Hoivapalvelut Espoo

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita asiakkaiden koteihin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelutarjontamme muodostuu monipuolisista kotihoito- ja hoivapalveluista ikääntyvän ihmisen elämään. Teemme kaikkea aina kotisairaanhoidosta juttuseuraan ja kahvitteluun.

Hoivapalvelut - Senioripalvelut Helsinki - Espoo - Vantaa

Uskomme jokaisen seniorin olevan tärkeä ja ainutlaatuinen, ja tämän periaatteen mukaisesti noudatamme kaikessa toiminnassamme äärimmäistä kunnioitusta jokaisen seniorin kallisarvoista elämäntarinaa ja ihmisarvoja kohtaan.

Asiakastyytyväisyytemme on 4,7 / 5

Palvelumme edistävät asiakkaan sujuvaa arkea mahdollistaen sen, että seniori voi asua turvallisesti ja mielekkäästi kodissaan mahdollisimman pitkään.

Palvelemme suomeksiruotsiksi ja englanniksi.

Miksi valita Suomen Seniorihoiva?

Palvelumme on kiireetön ja toimimme aina asiakkaan ehdoilla hyvin hienovaraisesti. Periaatteenamme on, että asiakkaalla käy aina sama työntekijä, joka on asiakkaan luona läsnä niin pitkään kuin asiakas haluaa. Meillä on aikaa vaikka koko päiväksi. Näin pystymme takaamaan laadukkaan ja katkeamattoman hoitoketjun, mikä on hoivapalveluissa ensiarvoisen tärkeää.

Meillä ei ole isoilla logoilla varustettuja värikkäitä mainosautoja eikä työntekijöillämme ole logoilla varustettuja työasuja, vaan tulemme luoksenne hienovaraisesti yksityisyyttänne kunnioittaen aivan kuten kuka tahansa ystävä tai sukulainen olisi kylässä. Toimimme siis aina hienovaraisesti herättämättä huomiota ja kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä.

Olemme vastuullinen toimija ja hoidamme kaikki meille kuuluvat velvoitteet. Meillä on lisäksi kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus ennalta-arvaamattomien tilanteiden varalle.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kotiin tuotettuja hoivapalveluita joustavasti yhden tiskin periaatteella. Palvelutarjontamme on suunniteltu kattamaan kaikki seniorin päivittäiset tarpeet, minkä ansiosta asiakkaan ei tarvitse olla useisiin eri palveluntuottajiin yhteydessä.

Avustus-, seuranpito- ja hoivapalvelumme vastaavat kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, on kyse sitten kodin siisteydestä ja turvallisuudesta, terveydenhuollosta tai sosiaalisen ja virikkeellisen elämän ylläpidosta.

Hoivapalvelut Espoo

Esimerkkejä Espoossa tuottamistamme hoivapalveluista:

 • seniorin tai vammaisen kotihoito, kotipalvelut ja muut tukipalvelut
 • seuranpito ja asiointiapu esimerkiksi teatterissa, elokuvissa tai konsertissa
 • seuraa päivittäiseen jutusteluun ja yhteiseen tekemiseen
 • virikkeellinen toiminta (seurustelu, kahvittelu, askartelu, käsityöt, korttipelit)
 • kaupassa ja apteekissa käynti tai muu asiointi yhdessä asiakkaan kanssa
 • avustaminen ulkoilussa ja liikunnassa (kävely, vesijumppa, kuntosali)
 • avustaminen ruoanlaitossa, ruokailussa ja leipomisessa
 • avustaminen päivittäistoimissa (pukeutuminen, henkilökohtainen hygienia)
 • avustaminen tietokoneen, internetin tai matkapuhelimen käytössä
 • avustaminen pankissa, virastoissa tai lentokentällä
 • saattoapu esimerkiksi sukulaisten ja ystävien tapaamiseen
 • lääkemuistutukset ja lääkärikäynnit
 • sairaalasta kotiuttaminen turvallisesti ja suunnitelmallisesti
 • saattohoito asiakkaan kotona
 • kevyet kotitaloustyöt (tiskaus, siivous, pyykinpesu, silitys, jätehuolto)
 • pihatyöt (nurmikonleikkuu, puutarhanhoito, lumenluonti ja hiekoitus)
 • ympärivuorokautinen huolenpito
 • omaishoidon lomitukset

 

Barbro, 81v.

"Erittäin osaava henkilökunta ja palvelua saa omalla äidinkielellä."

Risto, 81v.

"Palvelu on todella monipuolista ja joustavaa, työntekijät käyttäytyvät oma-aloitteisesti ja hyvin."

Hoivapalvelua myös palvelusetelillä

Tiesithän, että meillä käy myös palvelusetelit?

Suomen Seniorihoiva on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Espoon kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja, joten vastaanotamme myös palveluseteleitä.

Hoivapalvelut Espoo

Palvelusetelin myöntää aina hyvinvointialueen sosiaali- tai terveydenhuollon edustaja, joka määrittää seniorin palvelun tarpeen. Palveluseteleitä voi saada kuka tahansa sosiaali- tai terveyspalveluita tarvitseva henkilö, ja niillä voidaan kattaa joko koko hoivapalvelun kustannukset tai osa palvelusta tapauskohtaisesti.

Palvelusetelistä voi kysyä Länsi-Uudenmaan Seniori-infosta, jonka yhteystiedot näet alta.

Länsi-Uudenmaan Seniori-info

Voit soittaa Seniori-infoon arkisin klo 9-15 numeroon 029 1512 270 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen seniori-info.ita@luvn.fi.

Espoon eri alueiden kotihoidon yhteystiedot löytyvät tältä sivustolta.

Neuvomme mielellämme palveluseteliasioissa tarkemmin.

Espoon vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palveluseteli

Toimimme Espoossa myös vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajana.

Espoossa henkilökohtaista apua järjestetään vaikeavammaiselle tai etenevää sairautta sairastavalle henkilölle, kun avun tarve on määrällisesti runsasta ja jatkuvaluonteista tai vähäisempää, mutta toistuvaa.

Voit lukea lisää aiheesta tältä sivustolta.

Omaishoidon tuen palveluseteli – ansaittu omaishoitajan vapaa

Mikäli toimit omaishoitajana, sinulle kuuluu lakisääteiset omaishoitajan vapaapäivät, mihin usein annetaan palveluseteli myös Espoossa.

Omaishoitajan vapaan palvelusetelillä saat yleensä pari kolme päivää vapaata joku kuukausi, jotka voit käyttää omaan hyvinvointiisi.

Jätä huoletta omaisesi meidän hoivaan ja lähde hyvin ansaitulle vapaalle.

Kiireetön henkilökohtainen avustaja – Seuranpitoa ja asiointiapua

Henkilökohtaiset avustajamme toteuttavat kaikkia päivittäiseen elämään liittyviä toimintoja. Sovimme jokaisen asiakkaamme kanssa yksityiskohtaisesti
juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta, jonka avulla seniori voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia hyvin ansaituista eläkepäivistään.

Teemme työmme kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen. Säännöllinen hoivapalvelumme voi sisältää esimerkiksi seuraa päivittäiseen jutusteluun ja yhteiseen tekemiseen.

Hoivapalvelut Espoo

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma henkilökohtainen avustaja, joka toimii asiakkaan seurana, tukena ja turvana kaikessa toiminnassa. Palveluvalikoima on laaja ja se räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Palvelut sisältävät esimerkiksi seuranpitoa ja juttuseuraa tai avustamista kauppareissuilla, ulkoilussa, ruoanlaitossa, pukeutumisessa tai peseytymisessä. Hoivatyöntekijämme voi toimia tärkeänä sosiaalisena tukihenkilönä yksinäisen ikäihmisen elämässä.

Voit lukea lisää henkilökohtaisen avun palveluistamme tältä sivustolta.

Ota yhteyttä ja saat kiireetöntä huolenpitoa suurella sydämellä.

Palvelua myös palvelutaloon ja hoivakotiin

Tiesitkö, että voit tilata palveluitamme myös palvelutaloon tai hoivakotiin?

Tutkimukset osoittavat, että palvelutaloissa asuvat ikäihmiset kokevat kaikkein eniten yksinäisyyden tunnetta.

Yleinen ajatus saattaa olla, että palvelutaloon tai hoivakotiin muuttaminen oman ikäistensä joukkoon tarkoittaa automaattisesti sosiaalisempaa elämää. Ikä ei kuitenkaan riitä yhtenäisyyden kokemisen perustaksi.

Palvelutaloissa ja hoivakodeissa työskentelevät hoitajat ovat usein liian kiireellisiä muodostaakseen syvällistä keskusteluyhteyttä asukkaiden kanssa. Lisäksi muut palvelutalon tai hoivakodin asukkaat ovat usein muistisairaita tai niin iäkkäitä ettei syvällistä juttuseuraa välttämättä löydy.

Loistavana ratkaisuna tähän haasteeseen toimii säännöllinen ja aina sama työntekijä Suomen Seniorihoivalta, jonka kanssa muodostuu tuttu ja turvallinen ystävyyssuhde ja voitte jakaa kuulumiset ja muistot esimerkiksi viikoittain tai jopa päivittäin.

 Hoivapalvelut Espoo

Kotisairaanhoito – ammattitaitoista sairaanhoitoa kotonasi

Suomen Seniorihoiva on Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palveluntuottaja. Tuotamme luotettavasti ja turvallisesti kattavat sairaanhoidon palvelut suoraan asiakkaiden koteihin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Asiakkaan luona käy aina sama hoitaja, jolloin potilaan terveydentilaa pystytään seuraamaan erittäin tehokkaasti ja mahdollisiin muutoksiin voidaan reagoida nopeasti. Näin myös hoidon laatu pysyy korkealuokkaisena.

Lue lisää kotisairaanhoidon palveluistamme täältä.

Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi seuraavia ikääntyneiden sairauksia:

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, millainen hoidon tarve sinulla tai lähimmäiselläsi on.

Hoivapalvelut Espoo

Asiointi ja matkailu

Tarvitsetko sinä tai läheisesi henkilökohtaista avustajaa mukaan mökkireissulle tai matkalle? Me voimme auttaa matkan toteuttamisessa.

Matkustus saattaa ikääntyessä tai sairauden ilmaantuessa muuttua stressaavaksi tai pelottavaksi, eikä yksin matkustaminen tunnu välttämättä enää kovin turvalliselta vaihtoehdolta.

Henkilökohtainen avustaja auttaa matkan suunnittelussa, majoitusten varaamisessa, ja pitää huolen siitä, että sinä voit keskittyä nauttimaan matkasta turvallisesti.

Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi, että kaikki on valmista tulevaa matkaa varten.

Miten autamme:

• Vakuutusasioiden tarkistamisessa
• Matkalle pakkaamisessa (huolehdimme, että sinulla on kaikki tarvittava mukanasi)
• Matkalla tapahtuvista kuljetuksista (nouto kotoa, taksit, julkinen liikenne)
• Matkan suunnittelussa (sijainti, päiväohjelma, ruokailu, liikkuminen, kuljetukset)
• Matkan toteuttamisessa (hoivatyöntekijämme fyysisesti matkalla mukana)

Hoivapalvelut Espoo – Tapiola

Virikkeellinen toiminta

Toteutamme monipuolista virikkeellistä hoivapalvelua. Esimerkiksi liikunta, askartelu, ompelu, korttipelit, teatteri, ooppera, musiikki, urheilutapahtumat ja elokuvat ovat kaikki hyödyllistä virikkeellistä toimintaa ja parantavat elämänlaatua ja lisäävät vireystilaa.

Voit lukea lisää viriketoimintaan liittyvistä palveluistamme tältä sivustolta.

Hoivapalvelut Espoo

 

Marjatta, 80v.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että hoitajan käyntiin on varattu riittävästi aikaa."

Harri, 86v.

"Aikataulumuutokset voidaan sopia keskenämme suullisesti ja sopimukset ovat pitäneet 100 prosenttisesti."

Kotipalvelut, pihatyöt ja siivous

Hoivapalvelumme kattavat myös kotipalvelut sekä kaikki kotitaloustöihin liittyvät toiminnot ja niissä avustamisen. Teemme asiakkaan kodista turvallisen sekä puhtaan elää ja asua. Kotipalveluihin kuuluvat esimerkiksi kodinhoito, pihatyöt, pyykinpesu, silitys, imurointi ja kevyet kodin perusparannustyöt.

Voit lukea lisää siivouspalveluistamme tältä sivustolta.

Hoivapalvelut Espoo

Missä päin Espoota Suomen Seniorihoiva palvelee?

Suomen Seniorihoivan kotipaikka ja toimipiste sijaitsevat Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Isossa Omenassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, josta käsin palvelemme lukuisia espoolaisia asiakkaitamme.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita hyvin laajasti ympäri Espoota, joten kotisi lähialue on varmasti tuttu meillekin – oli kyseessä sitten Tapiola, Westend, Saunalahti tai kenties Järvenperä.

Palvelemme kaikkialla Suomessa. Voit käydä tutustumassa hoivapalvelujemme kaupunkikohtaisiin sivustoihin tarkemmin. Hoivapalvelumme toimii muun muassa Espoossa, Hämeenlinnassa, Salossa, Naantalissa, Turussa, HelsingissäKauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Keravalla, Siuntiossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa, Kouvolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Porissa, Liedossa, Raisiossa, Rovaniemellä, Mikkelissä, Kaarinassa, Raumalla, Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Hoivapalvelut Espoo – Tapiola – Otsolahti - Länsikorkee – Hakalehto - Pohjois-Tapiola – Laajalahti – Friisinmäki – Otaniemi – Westend – Haukilahti – Mankkaa - Olari – Kuitinmäki – Matinkylä – Friisilä -Iivisniemi – Suomenoja – Puolarmetsä - Puolarmetsän sairaala - Jorvin sairaala – Nöykkiö – Kivenlahti – Kattilalaakso – Latokaski – Espoonlahti – Suvisaaristo - Etelä-Leppävaara – Kilo – Karakallio – Nihtisilta – Pohjois – Leppävaara – Lintuvaara – Uusmäki – Viherlaakso – Laaksolahti – Lähderanta - Karvasmäki – Kunnarla – Sepänkylä - Espoon Keskus – Kauklahti - Kumpyöli - Karhusuo Nupuri – Nuuksio – Siikajärvi – Niipperi – Lippajärvi – Kalajärvi – Lakisto - Niittykumpu – Järvenperä – Muurala – Tillinmäki – Saunalahti

Suomen Seniorihoiva Oy
Hoivapalvelut Espoo
Kauppakeskus Iso Omena
Palvelut ja toimistot C, 5. krs
Piispansilta 11 A
02230 Espoo
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suomen Seniorihoiva on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Espoon kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja, kotipalvelujen ja kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja sekä aluehallintoviraston hyväksymä terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Toimintaamme valvoo sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Voit tutustua yleisesti hoivapalveluihimme tällä sivustolla.

On myös mahdollista rahoittaa hoivapalveluita esimerkiksi käänteisen asuntolainan kautta, josta voit lukea lisätietoa täältä.

Kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – tulemme luoksesi toivomanasi ajankohtana!

Tutustumiskäynti ei sido sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on päästä yhdessä samalle aaltopituudelle hoidon tarpeestanne ja konkretisoida yrityksemme arvot ja toimintaperiaatteet.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja sovitaan halutessanne sopiva tutustumiskäynnin ajankohta mahdollista hoivapalvelua varten.

Tuottamamme hoivapalvelut ovat saatavilla seuraavilla paikkakunnilla:
EspooHelsinkiKauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tampere, Turku, Lohja, Siuntio ja Vantaa.

Asiakaspalvelu:
010 324 9000
info@suomenseniorihoiva.fi


Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake tai soita suoraan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Soita 010 324 9000


Hinnoittelemme hoivapalvelumme Espoossa tuntiperusteisesti ja palvelukohtaisesti. Tuottamamme hoivapalvelut Espoossa ovat arvonlisäverottomia ja perustuvat aina kirjalliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Liitämme aina yksityiskohtaisen hinnaston hoito- ja palvelusuunnitelman liitteeksi. Meillä käy myös esimerkiksi Espoon kotihoidon palveluseteli, jonka arvo määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoa hinnoittelustamme löydät hinnastosivulta.

Lue lisää