Henkilökohtainen avustaja työpaikka

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja työpaikka

Ammattina henkilökohtainen avustaja

Onko ikäihmisten auttaminen sinulle sydämenasia? Haluatko hoivatyön, jossa voit työskennellä asiakkaan kotona kiireettömästi ja aidosti välittäen?

Henkilökohtaisen avustajan tehtävä on yksi hoiva-alan kulmakivistä. Se on ammatti, joka vaatii paitsi ammattitaitoa, myös sydäntä ja intohimoa auttamistyöhön. Me Suomen Seniorihoivassa ymmärrämme, että jokainen työntekijämme on korvaamaton osa tiimiämme, ja heidän työnsä on arvokasta. Henkilökohtaisena avustajana pääset osaksi ammattitaitoista joukkoa, joka tukee ja auttaa senioreita heidän omassa kodissaan.

Työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit itse olla jo eläkkeellä, hoiva-alan opiskelija, terveydenhoidon ammattilainen tai jotain siltä väliltä.

Työ henkilökohtaisena avustajana on monipuolista ja palkitsevaa. Se tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä, jossa jokainen päivä on erilainen. Meillä on selkeät arvot ja toimintaperiaatteet, jotka ohjaavat työtämme: inhimillisyys, arvokkuus, eettisyys ja luotettavuus. Nämä arvot näkyvät kaikessa toiminnassamme ja ovat osa jokapäiväistä työtämme.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja työpaikka

Työtehtävät ja vastuut

Henkilökohtaisen avustajan työtehtävät ovat laaja-alaisia ja ne mukautuvat asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Työ voi sisältää esimerkiksi arjen askareita, henkilökohtaista hoivaa tai saattamista erilaisiin menoihin. Me Suomen Seniorihoivassa varmistamme, että jokainen työntekijämme saa kattavan perehdytyksen ja valmiudet kohdata erilaisia tilanteita turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Vastuullisuus on avainasemassa, sillä henkilökohtaisena avustajana olet usein asiakkaan tärkein tukihenkilö. Työssä korostuu kyky toimia itsenäisesti, mutta myös tiimin tuen merkitys on suuri. Me tuemme työntekijöitämme jatkuvalla koulutuksella ja tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Työyhteisö ja ilmapiiri

Me Suomen Seniorihoivassa panostamme työyhteisön hyvinvointiin ja positiiviseen ilmapiiriin. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat avain korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Työyhteisössämme vallitsee avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä tuntee itsensä arvostetuksi ja kuulluksi.

Kunnioitamme toisiamme ja jaamme yhteisen päämäärän – tarjota laadukasta ja inhimillistä hoivaa asiakkaillemme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi panostamme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen monin eri tavoin.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja työpaikka

Koulutus ja kehittyminen

Henkilökohtaisen avustajan työssä ammattitaito on avainasemassa. Me Suomen Seniorihoivassa tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jotta he pysyvät ajan tasalla hoiva-alan parhaista käytännöistä ja uusimmista menetelmistä.

Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset, ja kannustamme työntekijöitämme ottamaan vastuuta omasta oppimisestaan. Tarjoamme tukea ja resursseja, jotta jokainen voi kasvaa ja kehittyä työssään.

Työsuhteen edut ja työehtosopimus

Me Suomen Seniorihoivassa arvostamme työntekijöidemme panosta ja haluamme varmistaa, että heidän työehtonsa ovat kunnossa. Noudatamme hoiva-alan työehtosopimuksia ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä muita etuja. Työntekijöidemme turvaksi on myös kattavat lakisääteiset vakuutukset. Maksamme lisäksi eläke- ja työttömyysmaksut sekä sairaus- ja lomakorvaukset.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden mukaan ja on 12,15–18,00 €/h, jonka lisäksi maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Lisäksi panostamme työntekijöidemme työssä jaksamiseen tarjoamalla esimerkiksi joustavia työaikoja ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihinsa. Näin varmistamme, että työ ja yksityiselämä pysyvät tasapainossa.

Suomen Seniorihoiva - Henkilökohtainen avustaja työpaikka

Tule meille töihin

Jos koet, että sinulla on sydäntä ja intohimoa hoiva-alan työhön, ja haluat olla osa ammattitaitoista ja arvostavaa työyhteisöä, hae meille töihin. Me Suomen Seniorihoivassa etsimme jatkuvasti uusia, innokkaita henkilöitä liittymään tiimiimme. Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit kasvaa, kehittyä ja ennen kaikkea, tehdä merkityksellistä työtä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme verkkosivuillamme ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun ja mahdollisuuksiin, joita voimme yhdessä luoda.

Liity iloiseen, motivoituneeseen joukkoomme ja tule meille töihin!