Siivous työpaikat

Suomen Seniorihoiva - Siivous työpaikat

Tule mukaan osaavaan siivouspalvelutiimiimme

Onko ikäihmisten auttaminen sinulle sydämenasia? Haluatko hoivatyön, jossa voit työskennellä asiakkaan kotona kiireettömästi ja aidosti välittäen?

Haluatko liittyä iloiseen ja motivoituneeseen tiimiimme? Suomen Seniorihoiva arvostaa jokaista työntekijäänsä ja haluaa, että he kokevat itsensä arvokkaiksi. Etsimme jatkuvasti uusia henkilökohtaisia avustajia ja siivoojia kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa kerrytät eläkettä ja saat nauttia monipuolisista eduista.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan ja on noin 12,50–15,00 €/h, jonka lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Meillä ei ole tarvetta työskennellä kevytyrittäjänä, sillä olemme vastuullinen työnantaja, joka pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista. Jos sinulla on intoa edistää ikäihmisten hyvinvointia ja haluat tehdä yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä, ota yhteyttä. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rauhallisesti ja sydämellä asiakkaan omassa kodissa.

Suomen Seniorihoiva - Siivous työpaikat

Palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys

Laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys ovat Suomen Seniorihoivan toiminnan keskiössä. Olemme erikoistuneet ikäihmisten kotihoitoon ja kuntoutukseen, ja toimimme inhimillisyyden, arvokkuuden, eettisyyden ja luotettavuuden periaatteiden mukaisesti. Nämä arvot ohjaavat kaikkia kohtaamisiamme ja palveluitamme, jotta voimme tukea senioreiden itsenäistä elämää heidän omassa kodissaan.

Olemme toimineet yli 10 vuoden ajan ja voimakas kasvumme osoittaa sitoutumistamme palvelun laatuun ja työntekijöidemme hyvinvointiin. Tämä mahdollistaa yhdessä luotujen onnellisten ja mieleenpainuvien hetkien tarjoamisen asiakkaillemme.

Koulutus ja perehdytys tehtäviin

On tärkeää, että työntekijämme tuntevat olonsa turvalliseksi ja varmaksi työssään. Tästä syystä panostamme jatkuvaan koulutukseen ja tuemme työntekijöidemme ammatillista kehitystä. Tämä ei ainoastaan paranna palvelumme laatua, vaan myös lisää työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja sitoutumista työhönsä.

Suomen Seniorihoiva - Siivous työpaikat

Seniorihoivan urakehitysmahdollisuudet

Hoitoala tarjoaa monipuolisia urapolkuja niin kokeneille ammattilaisille kuin alasta kiinnostuneille uusille tekijöille. Suomen Seniorihoiva tunnistaa elämän eri vaiheet ja tarjoaa tämän vuoksi joustavia työaikoja, jotka sopivat erinomaisesti eläkeläisille, opiskelijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Työntekijämme saavat itse päättää työtuntiensa määrästä ja valita, haluavatko he keskittyä hoitamaan yksittäistä asiakasta vai työskennellä useiden asiakkaiden kanssa.

Asiakkaamme hyötyvät siitä, että heitä palvelee aina sama tuttu hoitaja tai tiimi, mikä takaa henkilökohtaisen ja jatkuvan hoitosuhteen. Tarjoamme laajan kirjon työtehtäviä, jotka voivat olla arjen avustamista tai seuranpitoa, ja nämä tehtävät eivät välttämättä vaadi hoitoalan koulutusta. Jokainen työntekijämme saa kattavan perehdytyksen, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

Suomen Seniorihoiva - Siivous työpaikat

Arvomme ja vastuullisuus

Inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus ovat toimintamme peruskiviä. Suomen Seniorihoiva kohtelee asiakkaita ja työtovereita kunnioituksella ja ymmärryksellä heidän tarpeitaan kohtaan. Osoitamme empatiaa ja hienotunteisuutta jokaisessa kohtaamisessamme, ja nämä arvot näkyvät myös siinä, miten huomioimme työntekijöidemme hyvinvoinnin.

Vastuullisuus on meille itsestäänselvyys. Kannamme vastuun työnantajavelvoitteistamme ja maksuistamme, ja meillä on kattava potilasturva- ja vastuuvakuutus odottamattomia tilanteita varten. Luotettavuus tarkoittaa meille sovittujen lupausten pitämistä ja luotettavuutta työtovereina. Voit luottaa sanaamme.