Hoiva-avustaja työpaikat

Suomen Seniorihoiva - Hoiva-avustaja työpaikat

 

Avainasemassa hoiva-alalla

Hoiva-avustajan tehtävä on yksi hoiva-alan kulmakivistä, jossa inhimillisyys ja asiakkaan arvokkuuden ylläpitäminen ovat keskiössä. Me Suomen Seniorihoivassa ymmärrämme, että jokainen työntekijämme on tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaamme saavat yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Hoiva-avustajana pääset osaksi tiimiä, joka on omistautunut tukemaan senioreita heidän omassa kodissaan, tarjoten apua ja seuraa vuorokauden ympäri.

Meille työntekijöidemme hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin asiakkaidemme. Tämän vuoksi panostamme henkilöstömme koulutukseen ja kehittymiseen, jotta jokainen voi kasvaa ammatillisesti ja kokea työnsä merkitykselliseksi. Hoiva-avustajana saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja kehittyä hoiva-alan ammattilaisena.

Hoiva-avustajan työnkuva

Hoiva-avustajan työ on monipuolista ja palkitsevaa. Työpäiväsi koostuvat asiakkaidemme arjen tukemisesta, johon kuuluu muun muassa avustaminen päivittäisissä toimissa, lääkehoidon seuranta ja viriketoiminnan järjestäminen. Jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen, ja työssäsi pääset todella vaikuttamaan ihmisten elämänlaatuun positiivisesti.

Me Suomen Seniorihoivassa arvostamme hoiva-avustajiemme työtä korkealle, sillä tiedämme, että he ovat avainasemassa luomassa luottamuksellista ja turvallista hoitosuhdetta asiakkaidemme kanssa. Työssäsi saat tukea kokeneilta kollegoilta ja esimiehiltä, jotta voit tarjota parasta mahdollista hoivaa.

Suomen Seniorihoiva - Hoiva-avustaja työpaikat

Ura meillä Suomen Seniorihoivassa

Meillä Suomen Seniorihoivassa urapolkusi ei pääty hoiva-avustajan tehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia edetä urallaan ja laajentaa osaamistaan. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme, jotta he voivat vastata entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja kehittyä hoiva-alan asiantuntijoiksi.

Arvostamme työntekijöidemme panosta ja haluamme varmistaa, että jokainen tuntee itsensä arvokkaaksi osaksi yhteisöämme. Kannustamme avoimeen vuorovaikutukseen ja palautteen antamiseen, jotta voimme yhdessä kehittää toimintaamme ja työympäristöämme.

Meidän arvomme ohjaavat toimintaamme

Inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus ovat arvoja, jotka ohjaavat meitä joka päivä. Nämä arvot näkyvät kaikessa toiminnassamme, olipa kyse sitten asiakaspalvelusta tai työyhteisömme hyvinvoinnista. Uskomme, että arvojemme mukainen toiminta luo pohjan menestyksekkäälle ja tyytyväiselle työyhteisölle.

Hoiva-avustajana olet osa tiimiä, joka toimii näiden arvojen mukaisesti päivittäin. Työskentelemällä kanssamme pääset osaksi yritystä, joka ei ainoastaan puhu arvoistaan, vaan elää niiden mukaan. Tämä näkyy muun muassa siinä, miten kohtelemme asiakkaitamme ja toisiamme – aina kunnioittaen ja arvostaen.

Suomen Seniorihoiva - Hoiva-avustaja työpaikat

Liity osaavaan tiimiimme

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi hoiva-alalla? Me Suomen Seniorihoivassa etsimme jatkuvasti uusia, innostuneita hoiva-avustajia liittymään osaavaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ympäristössä, jossa jokainen päivä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ja auttaa muita.

Meillä pääset osaksi yhteisöä, joka arvostaa työntekijöidensä panosta ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen. Jos koet, että sinulla on intoa ja kykyä tukea senioreita heidän arjessaan, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille itsestäsi. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!