti.

Tästä syystä nimeämme teille oman hoitajan, joka toteuttaa kotisairaanhoidon joka kerta. Näin hoidon kehitystä ja tuloksia voidaan seurata paljon tarkemmin ja hoitomuutoksia voidaan tehdä nopeasti, koska ns. hoitoketju ei katkea. Tällöin kotisairaanhoidon laatu pysyy ensiluokkaisena.

Tämä lisää myös hoidettavan henkilön luottamusta hoitajaa kohtaan ja tekee hoidettavan olosta turvallisemman. Turvallisuuden tunne on tärkeää, kun tehdään hoitotoimenpiteitä.

Hoitajan loma- ja sairaustapauksissa tuuraajalle annetaan kattava perehdytys hoidettavan hoitohistoriasta ja yhteisistä käytänteistä. Tarvittaessa voimme nimetä teille kokonaisen hoitotiimin.

Marjatta, 80v.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että hoitajan käyntiin on varattu riittävästi aikaa."

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Kotisairaanhoito - Kotisairaanhoito yksityinen - Helsinki - Vantaa - Kauniainen - Kirkkonummi - Siuntio

Kotisairaanhoidon palvelukuvaus

Samalla tapaa kuin sairaalassakin, jokaisella hoidettavalla on erilaiset hoitotarpeet. Siksi yksilöimme kotisairaanhoidon täysin teidän hoitotarpeidenne mukaan.

Käymme tarpeenne läpi maksuttomalla tutustumiskäynnillä. Jos haluatte aloittaa kotisairaanhoidon kanssamme, niin teemme tutustumiskäynnin perusteella hoitosuunnitelman, jota päivitämme jatkuvasti hoidon edetessä.

Esimerkkejä kotisairaanhoidon palveluistamme:

 • lääkkeiden annosteleminen ja antaminen
 • lääkkeiden vaikutusten ja sivuoireiden seuraaminen
 • terveydentilan ja oireiden seuranta
 • virtsanerityksen ja vatsantoiminnan seuraaminen
 • korvahuuhtelu
 • haavanhoito
 • hakasten/ompeleiden poistot
 • suuhygienia
 • kiputilojen seuranta ja hoitaminen
 • katetroinnit
 • letkuruokinta
 • INR-mittaus (Marevan-lääkityksen seuranta)
 • verensokerin mittaaminen ja seuranta
 • verenpaineen mittaaminen ja seuranta
 • avustamme myös reseptien uusimisessa ja apteekissa asioinnissa

Jos toivomaasi toimenpidettä ei ole listattuna, niin voit aina varmistaa meiltä, onnistuuko sen toteuttaminen. Sairaanhoitajamme suorittavat hoitoa aina lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti.

Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta. Vanhusten sairaudet, neurologiset sairaudet sekä krooniset sairaudet ovat tyypillisiä sairauksia, joita hoidamme.

Saat käyttöösi kattavan palvelukokonaisuuden

Kotisairaanhoidon lisäksi teemme tavallisia kotihoidon töitä, joilla helpotamme asiakkaidemme arkea. Voimme esimerkiksi siivota, laittaa ruokaa tai auttaa sen teossa, auttaa kaupungilla asioinnissa, käydä kaupassa, harrastaa, ulkoilla tai mitä tahansa, josta on iloa ja joka helpottaa arkea!

Lisäksi voimme suunnittelemme asiakkaamme kodin sellaiseksi, että se on mahdollisimman turvallinen. Suurin osa tapaturmista sattuu juurikin kotona. Iso osa näistä voidaan kuitenkin ehkäistä oikeanlaisella kodin suunnittelulla. Se ei vaadi isoja toimenpiteitä, vaan kodista tehdään käytännöllisempi järjestelemällä sitä uudestaan.

Suomen Seniorihoiva - Kotisairaanhoito Helsinki - Vantaa - Kauniainen - Kirkkonummi - Siuntio

Palveluksessasi myös kokenut kotilääkäri

Kotilääkäripalvelulla mahdollistamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen terveydentilan kartoituksen ja seurannan.

Kokeneet lääkärimme ovat tehneet yli 25 000 kotikäyntiä.

Kiireetön kotilääkärin käynti kartoittaa vastaanottokäyntiä laajemmin terveyden, toimintakyvyn ja lääkityksen tilannetta. Avoin ja vuorovaikutteinen kommunikaatio sekä yhdessä sovitut tavoitteet takaavat seniorille parhaan mahdollisen hoidon.

Kuka hoitaa sinua tai lähimmäistäsi?

Kotisairaanhoitoa toteuttaa ammattitaitoinen ja koulutuksen saanut sairaanhoitaja. Helpommissa hoitotoimenpiteissä, esimerkiksi insuliinin annostelussa, myös luvan saanut lähihoitaja pystyy suorittamaan hoitotoimenpiteen.

Kaikki työntekijämme rekrytoidaan ja valitaan huolellisesti 4-vaiheisen rekrytointiprosessimme kautta. Hoitohenkilökunnalle järjestetään lisäksi lääkehoidon täydennyskoulutusta, ja heidän ammattitaitoaan ylläpidetään ja kehitetään säännöllisesti.

Hoitajamme puhuvat suomea, ruotsia ja englantia.

Tärkeimpänä kuitenkin: hoitohenkilökuntamme koostuu ystävällisistä ja miellyttävistä hoitajista, joilla on vahva ammattitaito ja halu auttaa sinua tai lähimmäistäsi.

 

Aino, 90v.

"Ihanaa, kun on sama hoitaja, joka jaksaa piristää."

Camilla, 84v.

"Käyntiajat on voinut sopia tarkkaan."

Kenelle kotisairaanhoito on tarkoitettu?

Kotisairaanhoitomme on suunnattu senioreille ja vammautuneille.

Suoritamme sekä lyhytkestoisia hoitojaksoja, esimerkiksi jos tarvitsette apua sairaalasta kotiutumisen kanssa, että useita vuosia kestäviä ja säännöllisiä hoitosuunnitelmia, joilla mahdollistetaan hoidettavan asuminen omassa kodissa.

Krooniset ja neurologiset sairaudet sekä vanhusten sairaudet ovat tyypillisiä hoitamiamme sairauksia, joista yleisimpiä ovat muistisairaudet. Saatte meiltä apua myös traumaperäisten vammojen ja haavojen hoitoon tai esimerkiksi yleisen terveydentilan ja verenpaineen seurantaan. Tilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös inhimillisen ja myötätuntoisen saattohoidon asiakkaan omassa kodissa.

Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi seuraavia sairauksia:

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, millainen hoidon tarve sinulla tai lähimmäiselläsi on.

Kotisairaanhoidon hinta

Kotisairaanhoidon hinta on alk. 95 €/h alv 0%.

Tutustu hinnastoomme tarkemmin täältä.

Suomen Seniorihoiva - Kotisairaanhoito - Helsinki - Vantaa - Kauniainen

Kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksesi toivomanasi ajankohtana!

Tutustumiskäynti on täysin ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Sinä olet seurannut omaa tai lähimmäisesi tilaa jo pitkään ja tiedät siitä siksi tällä hetkellä enemmän kuin me. Tutustumiskäynnillä haluamme kuulla juuri tuosta. Millaisia yksilöllisiä tarpeita teillä on? Millaisia asioita haluat meidän ottavan huomioon? Miten on yleisesti mennyt?

Kun kerrotte yksilölliset tarpeenne, niin me voimme satojen vastaavien hoitokertojen kokemuksella luoda hoitosuunnitelman, jossa yksilölliset tarpeenne ja meidän pitkä kokemus yhdistyvät.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Jos haluat edetä tutustumiskäyntiin, niin sovitaan sopiva aika, jolloin voimme tulla n. tunniksi käymään.

Teemme kotisairaanhoitoa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Tampereella, Lohjalla ja Siuntiossa.

 

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi

Hinnoittelemme hoivapalvelumme tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme kotisairaanhoito on asiakkaalle aina arvonlisäverotonta ja perustuu kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös palveluseteli, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa kotisairaanhoidon hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää